Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling Digitalt event

Dato:
05/11 2020
Sted:
Online
Pris:
1995 kr

Alle vil være mere innovative, mere digitale og udvikle smarte digitale services og lækre produkter hurtigere. Men hurtig udvikling og digital innovation er svært, rigtigt svært. Måske især i eksisterende virksomheder fyldt med traditioner, processer, siloer og faste arbejdsgange.

Det er farligt, for evnen til at hurtig digital udvikling er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation når konkurrenterne bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Og når forretningen og andre interne stakeholders forventninger stiger hurtigere end budgettet.

Det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen? Hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker har de? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

På Digitaliseringsledelse kan du derfor møde en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

Hele dagen styres af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og byder på rig muligheden for at lytte, lære og netværke med de øvrige deltagere.Se program

Program:


08:30
Login og tjek lyd og billede

09:00
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.

oplægsholder
Oplægsholder:
Jan Skelbæk
Adm. direktør
Miracle A/S

09:10
Hør om Pandoras projekt med deres nye it-powerhouse
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter Cabello Holmberg
Senior VP CIO
Pandora

Peter Holmberg har de seneste fire år foretaget en gennemgribende transformation af Pandora IT med fokus på at gøre Pandora til et IT Powerhouse. Med udgangspunkt i Pandoras turnaround strategi, Programme Now, har Pandora IT leveret en signifikant transformation, der blandt andet indebar en simplificering af partnerlandskabet, en rejse mod skyen, implementering af agile-ways-of-working samt etablering af en Digital Hub.


09:35
Hvad syntes du?
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

09:40
Organisationspsykologi for tech-people
Digital strategi er meget mere end teknik, økonomi, arkitektur og sikkerhed. Implementering af digital strategi er forandringsprojekter. Derfor er vi IT-mennesker nødt til at vide noget om organisationspsykologi. Så vi forstår spillepladen og kan få succes med vores IT-faglighed.
oplægsholder
Oplægsholder:
Ursula Krogsbøll
Direktør, Digital strategi og innovation
Miracle A/S

Ursula har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital strategi og innovation hos Miracle A/S og har masser af praktisk erfaring med innovationsprojekter, organisationer og implementering.


10:05
Hvad syntes du?
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

10:10
CxO talk - Forretning og innovation
Mød Kasper Tjørntved Davidsen og Anneli Bartholdy i en dialog om forretning og innovation, hvordan sikre man at udvælge de projekter, som gavner forretningen mest?
oplægsholder
Oplægsholder:
Anneli Bartholdy
CEO
Simply Broken

Anneli was a Strategic Partner at Nordea, working with digital products and business model evolution. She’s been working with innovation and digitalisation for the past 7 years in various large companies within Denmark. Her speciality is future scenarios and strategy design, new business and product validation, and corporate – startup collaboration. On the side she is also an entrepreneur working in tech for mental health.

oplægsholder
Oplægsholder:
Kasper Tjørntved Davidsen
Group Senior Vice President (SVP) - Group IT (Europe)
Nets

10:30
Hvad syntes du?
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

10:40
Taler kommer snart

11:00
Hvad syntes du?
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

11:10
Er digital transformation kejserens nye klæder?
Digital transformation, disruption, eksponentielle fremskridt og agil udvikling. Vi kender alle de nye buzzwords. Men vi er jo langt fra Silicon Valley i en dansk kontekst, og her gælder det om se forbi hypen uden at gå i stå. Organisationer skal rykke sig - men det kan ske i anstændigt tempo med etikken i front. I oplægget kaster vi lys over, hvordan det kan ske gennem analyse, strategivalg og ledelse af forandringsprocesserne.
oplægsholder
Oplægsholder:
Brian Lystgaard Due
Associate Professor og forfatter
Københavns Universitet

Brian Due, Ph.d., er lektor i kommunikation på Københavns Universitet, redaktør på Kforum og i bestyrelsen af strategifirmaet Nextwork. Brian Due har forsket, undervist og formidlet emner inden for strategi, udvikling, innovation og ny teknologi. Brian leder et større Velux-finansieret projekt om AI-teknologier og blindhed, og han er aktuel med bogen "Langt fra Silicon Valley. Digital transformation i danske virksomheder”, forfattet med Jesper Højberg.


11:35
CxO talk | Udvikling og innovation i organisationen: Labs, garages og koblingen til forretningen
Hos COOP sker meget af den digitale udvikling på en nedlagt gård et par kilometer fra hovedkvarteret – og hos DSB er Michael Moesgaard lige nu i fuld sving med en omfattende digitaliseringsplan, der skal optimere DSB på en række områder og skære drastisk ned på selskabets omkostninger.

Hør om baggrunden og overvejelserne bag de to forskellige modeller.
oplægsholder
Oplægsholder:
Morten Holm Christiansen
Chief Technology Officer
Coop Danmark A/S

Udover en Master in Economics og Executive MBA har Morten en lang baggrund indenfor it-ledelse fra virksomheder som Novo Nordisk, NNIT, NNE Pharmaplan, Maersk og COOP

oplægsholder
Oplægsholder:
Michael Moesgaard
CIO
DSB

11:55
Tak for i dag