Dataens kraft i AI: BI, analytics og predictions

Dato:
25/2 2025
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Er du klar til at forvandle din virksomheds data til en konkurrencefordel? Velkommen til en dag fyldt med inspiration og praktisk indsigt, hvor vi dykker dybt ned i verdenen af Business Intelligence (BI), analytics, og predictions.

Opdag Dataens Skjulte Værdi: Sidder du på en skattekiste af data, men er usikker på, hvordan du bedst udnytter den? Lær, hvordan du effektivt kan høste og anvende informationer til at tilpasse og udvikle din forretning.

Beslutningskraft med BI: Få styr på, hvordan du hurtigt kan analysere data og have den nødvendige viden lige ved hånden til at træffe kritiske beslutninger. Vi klæder dig på til at udfolde dit datas potentiale med et skarpt fokus på BI og interne processer.

Inspirerende Cases og Praktiske Eksempler: Bliv inspireret af spændende cases og hør, hvordan andre virksomheder har transformeret deres forretningsoperationer med avanceret dataanalyse. Lær af deres succeser og implementér lignende strategier i din egen organisation.

AI og Maskinlæring: Udforsk, hvordan AI og machine learning kan revolutionere din databehandling – fra indsamling og analyse til implementering af nye modeller og optimering af processer.

Tilmeld dig nu og sæt fart på din strategiske brug af BI-data og AI! Gå ikke glip af denne mulighed for at få dybdegående viden og praktisk indsigt, der kan tage din virksomhed til næste niveau.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Praktisk BI og Analytics: Få hands-on erfaring med moderne BI-værktøjer, der fremmer datadrevne beslutninger i din organisation.
  • Data som Konkurrenceparameter: Forstå, hvordan avanceret dataanalyse kan åbne nye forretningsmuligheder og optimere dine eksisterende processer.
  • Fremtidens Datastrategier: Bliv introduceret til næste generations BI og data management teknologier og hvordan de kan transformere din datastrategi.