Beyond Data

Dato:
12/5 2016
Sted:
København
Pris:
1995 kr

Se program

Program:


08:30
Morgenmad og registrering

09:00
Velkomst ved Berlingske og Computerworld
Anders Rostgaard Birkmann
Oplægsholder:
Anders Rostgaard Birkmann
nyhedsredaktør og dagens ordstyrer
Berlingske Business

Anders Rostgaard Birkmann er nyhedsredaktør på Berlingske Business. Er journalist med erfaring fra  landsdækkende dagblade, fagmedier og magasiner, herunder Berlingske Business Magasin og Computerworld. Dækker primært erhvervsliv, ny teknologi, digitalisering, samfundsvækst og globale forhold. Optræder ofte som tech- og erhvervskommentator på radio og tv.


09:05
Digital transformation her og nu
Du har ikke noget valg. Det er nødvendigt at udnytte mulighederne i digitaliseringen, hvis du vil udvikle og fastholde din forretning. Det gælder i alt fra udviklingen af nye produkter over tilrettelæggelse af produktionen til mødet med kunderne.

Sådan lyder det fra CEO i Danfoss, Niels B. Christiansen. Mød topchefen og hør, hvordan Danfoss konkret arbejder med digitalisering. Få også hans bud på kravet til nye kompetencer og organisationsformer - ikke alene i Danfoss, men også i det danske samfund.
Niels B. Christiansen
Oplægsholder:
Niels B. Christiansen
CEO
Danfoss

Koncernchef og CEO for Danfoss siden 2008. Niels B. Christiansen har en bred ledererfaring fra store globale, højteknologiske virksomheder. Sidder i en række bestyrelser, herunder A. P. Møller - Mærsk og William Demant Holding. Er formand for Axcel. Siden 2008 har Niels B. Christiansen ført Danfoss sikkert gennem krisen og skabt ny vækst, og det har ikke alene gjort ham til en af landets mest respekterede ledere, men også skabt international opmærksomhed. Niels B. Christiansen er en af de få topchefer, der tager del i den samfundsmæssige debat, og han har bl.a. gjort sig til talsmand for at stoppe udflytningen af produktionsarbejdspladser. Danfoss er repræsenteret i DI's digitale panel.


09:35
Danmark i vækst
Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) har lanceret et nyt projekt: Danmark i Vækst. Et af de centrale elementer i projektet er at ruste danske virksomheder til den digitale tidsalder.

Mød ministeren og hør om regeringens ambitioner, Danmarks styrkepositioner og virksomhedernes vej til digital transformation.
Troels Lund Poulsen
Oplægsholder:
Troels Lund Poulsen
Erhvervs- og vækstminister

Erhvervs- og vækstminister (V) siden juni 2015. Har tidligere været undervisningsminister, skatteminister, miljøminister og politisk ordfører for Venstre. Troels Lund Poulsen har en række tillidsposter og er desuden forfatter og medforfatter til en række debatbøger.


10:00
Det data-drevne Danmark
- hvor data-drevne er vi egentlig?  

For tredje år i træk har Inspari taget temperaturen på det data-drevne Danmark, denne gang krydret med Danmarks position i forhold til resten af Skandinavien.

Så hvad gør de danske virksomheder godt? Og hvor er det store forbedringspotentiale?

Du får konkrete anbefalinger til, hvordan du gør din virksomhed mere data-drevet, og hvordan du udnytter det store potentiale i digitalisering. Du får også tips og tricks til, hvordan du udbreder data i hele organisationen og samtidig nedbryder datasiloer.

Jens-Jacob Aarup direktør i Inspari, tager udgangspunkt i et nyt magasin om det data-drevne Danmark. Magasinet lanceres til Beyond Data 16, og du kan trygt glæde dig til at få det med hjem.
Jens-Jacob Aarup
Oplægsholder:
Jens-Jacob Aarup
CEO
Inspari

Jens-Jacob Aarup er direktør, medstifter af og partner i Inspari, Danmarks mest efterspurgte konsulenthus inden for Business Intelligence og data-driven decision management. Som hovedarkitekt bag rapporten om det data-drevne Danmark er Jens-Jacob drevet af en passion for at hjælpe virksomheder til at træffe bedre beslutninger på et data-drevet grundlag. Sammen med andre førende eksperter er Jens-Jacob medlem af forprojektgruppen om big data i Region Midt og derudover en efterspurgt oplægsholder ud i data-driven decision management og big data.


10:30
Pause

11:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Digital transformation
11:00 - 11:25 (25 min)
Ny ledelsesrapportering i Sparekassen Fyn

Farvel til spredte pivottabeller, statiske grafer og ad hoc-rapportering. Goddag til hurtig og intuitiv, brugervenlig information, der både giver over...

Flemming B. Nielsen, administrerende direktør, Sparekassen Fyn A/S

Læs mere

Vælg dette indlæg

Disruptive business
11:00 - 11:25 (25 min)
Nye forretningsmodeller i Tryg

Danmarks største forsikringsselskab har for nylig etableret en hel ny afdeling, New Business & Customer Innovation. Desuden har Tryg indgået partnersk...

Michael Juhler-Nøttrup, Head of Innovation, Tryg

Læs mere

Vælg dette indlæg

Customer-driven innovation
11:00 - 11:25 (25 min)
Kundevendt digitalisering i Nykredit

Digitalisering spiller helt naturligt en stadig større rolle i Nykredits dialog med kunderne og den måde, virksomhedens forskellige brands drives og s...

