Kunstig intelligens: Bring din virksomhed ind i fremtiden

Dato:
26/9 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
495 kr

Fremtidens virksomhed er baseret på kunstig intelligens, machine learning og deep learning. Det skaber en langt højere grad af intelligens og automatisering i den digitale virksomhed og kan være afgørende for både produktudviklingen og driften af den eksisterende forretning.

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er nemlig i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på.

Der er mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens.

Hvordan håndterer man eksempelvis medarbejderes frygt for at blive overflødige? Hvordan passer den kunstige intelligens ind i virksomhedens overordnede strategi? Og hvilke konkrete teknologier og platforme er det, der giver mest mening for netop din virksomhed at satse på?

Konkrete cases og brugsscenarier
På denne konference ser vi nærmere på gode, bæredygtige business cases med kunstig intelligens. Vi zoomer ind på de konkrete teknologier, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

Vi tager udgangspunkt i konkrete cases, der viser, hvordan kunstig intelligens, machine learning og deep learning bringer danske virksomheder ind i fremtiden.

På konferencen møder du førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere.

I fællesskab skal vi forstå mulighederne og perspektiverne i den AI-revolution, der netop nu er i fuld gang.


Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "KUNSTIGFAK". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Et indblik i de nyeste teknologiske muligheder
  • Konkrete eksempler på løsninger, der gør en forskel
  • Inspiration til hvordan I kommer i gang
  • Konkrete cases
  • Debat om muligheder og perspektiver