Computerworld Summit 2018

Dato:
11/4 2018
Sted:
København S
Pris:
Gratis deltagelse

Digital Transformation | Secure business | Next Generation Operations
Det har aldrig været bedre end nu at være it-professionel. Den teknologiske udvikling brager afsted, og høje ambitioner om digital transformation og nye landvindinger inden for kunstig intelligens sikrer fuld opmærksomhed fra resten af organisationen.

Men samtidig er kravene til dig skyhøje. Den øgede opmærksomhed betyder at forventningerne fra forretningen er i top – for også konkurrenter og it-kriminelle nyder godt af de samme teknologiske fordele.

Derfor skal du ikke blot mestre den digitale transformation, men kunne sætte dig i spidsen for den digitale innovation. Den afgørende digitale transformation som er omdrejningspunktet for Computerworld Summit 2018.Se video fra tidligere
Computerworld Summit
Se video med keynote
Tim VangUd over en række spændende keynote-talere kan du på de tre spor Digital Transformation, Secure Business og Next Generation Operations komme i dybden med de vigtigste udviklinger inden for drift, sikkerhed og udvikling:

Digital Transformation
Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk og lær hvordan de arbejder med digital transformation. Hør hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etablereret det mest effektive udviklings- og innovationsmiljø. Hør også omkring hvordan du skaber en innovationskultur, hvor teknologien sikrer, at kunderejser og værdiskabelse for kunden er selve omdrejningspunktet.

Secure Business
Det ændrede trusselsbillede kræver mere end firewalls og antivirus. På Secure Business hviler fokus på hvordan du skaber den bedste informationsikkerhed i et komplekst it-miljø. Det er også her, at du får indsigt i de nyeste trusler og folkene bag dem.

Next Generation Operations
Næste generation af cloud og virtualisering står parat til at ændre din hverdag. Her er desuden fokus på det nødvendige opgør med den tid og de ressourcer, som i alt for høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Derfor kan du på dette spor høre om hvordan automatisering og kunstig intelligens kan spare tid i driften og om alle de spændende nye tjenester, som du måske kan bruge i din hverdag.


Computerworld Futurelab
Danske Virsabi vil i pauserne demonstrere, hvordan store virksomheder nu udnytter virtual reality teknologi i salg, marketing, træning og service operations. Alle kan få lov at prøve de avancerede briller fra Microsoft, HTC, Facebook og Google, men det er først-til-mølle.

Antallet af pladser er begrænset og forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere. Du kan nu tilmelde dig og sikre dig en gratis plads på Summit 2018.

Se program
Det får du ud af det
  • Få overblikket over de nyeste tech-trends fra internationale talere
  • Se og hør konkrete eksempler på danske virksomheders innovation med it
  • Få bud på, hvordan man opnår hurtigere time-to-market og mere agilitet - uden at det går ud over driften
  • Mød leverandører og kolleger og blive inspireret til dine egne it-satsninger