Morten Møller Madsen, CDO/CMO, Nykredit

Læs mere

Vælg dette indlæg

Digital transformation
11:30 - 11:55 (25 min)
Uden big data kan forretningsmålene i sundhedssektoren ikke nås

Big data indgår i højere og højere grad i forretningsudvikling, innovation og produktionsoptimering i den offentlige sektor. Èt af de steder, hvor man...

Jane Eis Larsen, Projektchef, Devoteam A/S

Claes Brylle Hallqvist, Executive Vice President, Bispebjerg Hospital

Læs mere

Vælg dette indlæg

Disruptive business
11:30 - 11:55 (25 min)
Værsgo: Her er Københavns data

Københavns Kommune er i gang med et ambitiøst big data-projekt, der sigter mod at bringe en del af kommunens data i spil, så borgere og virksomheder k...

Winn Nielsen, enhedschef, Bydata, Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Læs mere

Vælg dette indlæg


12:00
Frokost

13:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Digital transformation
13:00 - 13:25 (25 min)
Sådan kan big data og advanced analytics ændre den daglige forretning

Big data fra nye kilder som sensorer og måling af adfærd på internettet er kilden til ny indsigt i den digitale transformation. Midlet er kombinatione...

Jacob Vestergaard, Business Development Executive, Microsoft

Læs mere

Vælg dette indlæg

Disruptive business
13:00 - 13:25 (25 min)
Peter Schmitz, Unity

Unity was created with the vision to democratize game development and level the playing field for developers across the globe.   Between March 2015 an...

Peter Schmitz, Data Warehouse Architect, Unity

Læs mere

Vælg dette indlæg

Customer-driven innovation
13:00 - 13:25 (25 min)
Skab værdi for alle med intelligent udnyttelse af data

Frisørportalen bapoon.dk er født med data i DNA'et. Helt grundlæggende forbinder portalen forbrugerens søgen efter en ledig tid med et hul i kalendere...

Andreas Fabricius, iværksætter, Bapoon.dk

Læs mere

Vælg dette indlæg


13:30
Kan vi leve af at levere tjenester?
Vi har talt om big data i årevis, men vi har kun set begyndelsen. Den digitale transformation vil få kendte virksomheder til helt at forsvinde, mens andre ukendte vil vokse sig store. Og det kommer til at gå hurtigt. Mød dr. Carsten Sørensen fra London School of Economics, der i årevis har forsket i teknologi og innovation.

Få en grundlæggende forståelse for, hvad der sker, når vi bygger samfund og virksomheder på digitale koder frem for fysiske produkter, når produkter afløses af tjenester, og når kunderne selv udfører arbejdet.
Carsten Sørensen
Keynote:
Carsten Sørensen
Reader (Associate Professor)
Department of Management at LSE

Carsten Sørensen is Reader within Department of Management at LSE and have since 1986 studied ICT-based innovation. He has the past decade focused on two strands: the innovation of mobile services at work (enterprisemobilitybook.com), and infrastructural service innovation.(www.digitalinfrastructures.org).

In 2001 he founded the mobility@lse (mobility.lse.ac.uk) research unit, which aims at drawing together academics with an interest in the profound changes to society, organisations and individuals from mobile, pervasive and ubiquitous information technology.


14:10
Pause

14:40
Data storytelling som disciplin
- få flere aha-oplevelser og større wow-effekt

Der er en historie gemt i alle data, og i dette indlæg får du syn for sagen. Gør dig klar til at gå på opdagelse i et væld af data og visualiseringer, der vil give dig indsigt, du ikke anede, du havde brug for.

Thomas Black-Petersen demonstrerer data storytelling som disciplin og giver dig inspiration til, hvordan du kan flytte organisationen og skabe ny adfærd.
Thomas Black-Petersen
Oplægsholder:
Thomas Black-Petersen
administrerende direktør og partner
Inspari

Thomas Black-Petersen er administrerende direktør, medstifter af og partner i Inspari, Danmarks mest efterspurgte konsulenthus inden for Business Intelligence og data-driven decision management.

Thomas har mere end 20 års erfaring inden for værdiskabende business intelligence, analytics og datavisualisering og er en erfaren oplægsholder på konferencer i både ind- og udland.


15:10
Game of viewers
Tv-streaming er på vej til at overhale traditionel flow-tv, fordi den moderne forbruger selv vil bestemme, hvad hun vil se, hvornår hun vil se det, og på hvilken platform der skal ske. HBO er en af de udbydere, der erobrer markedsandele. Kampen om seernes gunst er i høj grad baseret på CRM og viewing data.

Hør Christina Sulebakk, executive vice president i marketing i HBO Europe, fortælle om strategien bag HBO Nordic og virksomhedens position på streamingmarkedet.
Christina Sulebakk
Oplægsholder:
Christina Sulebakk
Executive Vice President Marketing
HBO EUROPE

Christina Sulebakk er Executive Vice President i marketing i HBO Europe. Christina Sulebakk har været med til at grundlægge HBO Nordic, der blev lanceret i 2012. Hun har tidligere erfaringer fra bl.a. CANAL+ og har stået for etableringen og lanceringen af CANAL9.


15:55
Afrunding