People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Dato:
13/12 2023
Sted:
Valby
Pris:
0 kr

Pandemien vendte op og ned på den måde, vi arbejder og samarbejder på, og en stor del af ændringerne er kommet for at blive.

Men samtidig har den usædvanlige tid givet den moderne HR-afdeling en helt ny generation af it-løsninger, der kobler work-life balance og medarbejderpleje med selvbetjening, automatisering og AI. Udviklingen stopper slet ikke her. Løsningerne forbedres konstant, hvilket påvirker HR-afdelingens rolle og den værdi, den kan levere til virksomheden.

Vi sætter fokus på, hvordan man styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger, hvilket kun er blevet endnu mere aktuelt i en tid, hvor hyppigt distancearbejde er blevet normen og man ikke nødvendigvis mødes ved kontorets kaffemaskinen hver dag.

Få blandt andet bud på, hvordan du gennemfører retvisende medarbejdertilfredshedsmålinger og administrerer hybrid work – og om det måske er ved at være på tide at udpege en Chief Happiness Officer, der designer og håndterer medarbejderpleje i praksis?

Du får også indsigt i seneste essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR, herunder indblik i emner som optimering af sikkerhedsgodkendelse, sporbarhed og persondatabehandling

Bliv også inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2023 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger i HR-afdelingen.

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

Se program

Program:


08:30
Registrering, kaffe og croissanter

09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:35
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:20
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:10
Pause

11:30
Taler kommer snart

11:55
Taler kommer snart

12:20
Frokost

13:10
Tekst kommer snart
Keynote:
Kristina Blach Nielsen
Head of Human Resources
Bankdata

13:40
Taler kommer snart

14:05
Pause

14:25
Taler kommer snart

14:50
Keynote kommer snart

15:20
Opsummering v. dagens moderator

15:25
Tak for i dag
Partnere Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.