Cyberthreat Day: Trusler, angreb og forsvar i praksis

Dato:
08/4 2025
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Denne konference afholdes også i Aarhus d. 10. april


Vil du også holde dig opdateret om det aktuelle trusselsbillede og blive inspireret til, hvordan du kan holde din organisation sikker?

Så deltage i denne konference, hvor du i fællesskab med eksperter og branchefolk vil få detaljeret overblik over de aktuelle sårbarheder, angrebsmønstre og metoder, som de cyberkriminelle udnytter for at få adgang til dine systemer og data.

Sikkerhedseksperter vil dele beretninger fra den digitale frontlinje og gå helt ned i materien med angreb, der lykkedes og med dem, der blev afværget.

Ligeledes får du opdateret overblik over, hvordan du samler og optimerer administrationen af dine sikkerhedsløsninger – lige fra firewall og endpoint security til backup og immutable storage. Samt hvordan du eventuelt får dem til at spille sammen med services som f.eks. en ekstern SOC.


Hvad får du ud af dagen?

  1. Indgående kendskab til aktuelle trusler: Få en dybdegående forståelse af det nuværende trusselsbillede og lær, hvordan du identificerer og håndterer nye sikkerhedsrisici effektivt.
  2. Hands-on erfaringer med sikkerhedsteknologi: Oplev live-demonstrationer og interaktive sessions om firewalls, end-point-sikkerhed og backup.


  1. War stories: Hør fra erfarne sikkerhedsfolk, der deler deres beretninger om hændelser og de løsninger, de gjorde brug af for at redde data, systemer og drift.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Opdateret viden: Få et dybdegående indblik i de nyeste cybertrusler og angrebsmønstre, så du kan være skridt foran i beskyttelsen af dine systemer og data.
  • Hands-on erfaring: Oplev live-demonstrationer og bliv inspireret af andres praktiske erfaringer.
  • Netværksmuligheder: Mød eksperter og branchefolk inden for cyber­sikkerhed og del erfaringer og bedste praksis med dine kolleger, mens du udvider dit professionelle netværk.
Praktiske Oplysninger
Dato:
08/4 2025
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language