People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Dato:
13/12 2023
Sted:
Valby
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Den moderne HR-afdeling har de seneste år fået en helt ny generation af it-løsninger, der kobler work-life balance og medarbejderpleje med selvbetjening, automatisering og AI. Udviklingen stopper slet ikke her. Løsningerne forbedres konstant, hvilket påvirker HR-afdelingens rolle og den værdi, den kan levere til virksomheden.

Vi sætter fokus på, hvordan man styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger, hvilket kun er blevet endnu mere aktuelt i en tid, hvor hyppigt distancearbejde er blevet normen og man ikke nødvendigvis mødes ved kontorets kaffemaskinen hver dag.

Få blandt andet bud på, hvordan du gennemfører retvisende medarbejdertilfredshedsmålinger og administrerer hybrid work – og om det måske er ved at være på tide at udpege en Chief Happiness Officer, der designer og håndterer medarbejderpleje i praksis?

Du får også indsigt i seneste essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR, herunder indblik i emner som optimering af sikkerhedsgodkendelse, sporbarhed og persondatabehandling

Bliv også inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2023 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger i HR-afdelingen.

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

Se program

Program:


08:30
Registrering, kaffe og croissanter

09:00
Velkomst
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


09:05
Case fra DSB
I dette oplæg vil Bent Nielsen fortælle en inspirerende historie om, hvordan DSB anvender it til at optimere processer og styrke HR.
Bent Nielsen
Keynote:
Bent Nielsen
Head of SAP
DSB

Leder din SAP-rejse og styrer dine SAP-løsninger: strategier, people, processer og licenser.

Bent har arbejdet med SAP, forretningsløsninger og forretningsprocesser siden 1995 hos DSB og Ørsted som projektleder og som leder af SAP-kompetencecentre. Han er cand. scient. pol. fra Københavns Universitet.

Linkedin.com/in/bentnielsen


09:35
Catalystone

10:05
Pause

10:25
AI-Forstærket Human Resources: Fra kompetence-mangel til kompetence-transformation
Tina og Emma vil i deres præsentation, udforske det transformative potentiale af AI inden for HR. Ved at fokusere på praktiske anvendelser, vil de demonstrere, hvordan man kan håndtere psykologiske barriere, automatisere rutinemæssige HR-forespørgsler og forbedre medarbejderoplevelsen for at fremme innovation og agilitet i virksomheden.
Tina Dupont
Oplægsholder:
Tina Dupont
Produktchef for AI og Robotics
NTT DATA Business Solutions

Tina er en engageret fortaler for at menneskeliggøre teknologi og udforske den følelsesmæssige interaktion mellem mennesker og teknologi, herunder robotter, AI og andre virtuelle væsner. Med en dynamisk digital lederprofil har hun med succes ledet transformationer og stået i spidsen for projekter for førende danske virksomheder inden for forskellige brancher. Ud over hendes tekniske baggrund er Tina uddannet i fysiologi og anatomi med en dyb interesse og viden om det humane hormon- og nervesystem. At bygge bro mellem den teknologiske og menneskelige verden er hendes bidrag til at menneskeliggøre AI, automatisering og selvbetjening for en bedre verden.

Emma Ladekarl
Oplægsholder:
Emma Ladekarl
Projektleder i Human Experience Management
NTT DATA

Emma Ladekarl arbejder til dagligt som projektleder i Human Experience Management i NTT DATA, hvor hun hjælper virksomheder med at udvikle deres digital rejse i HR. Med et tæt samarbejde med en lang række virksomheders HR-forretning, har hun oparbejdet i solid erfaringsramme inden for de udfordringer og potentialer som denne forretningsdel står overfor i AI-drevet fremtid. Dette understøttes ligeledes af hendes kandidatgrad i Psykologi og Erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School med fokus på at forstå de dybdegående forbindelser mellem menneskelig adfærd og organisatorisk succes.


10:50
Sympa

11:15
Pause

11:35
Battle: SuccessFactors vs. H4S4
Beskrivelse kommer snart
Simon Schmidt
Oplægsholder:
Simon Schmidt
Principal Consultant, SAP HCM
2BM, Part of SOA People

Simon Schmidt er SAP HCM-specialist hos 2BM, Part of SOA People. Simon har arbejdet med SAP HCM og SAP HCM Fiori gennem de seneste 15 år. Simon har rødder i den humanistiske tradition og er historiker fra Aarhus Universitet.

Martin Elkjær Printz
Oplægsholder:
Martin Elkjær Printz
Expert Consultant, SAP HCM
2BM, Part of SOA People

Martin Printz er SAP HCM-specialist hos 2BM, Part of SOA People. Martin har arbejdet med SAP HCM og SuccessFactors gennem de seneste 15 år. Martin er naturvidenskabelig uddannet som geolog fra Københavns Universitet.


12:00
Sign in Workspace

12:25
Frokost

13:15
HRs ansvar for at sikre it-sikkerheden i deres løsninger.
Beskrivelse kommer snart
Kristina Blach Nielsen
Keynote:
Kristina Blach Nielsen
Head of Human Resources
Bankdata

13:45
Taler kommer snart

14:10
Pause

14:30
Taler kommer snart

14:55
Fra skakudvikler til it-milliardær
I 1996 skabte Kaare Danielsen, med hans it-mæssige baggrund, jobportalen Jobindex.
Hør hans rejse om skabelsen af et selskab der har transformeret jobmarkedet i Danmark og bidraget til digitaliseringen af HR på tværs af landets virksomheder.
Kaare Danielsen
Keynote:
Kaare Danielsen
Direktør og stifter
Jobindex

Kaare Danielsen er direktør og stifter af Jobindex og har Ph.d. i Datalogi, bifag i matematik/statistik samt HD i Organisation.


15:25
Opsummering v. dagens moderator
Dan Jensen
Moderator:
Dan Jensen
redaktionschef
Computerworld

Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.


15:30
Tak for i dag
Partnere Bliv partner
Platin partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen.
  • Indblik i, hvordan du styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger.
  • Inspiration fra andre virksomheders konkrete erfaringer.
  • Indsigt i den seneste og essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR