Industry 4.0: Fremtidens intelligente produktionsapparat - København

Dato:
08/5 2025
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Denne konference afholdes også i Jylland d. 15. maj

På denne dag kan du få opdateret viden og inspiration til, hvordan digitaliseringen kan transformere din virksomhed på fabriksgulvet, og hvorfor det er vigtigt at prioritere indsatsen.

Hvis I endnu ikke er begyndt på digitaliseringen af produktionen, er det nu, I skal komme i gang. Det giver jer de bedste forudsætninger for at optimere jeres processer, minimere spild og omkostninger, styrke indsigt og bæredygtighed, forbedre rapportering, øge indtjeningen og – helt basalt! – stå stærkere i konkurrencen om fremtidens marked.

Oplægsholderne vil bl.a. dykke ned i, hvordan du praktisk kan integrere avanceret teknologi som sensorer, AI og procesautomatisering i din virksomheds eksisterende produktionslinje. Gennem praktiske eksempler og case-studier vil du lære, hvordan andre virksomheder har implementeret disse teknologier. Du vil også høre om de udfordringer, de har mødt, og de gevinster, de har opnået. Derudover vil du få et overblik over de nyeste systemer og løsninger, der kan integreres i dit nuværende produktionsapparat.

Ved at deltage får du altså en solid forståelse af, hvordan digitalisering og avanceret teknologi kan løfte din virksomhed til et nyt niveau af effektivitet, bæredygtighed og konkurrenceevne.

Du kan du lære, hvordan du kan integrere avancerede teknologier som AI, sensorer og procesautomatisering for at optimere produktionsprocesser, reducere nedetid og minimere vedligeholdelsesomkostninger. Dette vil ikke kun forbedre effektiviteten, men også øge rentabiliteten i din virksomhed.

Desuden får du indsigt i de nyeste systemer og løsninger, som kan give din virksomhed en konkurrencefordel. Ved at forstå, hvordan andre virksomheder har implementeret Industry 4.0-teknologier, kan du bedre positionere din virksomhed i markedet og stå stærkere i konkurrencen.

Endelig vil du opnå de nødvendige værktøjer og viden til at optimere og dokumentere dine grønne initiativer og CO2-reduktioner. Ved at deltage kan du sikre, at din virksomhed ikke kun er teknologisk avanceret, men også miljømæssigt ansvarlig og i overensstemmelse med de nyeste regulativer.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Effektivisering af produktionen: Få indblik i, hvordan du integrerer intelligent teknologi for at optimere produktionsplanlægning og allokering af mandskab.
  • Intelligent vedligehold: Se, hvordan AI og sensorer kan bruges til at forudsige og forebygge nedbrud, hvilket minimerer vedligeholdelsesomkostninger og potentielt kostbare forsinkelser.
  • Bæredygtighed og compliance: Få værktøjer til at optimere og dokumentere din virksomheds grønne tiltag og CO2-reduktioner.