DATA, INNOVATION,
FORRETNING

Fremtidens vindere har styr på den digitale masterplan
- er din virksomhed en af dem?

Fremtidens vindere er datadrevne. Nogle fordi de er født sådan og andre, fordi de har formået at omstille deres organisation, deres produkter og deres mindset til en verden, hvor data spiller en afgørende rolle.

Allerede nu er der data i alt, men få virksomheder er endnu gode til at samle, prioritere og handle ud fra data. I stedet er produktionen, markedsføringen og salget stadig organiseret som dengang, hvor verden var analog.

På Beyond Data 2017 får du inspiration, værktøjerne og netværket til at udfordre den virkelighed.

kl.

Radisson Blu Scandinavia

København

GØR
DATA TIL GOD
FORRETNINGDeltag på Beyond Data 2017 og:

  • Hør Coops administrerende direktør Peter Høgsted fortælle om den digitale plan, som skal banke nyt liv i et stagnerende marked
  • Hør hvordan Københavns Lufthavne og anført af e-commerce- og marketing director Karen Bender har optimeret den digitale kunderejse for 27 millioner årlige kunder
  • Bliv inspireret af digital udviklingschef Christian Stavik, som fortæller, hvordan den trængte mediebranche anvender data, nye digitale modeller og nye former for organisering

Vælg mellem tre spor med keynotes og eksperter inden for den datadrevne organisation, den datadrevne kunderejse og den datadrevne forretning

INDLÆG

Anders Rostgaard Birkmann


nyhedsredaktør og dagens ordstyrer

Berlingske Business


Anders Rostgaard Birkmann er nyhedsredaktør på Berlingske Business. Er journalist med erfaring fra  landsdækkende dagblade, fagmedier og magasiner, herunder Berlingske Business Magasin og Computerworld. Dækker primært erhvervsliv, ny teknologi, digitalisering, samfundsvækst og globale forhold. Optræder ofte som tech- og erhvervskommentator på radio og tv.

INDLÆG

Niels B. Christiansen


CEO

Danfoss


Koncernchef og CEO for Danfoss siden 2008. Niels B. Christiansen har en bred ledererfaring fra store globale, højteknologiske virksomheder. Sidder i en række bestyrelser, herunder A. P. Møller - Mærsk og William Demant Holding. Er formand for Axcel. Siden 2008 har Niels B. Christiansen ført Danfoss sikkert gennem krisen og skabt ny vækst, og det har ikke alene gjort ham til en af landets mest respekterede ledere, men også skabt international opmærksomhed. Niels B. Christiansen er en af de få topchefer, der tager del i den samfundsmæssige debat, og han har bl.a. gjort sig til talsmand for at stoppe udflytningen af produktionsarbejdspladser. Danfoss er repræsenteret i DI's digitale panel.

INDLÆG

Troels Lund Poulsen


Erhvervs- og vækstminister


Erhvervs- og vækstminister (V) siden juni 2015. Har tidligere været undervisningsminister, skatteminister, miljøminister og politisk ordfører for Venstre. Troels Lund Poulsen har en række tillidsposter og er desuden forfatter og medforfatter til en række debatbøger.

INDLÆG

Jens-Jacob Aarup


CEO

Inspari


Jens-Jacob Aarup er direktør, medstifter af og partner i Inspari, Danmarks mest efterspurgte konsulenthus inden for Business Intelligence og data-driven decision management. Som hovedarkitekt bag rapporten om det data-drevne Danmark er Jens-Jacob drevet af en passion for at hjælpe virksomheder til at træffe bedre beslutninger på et data-drevet grundlag. Sammen med andre førende eksperter er Jens-Jacob medlem af forprojektgruppen om big data i Region Midt og derudover en efterspurgt oplægsholder ud i data-driven decision management og big data.

INDLÆG

Dr Carsten Sørensen


Reader (Associate Professor)

The London School of Economics and Political Science


Dr Carsten Sørensen is a leading authority on digital innovation and has the past decade studied; enterprise mobility, mobile platforms, organisational information services, and
digital infrastructure innovation.

Carsten Møller is Otto Mønsted visiting professor at Copenhagen Business School.

INDLÆG

Thomas Black-Petersen


administrerende direktør og partner

Inspari


Thomas Black-Petersen er administrerende direktør, medstifter af og partner i Inspari, Danmarks mest efterspurgte konsulenthus inden for Business Intelligence og data-driven decision management.

Thomas har mere end 20 års erfaring inden for værdiskabende business intelligence, analytics og datavisualisering og er en erfaren oplægsholder på konferencer i både ind- og udland.

INDLÆG

Christina Sulebakk


Executive Vice President Marketing

HBO EUROPE


Christina Sulebakk er Executive Vice President i marketing i HBO Europe. Christina Sulebakk har været med til at grundlægge HBO Nordic, der blev lanceret i 2012. Hun har tidligere erfaringer fra bl.a. CANAL+ og har stået for etableringen og lanceringen af CANAL9.

