Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld

09:00
Fra pilotprojekt til storskaladrift
Mange virksomheder oplever at rejsen mod storskala RPA er forbundet med mange problemstilllinger, og at der ikke er en ”one-size-fits-all”-model.

I indlægget deler vi indsigten fra mange store globale kunder og inspiration til, hvordan din virksomhed får maksimeret effekterne af RPA-teknologien.
oplægsholder
Oplægsholder:
Michael Fischer
Sales Executive
Digital Workforce A/S

Michael Fischer har gennem flere år arbejdet med AI og Robotics, og har erfaring fra blandt andet Front.AI og IBM.


09:25
Spørgsmål til Digital Workforce

09:35
RPA as a Service – how to get started with minimal upfront investment and resources
  • Helps companies with a model on how RPA can be outsourced, from process identification to operation and maintenance
  • Help companies to get started with RPA that don't want to invest heavily in building an internal team
  • How to avoid large upfront investment when deploying RPA
  • A model on how to maintain and operate your bots
  • This will help the client on how to start their RPA journey
oplægsholder
Oplægsholder:
Arash Afsarian
Director
KPMG NewTech

Arash has over 15 years’ experience from Strategy Consulting and leading technology companies. As a management consultant, Arash has advised companies on strategy, AI implementation (Machine learning, RPA, Voice/Chat bots), customer journeys and advanced analytics. In addition, Arash has worked for leading companies in both the software and the hardware industry, where he has held several leading positions across a wide range of areas such as digital, operations and strategy.


10:00
Spørgsmål til KPMG

10:10
Pause

10:40
Lær hvordan du får succes med din RPA-investering
Der er mange virksomheder, som ikke opnår succes med deres RPA-investering. De lykkes enten aldrig med at komme rigtig i gang eller de lykkes ikke med at skalere RPA internt i virksomheden.

Denne session vil vise dig hvordan du sikrer dig succes med din RPA-investering og undgår at falde i de mange fælder Vedligeholdelsesfælden er for eksempel en af dem, som mange møder. Der bliver robotterne dyrere at vedligehold end dem, de har erstattet. Lær hvordan du undgår den plus flere andre fælder og tag erfaringen med hjem.
oplægsholder
Oplægsholder:
Henrik Olsen
CCO & Strategic Advisor
SmartRPA

Henrik er CCO & Strategic Advisor i SmartRPA. Han hjælper virksomheder i både den private og offentlige sektor med at implementere automatiseringsløsninger. Der er høj fokus på at sikre at løsningerne bliver implementeret i hele organisationen og kan skaleres. Det må ikke blot ender med enkelte automatiserede processer i et enkelt område.

Henrik har arbejdet med IT, optimering og automatisering i de sidste 15 år og indførte blandt andet RPA i DSV i 2014. Da han stoppede i DSV i maj 2019 havde DSV over 150 automatiserede processer i produktion og et globalt setup, der var skaleret til at nå 1.000 processer i 2020.


11:05
Spørgsmål til SmartRPA

11:15
Skalerbar RPA – en kontrolleret offensiv
Vi har en tendens til at fokusere på enkelte, større processer, der kan bære en business case i sig selv. Den store gevinst ved RPA er, at forretningsbrugerne selv kan automatisere og i meget begrænset omfang er afhængige af specialiserede IT-ressourcer. Det gør forretningen mere agil og skalerbar samt frigør ressourcer til værdiskabende opgaver. Til gengæld stiller det krav til såvel software og metode som til governance-struktur.
oplægsholder
Oplægsholder:
Morten Boldsen
partner, Finance IT Services
Basico

Morten rådgiver om Process Automation og har arbejdet med Robotics i flere år. Med fokus på brugervenlighed og agilitet sikres robotternes forankring og udbredelse i organisationen bedst muligt.


11:40
Spørgsmål til Basico

11:50
Frokost

12:40
Case: Automatiseret behandling af fysisk returpost – kun ved hjælp af let tilgængelige værktøjer
Returpost er en generel og velkendt opgave hos de fleste virksomheder. Ved hjælp at RPA og andre let tilgængelige værktøjer er det muligt at automatisere +95 procent af arbejdsopgaven.

Det vil frigøre adskillige arbejdstimer til andre mere givende opgaver.

Se en gennemgang af Norlys’ RPA-løsning, Returpost, og bliv klædt på til at genbygge løsningen selv.
oplægsholder
Oplægsholder:
Michael Berg Andreasen
RPA Lead Developer
Norlys

Michael Berg Andreasen arbejder i dag som Lead RPA udvikler i Norlys og har tidligere haft koordinerende roller i Stofa. Michael er akkrediteret Blue Prism Professional Developer og Solution Designer.


13:10
Case: Fra et lokalt til et globalt RPA-setup
Når du har været igennem en succesfuld start på din RPA-rejse, skal du undgå at gå i stå. En central del sikres ved at få de grundlæggende discipliner på plads fra begyndelsen af rejsen. DSV fortæller, hvordan selskabet er kommet fra et lokalt til et globalt setup.
oplægsholder
Oplægsholder:
Michael Pedersen
Director Business Integrations, Global IT
DSV

13:40
Case: Automation as a Service
Et indblik i hvordan AP Pension har implementeret bl.a. RPA således at organisaitonen blev mindst muligt påvirket, idet man samtidig har været i proces med IT outsourcing og fusion med Skandia Pension Danmark.
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter M. Nielsen
underdirektør, forretningsudvikling og digitale kanaler
AP Pension

Peter har i over 10 år arbejdet med forretningsudvikling og digitalisering i pensionssektoren. Først i PFA Pension, Danica Pension og senest i AP Pension med udgangspunkt i optimering af kundeoplevelsen.


14:10
Pause

14:25
Paneldebat med de tre cases
Michael Berg Andreasen, Norlys
Michael Pedersen, DSV
Peter M. Nielsen, AP Pension

14:55
Kan man hacke en robot?
RPA-løsninger, digitale assistenter og robotter er blevet en naturlig del af administrative værktøjer. I BDO har vi gennem en årrække levereret RPA-løsninger til vores kunder.
Vi er blevet klogere på vores egne robotter og på de robotter, vi har set efter i sømmene. Derfor har samlet et hold af eksperter, som i fællesskab belyser det fulde set-up omkring de nye digitale kollegaer/robotter.

- RPA eksperter
- GDPR
- Cyber Security
- Revision

Med udgangspunktet i – ”kan man hacke en robot” – har BDO i samarbejde med en kunde gennemført en gennemgang fra A-Z og testet sårbarheden i forhold til robotter.

Resultatet giver stof til eftertanke og ja, mange robotter kan hackes!
oplægsholder
Oplægsholder:
Jesper Birch
Partner, IT Rådgivning & Digitalisering
BDO Danmark

15:25
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i fordele og udfordringer ved RPA-projekter i stor skala - og hvordan du tilrettelægger RPA-strategien, så den ikke løber løbsk.
  • Konkret viden om værktøjer til at bygge software-robotter.
  • Inspiration til hvor du med fordel kan indføre RPA - og hvordan du gør det.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 15:25
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
795 kr