Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld
Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.

09:00
Skal du i skyen – så skal det være Azure
Vi introducerer dig til Microsoft Azure og fortæller om vores rejse med Azure. Skal du i skyen – så skal det være Azure, da vi baseret på mange års erfaring mener, at Microsoft er og vil være det bedste valg.

Vi vil præsentere dig for to forskellige kundecases, som hver har afsæt i et dilemma: Skal vi udvide nuværende løsning eller skal vi i skyen? Vi kommer ind på services som backup, disaster recovery, virtuelle maskiner, SQL og ikke mindst management og overvågning.
Oplægsholder:
Niels Kølle
server specialist
Ravn IT
Niels har arbejdet med Office 365 og Azure lige siden introduktionen og har således en solid erfaring og har i dag særlig fokus på Enterprise segmentet.
Oplægsholder:
Jakob Egeskjold
server specialist
Ravn IT
Jakob har arbejdet med Office 365 og Azure lige siden introduktionen og er passioneret Microsoft Azure konsulent med fokus på sikkerhed og overvågning.

09:30
Azure Cloud til udvikling af nye forretningskritiske løsninger
Skyen kan være svaret på at optimere driften af eksisterende løsninger. Men hvorfor lade det blive ved det? Azure Cloud giver mulighed for at tænke i helt nye forretningsmodeller og udvikle software på nye effektive måder.

Få syn for sagen med kundecases fra finans- og luftfartsindustrien. Lær hvordan nye forretningsmodeller er mulige og hvordan højere krav til kvalitet og skalering kræver nye udviklingsmetoder, værktøjer og kompetencer.

Hør om nye muligheder for accelereret go-to-market af digitale koncepter - herunder fuld DevOps med CI/CD, test driven development, 100 procents automatisering af test, provisionering af infrastruktur, osv.
Oplægsholder:
Christian Møller
partner
cVation
Christian har 25 års international erfaring i udvikling, leverance og salg af komplekse software systemer. Han har arbejdet som Management Konsulent for de store huse og som entreprenør i flere succesfulde startups, der leverer Cloud baserede løsninger og services.

10:00
Pause

10:15
Skalér din forretning i skyen
Stig Irming-Pedersen vil med konkrete eksempler fra sin hverdag som seniorarkitekt på Azure-baserede applikationer vise, hvordan du kan skalere din softwareudvikling og frigive udviklere til at løse problemer, der gør en forskel for din forretning.

Du får unik indsigt i platformen fra en førende tekniker med mange års erfaring som bindeled mellem forretning og teknik.

Efter oplægget vil du have en bedre forståelse af, hvordan du kan bruge Azure til at skalere din udvikling, og hvordan du får mest muligt ud af platformen.
Oplægsholder:
Stig Irming-Pedersen
seniorarkitekt
Copenhagen Software
Stig har arbejdet på Azure platformen i over otte år. Til daglig ebruger han det meste af sin tid som seniorarkitekt på distribuerede systemer i Azure.

10:45
Paneldebat
Niels Kølle, Ravn IT
Christian Møller, cVation
Stig Irming-Pedersen, Copenhagen Software

11:15
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Forstå mulighederne med Azure.
  • Bliv opdateret på de nyeste værktøjer og teknologier.
  • Få gode råd af eksperterne.
  • Konkrete eksempler på, hvad Azure kan bruges til.
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse