Customer Relationship Management (CRM)

Dato:
02/2 2016
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

It-løsninger til kundehåndtering eller CRM er stort set blevet en standard i danske virksomheder. Fra udvidede kundekartoteker til egentlige call center applikationer. I de seneste år er der kommet nye web-baserede løsninger i markedet, og valget står i dag ikke blot mellem et stort antal leverandører og løsninger, men også mellem forskellige platforme.

Der stilles stigende krav til sikkerheden når værdifulde informationer om virksomhedens væsentligste aktiv - kunderne - skal sikres, deles og gemmes, og netop sikkerheden i den web-baserede løsning kan virke uoverskuelig - men er det en myte? Hvordan bringer du dig i front med CRM, og hvordan får du størst muligt afkast af din CRM-investering?

Programmet er endnu ikke endeligt, men på dagen vil der blive præsenteret løsninger og cases fra blandt andre DRI Nordic, MicroPartner og Microsoft.

På denne How To:

  • Konkrete bud på CRM-løsninger. 
  • Sådan skaber du gode kundeoplevelse 
  • CASE fra Saint Gobain Distribution Danmark: Implementering af CRM system

Husk - Der er gratis deltagelse og parkering lige ved dørenMød talerne

Kim Stensdal

Kim Stensdal

teknologiredaktør

Computerworld

Britt Koch Frykmann

Britt Koch Frykmann

Sales Manager

DRI Nordic

Toke Godiksen

Toke Godiksen

it-manager

Saint Gobain Distribution Danmark

Jan Neustrup Trudslev

Jan Neustrup Trudslev

CRM Lead Denmark

Microsoft

Se program

Program:


08:30 - 08:55
Morgenmad & registrering

08:55 - 09:00
Velkomst
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

09:00 - 09:25
DRI Nordic: Bryd CRM muren: Fra systemfokus til kundeperspektiv
Program billede
CRM er en nøgle til forretningssucces. Men nøglen til succesfuld CRM findes ikke i tomme løfter om simple og brugervenlige it-systemer. Skal virksomheden for alvor høste de forretningsmæssige gevinster af CRM, må fokus flyttes fra system til strategi, og muren mellem interne siloer nedbrydes. Koden er at indtænke kundeoplevelsen i virksomhedens komplette værdikæde.

I de seneste 10 år har DRI Nordic hjulpet både danske og udenlandske virksomheder med at udvikle og implementere cloudbaserede teknologier og platforme, der går på tværs af CRM, salg, marketing og support. DRI Nordic præsenterer et helt nyt plugin-modul - Addoptify Customer Journey Object der flytter CRM til et strategisk niveau, eliminerer interne siloer og synkroniserer alle kunderettede aktiviteter med kundens beslutningsproces. Baseret på konkrete resultater fra mere end 250 kundeprojekter vil DRI Nordic give sit svar på, hvordan du med dette plugin-modul kan flytte CRM til et nyt niveau.
Oplægsholder:
Britt Koch Frykmann
Sales Manager
DRI Nordic

09:30 - 09:55
CASE
Program billede
MicroPartner blev valgt som leverandør, da Saint Gobain Distribution Danmark skulle vælge nyt CRM-system for 500 brugere i hele organisationen.

Toke Godiksen, it-manager i Saint Gobain Distribution Danmark, vil give et indblik i, hvordan MicroPartner har hjulpet med den igangværende implementering. CRM handler ikke så meget om it-systemet, men mere om processer, forandringsledelse og den interne modtagelse af CRM.
Oplægsholder:
Toke Godiksen
it-manager
Saint Gobain Distribution Danmark

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Microsoft: Skab gode kundeoplevelser
Program billede
Positive kundeoplevelser er en afgørende faktor for at kunne tiltrække nye kunder og fastholde de eksisterende. Microsoft Dynamics CRM hjælper virksomheder med at skabe et samlet billede af kundernes adfærd, således at kunderne gang på gang får en god oplevelse, og dermed vender tilbage for at købe mere.

Med Microsoft Dynamics CRM kan du samle salg, service og marketing samt indsamle og udnytte viden fra sociale medier. Kom og hør vores bud på, hvordan fremtiden ser ud - bestemt af jeres kunder, styret af Microsofts teknologier og jeres processer.
Oplægsholder:
Jan Neustrup Trudslev
CRM Lead Denmark
Microsoft

10:45 - 11:10
Paneldebat
Britt Koch Frykmann, DRI Nordic
Toke Godiksen, Saint Gobain Distribution
Jan Neustrup Trudslev, Microsoft

11:15 - 11:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Konkrete bud på CRM-løsninger.
  • Oplev et simpelt og brugervenligt CRM-system.
  • Hør om implementering, processer og forandringsledelse.
  • Hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen
Praktiske Oplysninger
Dato:
02/2 2016
Tid:
09:00 til 11:15
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter (Pfizers)
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language