B2B automatisering Digitalt event

Dato:
14/6 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Automatiser dine B2B-processer – og øg skalering og effektivitet

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services.

Det giver din virksomhed omfattende, nemmere og mere standardiseret adgang til at høste gevinsterne ved digitalisering af alt fra e-handel til kundeservice- og support, produktion og logistik.

Vi sætter derfor fokus på mulighederne og om de erfaringer, andre virksomheder har gjort sig i praksis. Men også om, hvordan teknologien udvikler sig helt aktuelt og om, hvordan det kan påvirke din forretning og jeres konkurrencesituation.

Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

Få inspiration til, hvordan stadig mere standardiseret og brugervenlig adgang til AI gør det muligt at optimere værdien af jeres eksisterende investeringer i forretningsløsninger.

Få blandt andet mere at vide om, hvordan:

  • Automatiserede, AI-støttede løsninger allerede håndterer ordrer for milliarder hos globale b2b-virksomheder – eller som automatisk håndterer pris- og lagerforespørgsler. Hos visse frontløberkoncerner håndteres mere end 60% af alle ordrer eksempelvis allerede automatisk.
  • Du gør it-afdelingen til aktiv medspiller for forretningen gennem implementering af automatisering.
  • Automatisering i praksis kan medvirke til at nedbringe driftsomkostningerne radikalt – eller kan være med til at kompensere helt eller delvist for mangel på specialiserede ressourcer.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


09:05
Konvertér forespørgsler til salg og optimér dine medarbejderes tid med kunstig intelligens
Med udgangspunkt i en konkret case fra Topcast, som leverer dele, services og løsninger til lutfartselskaberne, fortæller Kasper Tranberg sammen med Bjarke Ruse Sejersen fra Go Autonomous, Bjarke Ruse Sejersen, om hvordan de ved hjælp af kunstig intelligens har automatiseret forespørgsler, der lander i email-indbakken, og identificere indholdet af emails i realtid med henblik på at gøre det lettere for medarbejdere at prioritere deres tid.
Bjarke Ruse Sejersen
Keynote:
Bjarke Ruse Sejersen
Chief Executive Officer
Go Autonomous

Awarded Digital Profile of the year 2020, board member, entrepreneur, and experienced leader of digital transformation. Former Head of Digital at Satair.

Kasper Tranberg
Keynote:
Kasper Tranberg
Managing Director, Global Business Development og General Manager US Operations
Topcast

09:35
Automatisering af videndeling i globale B2B-virksomheder ved brug af AI
Aleks Amundsen fra Immeo fortæller om det transformative potentiale, AI har i automatiseringen af virksomheders vidensdeling.

Bliv klogere på, hvordan du ved at udnytte dine eksisterende data med AI, kan overvinde de mange facetterede udfordringer, som B2B-virksomheder står over for. Med afsæt i konkrete eksempler, vil Aleks vise, hvordan AI-drevne løsninger ikke kun kan mindske disse udfordringer, men også åbne nye veje for vækst.

Deltag og få indsigt og inspiration til hvordan din organisation kan transformere videndelingsprocesser gennem aktivering af data.

Oplægget holdes på engelsk.
Aleks Amundsen
Oplægsholder:
Aleks Amundsen
Manager
immeo

Aleks Amundsen har mange års erfaring med at rådgive internationale B2B-virksomheder, herunder blandt andet Alfa Laval, FLSmidth og GN Store Nord. Med en stærk matematisk baggrund er Aleks hurtig til at afgøre, hvordan data og processer kan løse komplekse udfordringer relateret til digitaliseringsinitiativer i et mangefacetteret it-systemlandskab.


10:00
Pause

10:15
Automatiser virksomhedens gentagne processer og frigør dyrbar tid
Er du træt af at gentage de samme processer igen og igen? WorkFlow Automation er et nyt værktøj med automatiske triggere, der kan automatisere næsten ethvert workflow i vores CRM-system. Kombinér dette med live dataudveksling mellem dine vigtigste systemer såsom ERP og marketingplatforme for at optimere din arbejdstid og overblik.

Hør Product Manager hos Efficy, Thomas Pierog fortælle om og give eksempler på, hvordan virksomheder kan effektivisere deres hverdag, strømline interne workflows og dermed spare penge og ikke mindst tid, der kan bruges på de vigtigere opgaver.
Thomas Pierog
Oplægsholder:
Thomas Pierog
Product Manager
Efficy

Thomas Pierog er Produkt- og udviklingschef for webCRM med 9 års CRM-erfaring og 5 år som produktansvarlig for webCRM. Drevet udvikling og strømliningen af det største danskudviklede CRM-system med fuldt fokus på optimering af processer, automatisering af arbejdsgange og integrationer.


10:40
Automatisering i forretningen af forretningen
ATP har siden 2016 automatiseret mere end 400.000 timer ved brug af RPA. Hør om dette samt ATP’s next step i arbejdet med RDA og Digital Citizenship, hvor målet er, at alle medarbejdere har det digitale mindset til at kunne automatisere med robotter.
Thore Dankert
Keynote:
Thore Dankert
New Tech Senior Director
ATP

Thore Dankert er New Tech Senior Director hos ATP.
Bestyrelsesmedlem og leder. Erfaren leder i digitaliseringens tidsalder. 10 års erfaring med digital transformation fra offentlige og private virksomheder.


11:10
Tak for i dag!
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/6 2023
Tid:
09:00 til 11:15
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language