RPA i stor skala - robotautomatisering der virker

Dato:
06/2 2020
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

Med RPA - robot-automatisering - kan du sige farvel til mange af organisationens rutineprægede og trivielle processer, som har det med at suge ressourcer, tid og arbejdskraft ud af organisationen.

Softwarerobotterne kan med andre effektivisere de administrative arbejdsgange på samme måde, som de fysiske robotter forlængst har effektiviseret industrien: De sørger for, at kun undtagelser skal behandles manuelt. Resten klarer de selv

Det gælder opgaver som at sammenkæde data til en samlet faktura eller liste, indhente data fra mange kilder, flytte data fra et system til et andet, håndtering af henvendelser, håndtering af bilag og meget andet.

Det kan for eksempel være automatisering af kundehenvendelser med softwarerobotter, der chatter i realtid, automatisk godkendelse af rejseafregninger eller etableringen af intelligente ’dashboards’, der vurderer og klassificere afvigelser.

Gevinsterne er åbenlyse og ligger lige for:

I Odense har kommunens softwarerobot Tyra sparet sagsbehandlerne for 700 timers arbejde. Forsvaret, TopDanmark, Lån & Spar Bank og mange andre har automatiserer et meget stort antal administrative processer. Pension Danmark forventer, at robotter inden længe vil overtage mere end 50 procent af arbejdet. Og så videre.

Det er så nemt at programmere en softwarerobot med de værktøjer, der er tilgængelige, at det kan være en udfordring at styre udviklingen, så antallet af robotter ikke pludselig eksploderer.

På dette seminar går vi i dybden med RPA og ‘automation everywhere.’: Hvordan får man RPA op i en skala, der kan gøre en forskel?

Hvordan håndterer man, at antallet af RPA-projekter ikke løber løbsk? Hvor stort er investerings-behovet? Hvem skal egentlig ‘eje’ robotten? Hvem skal kunne bygge den? Og hvad med it-sikkerheden?

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:30
Taler kommer snart

11:00
Pause

11:30
Taler kommer snart

12:00
Taler kommer snart

12:30
Taler kommer snart

13:00
Frokost

13:45
Taler kommer snart

14:15
Taler kommer snart

14:45
Pause

15:00
Taler kommer snart

15:30
Taler kommer snart

16:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indblik i fordele og udfordringer ved RPA-projekter i stor skala - og hvordan du tilrettelægger RPA-strategien, så den ikke løber løbsk.
  • Konkret viden om værktøjer til at bygge software-robotter.
  • Inspiration til hvor du med fordel kan indføre RPA - og hvordan du gør det.