Optimering og monitorering af dine forretningskritiske applikationer: Få en bedre slutbrugeroplevelse

Dato:
07/3 2018
Sted:
København Ø
Pris:
Gratis deltagelse

Brugeroplevelsen på virksomhedens forretningskritiske applikationer er afgørende for både fastholdelse af kunder og omsætning, samt medarbejdernes arbejdsdag og produktivitet.

Derfor er der behov for fokus på slutbrugeroplevelsen. Ikke kun det funktionelle design af applikationen, men i høj grad også det non-funktionelle: performance og svartider. Den moderne bruger accepterer ikke lange svartider, crash eller ustabil performance.

Det forudsætter blandt andet en høj grad af brugervenlighed, en performance i topklasse og en konstant videreudvikling og optimering af applikationen. Samtidig er monitorering en helt afgørende del af det at sikre den bedste performance.

De øgede forretningskrav til stabile og brugervenlige applikationer har medført, at der de seneste år er udviklet en lang række nye teknolologier, værktøjer og services, der kan hjælpe dig med at monitorere, benchmarke og analysere svartider og stabilitet på dine applikationer, samt ikke mindst udføre hurtige root cause analyser.

På denne event sætter vi fokus på performance management og gør dig klogere på, hvordan man effektivt kan optimere den non-funktionelle slutbrugeroplevelse og en stabil proaktiv drift på de forretningskritiske applikationer - kundevendte som medarbejdervendte.
Du kan møde en række af de førende eksperter inden for it performance mangement og få et indblik i emnet, samt de nyeste tendenser på området.

Hør hvordan Santander Consumer Bank har forbedret kundeoplevelsen
Henrik Thierry, change manager & teamlead, Santander Consumer Bank giver et unikt inblik i anvendelsen af et Application Performance Management system på forretningskritiske kundevendte applikationer, og hvordan det har forbedret kundeoplev elserne og understøttet forretningen.
Santander er Danmarks førende udbyder af bilfinansiering, og specialister i privatlån og opsparing. Santander er Eurozonens største bank og den 10. største bank i verden.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Lær om de nye værktøjer og teknologier
  • Bliv præsenteret for konkrete cases
  • Få inspiration til hvordan I kommer i gang
  • Indblik i værdien ved performance management
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:55
Sted:
Ymor, Vibenshuset (Auditoriet)
Lyngbyvej 2 Parkering: Gården, Jagtvej 177,
2100 København Ø
Pris:
Gratis deltagelse