Vejen til skyen: Digitalt event

Dato:
04/12 2024
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

NTT DATA Business Solutions styrker virksomhedens agilitet og effektivitet med en samlet cloud-platform

Få indsigt i, hvordan den globale virksomhed NTT DATA Business Solutions har optimeret sine HR- og Finance-funktioner ved at implementere SAP SuccessFactors og SAP S/4HANA Cloud.

NTT DATA Business Solutions udfordring
Som mange andre virksomheder med on-premise-løsninger var NTT DATA Business Solutions udfordret af et forældet ERP-system. Mange processer blev håndteret manuelt på grund af et siloopdelt systemlandskab. Migreringen til et nyt ERP-system ville være en massiv opgave at løfte for den globale organisation på én gang.

Løsning
I 2020 besluttede NTT DATA Business Solutionsat at få en smagsprøve på sin egen medicin i samarbejde med deres mangeårige partner SAP, ved at migrere til SAP S/4HANA Public Cloud Edition.

Det blev gjort som et pilotprojekt med den nordiske afdeling, som står for ca. 10 % af den samlede forretning. I 2023 blev platformen lanceret.

I dag fungerer SAP S/4HANA Public Cloud som NTT DATA Business Solutions' kerne, der indsamler og strømliner data-flows. Som en kompetencebaseret organisation er det værdifuldt og afgørende at have en smidig integration mellem HR-systemet og Finance, som muliggør synergi på tværs af virksomheden.

Tilmeld dig og hør NTT DATA Business Solutions dele ud af deres erfaringer med migreringen.

Mød talerne

Michael Svendsen

Michael Svendsen

Computerworld freelance journalist

Jacob Orup Lund

Jacob Orup Lund

Senior Director, Data & Analytics Transformation

NTT DATA Business Solutions

Se program

Program:


10:30 - 10:35
Velkomst v. dagens moderator
Moderator:
Michael Svendsen
Computerworld freelance journalist

10:35 - 11:15
Vejen til skyen for NTT DATA Business Solutions
Hør historien om da NTT DATA Business Solutions stod overfor at migrere til SAP S/4HANA Public Cloud for at erstatte et forældet ERP-system og forbedre integrationen af HR og Finance.
Få indsigt i, hvordan overgangen til en samlet cloud-platform har styrket virksomhedens agilitet, fjernet datasiloer og leveret realtidsdata for bedre beslutningstagning, og udforsk de mange fordele ved en fuldt integreret løsning.
Oplægsholder:
Jacob Orup Lund
Senior Director, Data & Analytics Transformation
NTT DATA Business Solutions

11:15 - 11:20
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i, hvordan en samlet cloud-platform har styrket virksomhedens agilitet, fjernet datasiloer og leveret realtidsdata for bedre beslutningstagning.
  • Forståelse for, hvordan en fuldt integreret løsning giver større gennemsigtighed, effektivitet og skaber fundamentet for fremtidig vækst.