INDLÆG

Flemming B. Nielsen


administrerende direktør

Sparekassen Fyn A/S


Flemming B. Nielsen er i dag administrerende direktør for Sparekassen Fyn A/S. Bankuddannet i Privatbanken (Nordea), hvor han begyndte i 1979. Har desuden arbejdet i NIB (Den nordiske Investeringsbank), Union Bank of Norway i Luxembourg, Vestjysk Bank, Roskilde Bank og BEC (IT-central for banker).

Han har gennem årene beskæftiget sig med de fleste aspekter af drift af et pengeinstitut, herunder salg, kredit, økonomi, likviditet og risikostyring. Flemming B. Nielsen har en HD suppleret med et ledelseskursus (AMP) på Insead.

INDLÆG

Jane Eis Larsen


Projektchef

Devoteam A/S


Jane er en erfaren forretningskonsulent med egen topledelses-erfaring i bagagen, fra såvel den private som den offentlige sektor. Janes fokus er digital - og datadrevet - forretningsudvikling og effektivisering, navnlig i den offentlige sektor.

Fagligt arbejder Jane typisk med udvikling af strategi- og beslutningsoplæg i tæt samspil med ledelses- og beslutningslaget hos offentlige kunder, og med udarbejdelse af handlingsplaner og opfølgningsaktiviteter med henblik på realisering af de opstillede mål. Janes værktøjskasse består af en række stærke tværgående managementkonsulent kvalifikationer, en stærk tværgående forretnings- og effektiviseringsforståelse kombineret med faglig metodeviden.

Janes baggrund er en uddannelse som jurist, kombineret med en MBA i Management of Technology fra DTU Business School

INDLÆG

Claes Brylle Hallqvist


Executive Vice President

Bispebjerg Hospital


Claes har det overordnede ansvar for byggeriet af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg og er en del af direktionen for Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler.

Tidligere var han leder af Strategisk Ejendomsudvikling i Deloitte og har desuden arbejdet med at udvikle og gennemføre flere større byggerier. Claes er uddannet akademiingeniør og cand.jur.

INDLÆG

Jacob Vestergaard


Business Development Executive

Microsoft


Jacob Vestergaard er Business Development Executive i Microsoft og varetager til dagligt dialogen med danske kunder omkring IoT og Advanced Analytics.

Med en baggrund forankret i datadrevne processer og erfaringer fra bl.a. Microsoft, SAP og SAS går rådgivningen ofte ud på, hvad der skal til for at udnytte de nye muligheder i egen organisation inden for effektivisering, innovation og business transformation.

INDLÆG

Michael Juhler-Nøttrup


Head of Innovation

Tryg


Michael Juhler-Nøttrup har over 18 års erfaring med strategi og management consulting.

I 2011 blev Michael Juhler-Nøttrup en del af Trygs Strategi & Innovations-afdeling og har siden spillet en væsentlig rolle i udviklingen og arbejdet med at gøre Tryg til en ægte kundeorienteret virksomhed med ambitioner om at blive verdens bedste og mest innovative forsikringsselskab.

I øjeblikket er Michael Juhler-Nøttrup Head of Innovation i afdelingen New Business & Customer Innovation.

INDLÆG

Winn Nielsen


enhedschef

Bydata, Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen


Winn Nielsen er ansvarlig for Copenhagen Solutions Lab og Smart City Koordinering. Medlem af KTC's arbejdsgruppe for Digital Forvaltning samt sekretariatsudvalget for GeoDanmark, og præsident for Geoforum, Danmarks nationale brancheforening for geografiske data.

Winn Nielsen har arbejdet kontinuerligt med ITC, digitalisering og offentlig effektivitet i mere end 15 år og har erfaring fra både det offentlige og den private sektor. Er cand.scient.soc. og Master i it-ledelse og strategi.

INDLÆG

Peter Schmitz


Data Warehouse Architect

Unity


Peter (compiled in 1975) is originally from the south of Holland, where people are like hobbits; they love good food and drinks. The majority of his IT career, he worked with or close to data, as a database administrator and business intelligence developer. Being a gamer most of his life, he jumped at the opportunity of joining Unity. In his spare time, Peter enjoys spending time with his daughter, sipping a nice glass of Scottish Whisky, eating good food (preferably Italian), reading books, enjoying comedy, fishing, martial arts and playing games.

INDLÆG

Morten Møller Madsen


CDO/CMO

Nykredit


INDLÆG

Andreas Fabricius


iværksætter

Bapoon.dk


Som stifter af ungarbejde.dk og senest bapoon.dk er 27-årige Andreas Fabricius blandt frontløberne i det danske start-up-miljø. Andreas Fabricius og hans start-up-virksomheder har vundet flere priser, som for eksempel Årets Iværksætter 2010, Entrepreneur of the Year 2013 og ikke mindst Publikumsprisen 2013.

På konferencen kan du møde nogle af branchen førende leverandører indenfor hvert deres speciale.

KONFERENCE
PARTNERE