DATA, INNOVATION,
FORRETNING

Fremtidens vindere har styr på den digitale masterplan
- er din virksomhed en af dem?

Fremtidens vindere er datadrevne. Nogle fordi de er født sådan og andre, fordi de har formået at omstille deres organisation, deres produkter og deres mindset til en verden, hvor data spiller en afgørende rolle.

Allerede nu er der data i alt, men få virksomheder er endnu gode til at samle, prioritere og handle ud fra data. I stedet er produktionen, markedsføringen og salget stadig organiseret som dengang, hvor verden var analog.

På Beyond Data 2017 får du inspiration, værktøjerne og netværket til at udfordre den virkelighed.

kl.

Radisson Blu Scandinavia

København

GØR
DATA TIL GOD
FORRETNINGDeltag på Beyond Data 2017 og:

  • Hør Coops administrerende direktør Peter Høgsted fortælle om den digitale plan, som skal banke nyt liv i et stagnerende marked
  • Hør hvordan Københavns Lufthavne og anført af e-commerce- og marketing director Karen Bender har optimeret den digitale kunderejse for 27 millioner årlige kunder
  • Bliv inspireret af digital udviklingschef Christian Stavik, som fortæller, hvordan den trængte mediebranche anvender data, nye digitale modeller og nye former for organisering

Vælg mellem tre spor med keynotes og eksperter inden for den datadrevne organisation, den datadrevne kunderejse og den datadrevne forretning

INDLÆG

Lars Jacobsen


chefredaktør

Computerworld


Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.

INDLÆG

Peter Høgsted


Adm. direktør

Coop


Administrerende direktør i Coop siden november 2013. Berlingske Business har tidligere beskrevet Peter Høgsted som Brugens rebelske topboss, og selv foretrækker han titlen mad- og måltidsaktivist frem for direktør. Med Peter Høgsted ved roret har dagligvaregiganten lanceret en række initiativer, herunder et madmanifest, der skal få danskerne til at vælge sundere fødevarer. Nyeste store initiativ er Coop's digitale masterplan, der allerede har givet genlyd uden for Danmarks grænser.

INDLÆG

Claus Jensen


Dansk Metal


Har siden september 2012 har været forbundsformand for Dansk Metal. Claus Jensen er overordnet ansvarlig leder af forbundets og arbejdsløshedskassens daglige virksomhed. Medlem af LO's daglige ledelse. Claus Jensen repræsenterer Metal i en række råd, nævn og udvalg og er formand for CO-industri og forhandler af Industriens Overenskomst.

INDLÆG

Jens-Jacob Aarup


CEO

Inspari


Jens-Jacob Aarup er direktør, medstifter af og partner i Inspari, Danmarks mest efterspurgte konsulenthus inden for Business Intelligence og data-driven decision management. Som hovedarkitekt bag rapporten om det data-drevne Danmark er Jens-Jacob drevet af en passion for at hjælpe virksomheder til at træffe bedre beslutninger på et data-drevet grundlag. Sammen med andre førende eksperter er Jens-Jacob medlem af forprojektgruppen om big data i Region Midt og derudover en efterspurgt oplægsholder ud i data-driven decision management og big data.

INDLÆG

Karen Bender


E-commerce- og Marketing Director

Københavns Lufthavne


Karen Bender blev ansat i virksomheden i 2010 og har siden arbejdet med at digitalisere alle lufthavnens marketing­tiltag og har i den forbindelse skabt en hel ny organisation. Karen Bender har en fortid i Unilever, hvor hun har bestridt en række poster i Norden og i Tyskland. Er bestyrelsesformand i Danske Rejseforsikring og medlem af bestyrelsen i Meetingplaces, Wonderful Copenhagen. Karen Bender var nomineret til Berlingske-prisen Årets CMO 2017.

