Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Dato:
06/12 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

Virksomheder verden over satser i stigende grad på cloud-modellen, når der skal investeres nye it-løsninger. Det nyder især Microsoft og AWS godt af, de to største spillere på cloud-markedet.

I Gartners magic quadrant inden for cloud infrastructure as a service (fra juni 2017) udpeger analysefirmaet AWS og Microsoft til at være de eneste selskaber, der befinder sig i feltet med 'leaders'. Om Microsoft Azure skriver Gartner blandt andet:

"Azure er allerede en meget funktionsdygtig og bred platform, og Microsoft fortsætter med at accelerere med nye funktioner. Microsoft udnytter sin enorme salgs-rækkevidde og -evne til at bundle Azure med andre Microsoft-produkter og services for at få en endnu større udbredelse."

På dette formiddagsseminar går vi tæt på mulighederne med Azure. Hør om de konkrete værktøjer, der er i platformen og bliv samtidig klogere på, hvordan tredjepartsleverandører kan hjælpe dig med at få det maksimale ud af din cloud-platform.

Det er er helt gratis at deltage, og du kan i løbet af formiddagen få gode råd af eksperter og blive inspireret til, hvordan Azure kan hjælpe dig og din virksomhed.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Forstå mulighederne med Azure.
  • Bliv opdateret på de nyeste værktøjer og teknologier.
  • Få gode råd af eksperterne.
  • Konkrete eksempler på, hvad Azure kan bruges til.