People Tech 2024

Dato:
13/6 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den moderne HR-afdeling har de seneste år fået en helt ny generation af it-løsninger, der kobler work-life balance og medarbejderpleje med selvbetjening, automatisering og AI. Udviklingen stopper slet ikke her. Løsningerne forbedres konstant, hvilket påvirker HR-afdelingens rolle og den værdi, den kan levere til virksomheden.

Sammen med DI Digital sætter vi fokus på, hvordan man styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger, hvilket kun er blevet endnu mere aktuelt i en tid, hvor hyppigt distancearbejde er blevet normen og man ikke nødvendigvis mødes ved kontorets kaffemaskinen hver dag.

Få blandt andet bud på, hvordan du gennemfører retvisende medarbejdertilfredshedsmålinger og administrerer hybrid work – og om det måske er ved at være på tide at udpege en Chief Happiness Officer, der designer og håndterer medarbejderpleje i praksis?

Du får også indsigt i seneste essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR, herunder indblik i emner som optimering af sikkerhedsgodkendelse, sporbarhed og persondatabehandling

Bliv også inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2024 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger i HR-afdelingen.

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

Mød talerne

Dan Jensen

Dan Jensen

redaktionschef

Computerworld

Christian Sylvester

Christian Sylvester

Founder & Senior HR Management Konsulent

Sylvester & co

Alexander Lindeburg

Alexander Lindeburg

Senior Sustainability Expert

NTT DATA Business Solutions

Pernille Lund

Pernille Lund

Commercial Director

Visma Enterprise

Marianne Fischer-Rasmussen

Marianne Fischer-Rasmussen

HR-Chef

Accenture

Torben Tronborg

Torben Tronborg

Direktør

it-jobbank A/S

Jens Øllgaard

Jens Øllgaard

Læge, Ph.D., Uddannelseschef

Novo Nordisk Danmark A/S

Gregers Gorm

Gregers Gorm

Reward Director

Topsoe A/S

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Registrering, let morgenmad og kaffe

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

09:05 - 09:35
Fremtidens HR: Integrering af AI og Automation
Vi står på en revolutionerende tærskel, hvor kunstig intelligens og automatisering allerede transformerer HR-funktioner fra at være fokuseret på traditionelle, tidskrævende opgaver til nu at favne mere strategiske og værdiskabende funktioner.

Christian Sylvester vil præsentere, hvordan AI ikke blot optimerer, men revolutionerer måden, vi arbejder med Human Resources på. Han vil dykke ned i, hvordan AI har potentialet til at frigøre op til 50 % af HR-professionelles arbejdstid, hvilket giver HR medarbejdere mulighed for at koncentrere sig om strategisk stakeholder management og udvikling af medarbejdere og ledere.

AI og Automation - HRs Revolution er allerede begyndt
Introduktion til konkrete cases som illustrerer hvordan AI og automation har skiftet HR's fokus fra traditionelle, tidskrævende opgaver til mere strategiske funktioner.

AI har potentiale til at frigøre op til 50 % af din arbejdstid
Indsigt i hvordan AI frigører tid for HR-professionelle, i hele HR værdikæden, til at fokusere på strategisk stakeholder management og vedligeholde succesfulde medarbejderrelationer.
Keynote:
Christian Sylvester
Founder & Senior HR Management Konsulent
Sylvester & co

09:40 - 10:05
Corporate Sustainability Reporting Directive(CSRD) – hvilke muligheder giver det HR – og hvilke krav stiller det til HR?
I en verden med øget fokus på miljøet står virksomheder over for et stigende pres for at demonstrere deres engagement i bæredygtighed. Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) er et banebrydende EU-direktiv, der kræver omfattende bæredygtighedsrapportering for mange europæiske virksomheder. Selv om dette kan virke skræmmende, åbner det også for en række spændende muligheder og dertilhørende krav for HR-funktionen. Dette, samt meget mere, er hvad Alexander Lindeburg vil stille skarpt på under denne præsentation.
Oplægsholder:
Alexander Lindeburg
Senior Sustainability Expert
NTT DATA Business Solutions

10:05 - 10:30
Pause & netværk

10:30 - 10:55
Giv dit EU-direktiv lidt kærlighed - der kommer kun flere
Øget digitalisering og nye teknologier giver arbejdsgiverne mulighed for at indsamle stadigt flere data om deres medarbejdere. Parallelt med dette introducerer EU løbende nye direktiver, som har til hensigt at beskytte medarbejderne, men som ofte bliver opfattet som administrative byrder og/eller overvågelse. Sådanne opfattelser skal vi holde os for gode til og i stedet sammen finde den positive HR-vinkel på dataindsamlingen og bruge regulativerne som en anledning til at bidrage til det strategiske arbejde med HR. Parallelt med dette har ledelsen to vigtige opgaver; at forklare og kommunikere hvad dataindsamlingen skal bruges til samt at finde gode løsninger til at minimere netop administrationen.

Pernille Lund deler Visma’s Enterprises ledelse tanker om paradokset i at "beskytte medarbejdere med data" samt kommer med eksempler på, hvordan AI kan hjælpe med f.eks tidsregistrering og hvordan Visma Enterprise har sat AI frit i deres organisation.
Oplægsholder:
Pernille Lund
Commercial Director
Visma Enterprise

10:55 - 11:25
Hvordan data og intelligente værktøjer styrker HR funktionen
Det er altafgørende for kerneforretningen i Accenture, at man har adgang til de rette kompetencer, på det rette tidspunkt, til de rette opgaver.
Det stiller store krav til HR funktionen, der – udover traditionelle HR opgaver som at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere – også skal kunne håndtere den komplekse bemandingsproces, på de mange kunde projekter. Denne proces involverer mange data og en høj grad af data bearbejdning.

Det har derfor været både nødvendigt og naturligt for vores HR funktion at være data drevet og hele tiden tage nye intelligente løsninger i brug, for at opnå større effektivitet.

Denne præsentation gennemgår, hvordan Accenture arbejder med data i alle HR processer og giver eksempler på intelligente HR værktøjer/algoritmer, som allerede er taget i brug – samt dem der forventes at blive implementeret i nær fremtid.
Keynote:
Marianne Fischer-Rasmussen
HR-Chef
Accenture

11:25 - 11:45
Pause & netværk

11:45 - 12:15
AI overtager den motiverede ansøgning
AI-revolutionen er over os og den ene sprogmodel efter den anden kommer frem på markedet.

Vi kan se, at AI kommer til at udfordre hele ansøgningsprocessen.
Hvordan skal HR takle deres ansøgningsproces og den motiverede ansøgning, når den i fremtiden kan være skrevet og læst af robotter? Skal vi se nye veje for at få de rette kandidater og spotte dem i fremtiden?
Keynote:
Torben Tronborg
Direktør
it-jobbank A/S

12:15 - 12:30
Debat/erfaringsudveksling

12:30 - 13:20
Frokost & netværk

13:20 - 13:50
Uddannelse er marketing, marketing er uddannelse!
Sådan har Novo Nordisk Danmark brugt uddannelse som en central markedsføringsstrategi og er blevet brancheledende indenfor kundetilfredshed.

Hør mere om, hvordan brugerinvolvering på alle trin fører til forbedrede resultater og tilfredshed med læringsaktiviteter og hvilke faldgrupper, der ofte fører til ineffektiv læring og lavt engagement og hvorfor enhver, der arbejder med L&D bør have forståelse for marketing.
Undervejs kommer vi også ind på transformationen fra F2F over fuldt ud virtuel (COVID) til den nuværende hybride model.
Keynote:
Jens Øllgaard
Læge, Ph.D., Uddannelseschef
Novo Nordisk Danmark A/S

13:55 - 14:25
Fasthold, udvikle og tiltræk nye kompetencer – i en tid med rekordlav ledighed
Topsoe er en videnstung virksomhed, hvor antallet af medarbejdere er vokset med 22% på 4 år.

Det sætter nye krav til HR og deres arbejdsgange. I dette oplæg vil Gregers tale om, hvordan Topsoe omstiller sig til en virksomhed, der kan fastholde de nødvendige kompetencer, investere i udvikling og tiltrækning af nye kompetencer.
Keynote:
Gregers Gorm
Reward Director
Topsoe A/S

14:30 - 14:35
Opsummering og tak for idag
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld
Partnere Bliv partner
Samarbejdspartner
Det får du ud af det
  • Overblik over i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen.
  • Indblik i, hvordan du styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger.
  • Inspiration fra andre virksomheders konkrete erfaringer.
  • Indsigt i den seneste og essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR
Praktiske Oplysninger
Dato:
13/6 2024
Tid:
08:30 til 14:35
Sted:
Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language