INDLÆG

Jacob Guldberg


Head of Division, Business & Applications

Inspari A/S


Jacob Guldberg har været ansat ved Inspari siden 2015 og har ansvaret at inspirere og drive en række kunder. Han har med mange års erfaring fra blandt andet energibranchen bred erfaring med Business Intelligence og data analytics, der understøtter og påvirker bundlinjen positivt. Jacob tager udgangspunkt i forretningen og søger de løsninger, der giver synlig værdi på den korte bane - og samtidig følger det langsigtede roadmap. Hos Inspari rådgiver Jacob blandt andet omkring Big Data og IoT og interesserer sig for, hvordan man kan udfordre status quo.

INDLÆG

Laila Pawlak


Co-founder & CEO

SingularityU Denmark


Laila Pawlak er en international oplægsholder og ekspert i disruption og fremtidens kundeoplevelser. Hun er CEO og medstifter af SingularityU Denmark, del af fakultetet ved Singularity University i Silicon Valley samt stifter af de prisvindende organisationer DARE2, DARE2mansion og thinkubator. Hun har sammen med sin partner udgivet bestselleren Eksponentielle Organisationer på dansk og er forfatter til The Fundamental 4s - Designing Extraordinary Customer Experiences in an Exponential World. Laila er en del af  Sirikommissionen og hjælper både virksomheder og politikere i ind- og udland med at navigere blandt nye forretningsmodeller og eksponentiel teknologi. Laila er endvidere en stærk stemme for samarbejde mellem etablerede virksomheder og startups, sidder i en lang række bestyrelser og er en aktiv angel investor. Laila er tidligere blevet anerkendt som en af de mest talentfulde virksomhedsledere i Danmark, har to gange været nomineret til Årets Kvindelige Iværksætter og har som en ud af kun 20 personer i verden modtaget den prestigefyldte Experience Management Achievement Award. 

INDLÆG

Christian Stavik


Digital udviklingschef

Berlingske Media


Chistian er uddannet journalist og har tidligere været digital chef for Midtjyske Medier. Før Christian Stavik slog sig ned i Danmark, var han nyhedsredaktør og digital redaktør på den norske regionalavis Fædrelandsvennen, der er ejet af Schibsted koncernen.

INDLÆG

Mathias Linnemann


tech-iværksætter og CEO

Worksome


Er tech-iværksætter og CEO for Worksome - en platform for fremtidens fleksible arbejdsmarked, som samler højt kvalificerede digitale freelancere. Mathias har arbejdet for Google de seneste seks år med digital transformation, eksponentielle teknologier og vækststrategier med ansvar for Google's partnerskaber med de største samarbejdspartnere inden for tech, detail, rejse og finans. Han har en cand.merc. fra Tsinghua University i Beijing og CBS i København. Blev udnævnt til Talent 100 af Berlingske i 2014.

INDLÆG

Claus Kenberg


Chief Operating Officer

Saxo


Claus Kenberg er COO og CIO i Saxo og driver bl.a. den datadrevne agenda i grænselandet hvor data og teknik omsættes til den bedste digitale kundeoplevelse, hvad enten det er forbrugere, forfattere, læsere eller samarbejdspartnere.

INDLÆG

Jannik Devantier


Senior Digital Experience Specialist

Sitecore


Jannik har mere end 10 års erfaring med datadrevet marketing. I de seneste otte år hos Sitecore har Jannik arbejdet med, hvordan man med udgangspunkt i data kan skabe relevante og personlige oplevelser for sine kunder på tværs af kanaler.
 

INDLÆG

Peter Borreby


Udviklingsdirektør

Patriotisk Selskab


INDLÆG

Fredrik Östbye


head of digital transformation

Grundfos


Fredrik Östbye is the serial entrepreneur and digitization expert who recently joined Grundfos to orchestrate their digitalization. 
He is coming directly from Telenor Group where he was Vice President Internet of Things. He has a passion for disruptive technologies that can enable new businesses opportunities. 

På konferencen kan du møde nogle af branchen førende leverandører indenfor hvert deres speciale.

KONFERENCE
PARTNERE