Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Dato:
06/12 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

Virksomheder verden over satser i stigende grad på cloud-modellen, når der skal investeres nye it-løsninger. Det nyder især Microsoft og AWS godt af, de to største spillere på cloud-markedet.

I Gartners magic quadrant inden for cloud infrastructure as a service (fra juni 2017) udpeger analysefirmaet AWS og Microsoft til at være de eneste selskaber, der befinder sig i feltet med 'leaders'. Om Microsoft Azure skriver Gartner blandt andet:

"Azure er allerede en meget funktionsdygtig og bred platform, og Microsoft fortsætter med at accelerere med nye funktioner. Microsoft udnytter sin enorme salgs-rækkevidde og -evne til at bundle Azure med andre Microsoft-produkter og services for at få en endnu større udbredelse."

På dette formiddagsseminar går vi tæt på mulighederne med Azure. Hør om de konkrete værktøjer, der er i platformen og bliv samtidig klogere på, hvordan tredjepartsleverandører kan hjælpe dig med at få det maksimale ud af din cloud-platform.

Det er er helt gratis at deltage, og du kan i løbet af formiddagen få gode råd af eksperter og blive inspireret til, hvordan Azure kan hjælpe dig og din virksomhed.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Niels Kølle

Niels Kølle

server specialist

Ravn IT

Jakob Egeskjold

Jakob Egeskjold

server specialist

Ravn IT

Christian Møller

Christian Møller

partner

cVation

Stig Irming-Pedersen

Stig Irming-Pedersen

seniorarkitekt

Copenhagen Software

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Registrering og morgenmad

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:00 - 09:25
Skal du i skyen – så skal det være Azure
Vi introducerer dig til Microsoft Azure og fortæller om vores rejse med Azure. Skal du i skyen – så skal det være Azure, da vi baseret på mange års erfaring mener, at Microsoft er og vil være det bedste valg.

Vi vil præsentere dig for to forskellige kundecases, som hver har afsæt i et dilemma: Skal vi udvide nuværende løsning eller skal vi i skyen? Vi kommer ind på services som backup, disaster recovery, virtuelle maskiner, SQL og ikke mindst management og overvågning.
Oplægsholder:
Niels Kølle
server specialist
Ravn IT
Oplægsholder:
Jakob Egeskjold
server specialist
Ravn IT

09:30 - 09:55
Azure Cloud til udvikling af nye forretningskritiske løsninger
Skyen kan være svaret på at optimere driften af eksisterende løsninger. Men hvorfor lade det blive ved det? Azure Cloud giver mulighed for at tænke i helt nye forretningsmodeller og udvikle software på nye effektive måder.

Få syn for sagen med kundecases fra finans- og luftfartsindustrien. Lær hvordan nye forretningsmodeller er mulige og hvordan højere krav til kvalitet og skalering kræver nye udviklingsmetoder, værktøjer og kompetencer.

Hør om nye muligheder for accelereret go-to-market af digitale koncepter - herunder fuld DevOps med CI/CD, test driven development, 100 procents automatisering af test, provisionering af infrastruktur, osv.
Oplægsholder:
Christian Møller
partner
cVation

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Skalér din forretning i skyen
Stig Irming-Pedersen vil med konkrete eksempler fra sin hverdag som seniorarkitekt på Azure-baserede applikationer vise, hvordan du kan skalere din softwareudvikling og frigive udviklere til at løse problemer, der gør en forskel for din forretning.

Du får unik indsigt i platformen fra en førende tekniker med mange års erfaring som bindeled mellem forretning og teknik.

Efter oplægget vil du have en bedre forståelse af, hvordan du kan bruge Azure til at skalere din udvikling, og hvordan du får mest muligt ud af platformen.
Oplægsholder:
Stig Irming-Pedersen
seniorarkitekt
Copenhagen Software

10:45 - 11:10
Paneldebat
Niels Kølle, Ravn IT
Christian Møller, cVation
Stig Irming-Pedersen, Copenhagen Software

11:15 - 11:15
Tak for idag
Det får du ud af det
  • Forstå mulighederne med Azure.
  • Bliv opdateret på de nyeste værktøjer og teknologier.
  • Få gode råd af eksperterne.
  • Konkrete eksempler på, hvad Azure kan bruges til.