Program:


09:00
Velkomst
Qëndrim Fazliu
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


09:05
Konvertér forespørgsler til salg og optimér dine medarbejderes tid med kunstig intelligens
Med udgangspunkt i en konkret case, fortæller Founder og CEO af Go Autonomous, Bjarke Ruse Sejersen, om hvordan man ved hjælp af kunstig intelligens kan automatisere forespørgsler, der lander i email-indbakken, og identificere indholdet af emails i realtid med henblik på at gøre det lettere for medarbejdere at prioritere deres tid.
Bjarke Ruse Sejersen
Keynote:
Bjarke Ruse Sejersen
Chief Executive Officer
Go Autonomous

Awarded Digital Profile of the year 2020, board member, entrepreneur, and experienced leader of digital transformation. Former Head of Digital at Satair.


09:35
Automatisering af videndeling i globale B2B-virksomheder ved brug af AI
Aleks Amundsen fra Immeo fortæller om det transformative potentiale, AI har i automatiseringen af virksomheders vidensdeling.

Bliv klogere på, hvordan du ved at udnytte dine eksisterende data med AI, kan overvinde de mange facetterede udfordringer, som B2B-virksomheder står over for. Med afsæt i konkrete eksempler, vil Aleks vise, hvordan AI-drevne løsninger ikke kun kan mindske disse udfordringer, men også åbne nye veje for vækst.

Deltag og få indsigt og inspiration til hvordan din organisation kan transformere videndelingsprocesser gennem aktivering af data.

Oplægget holdes på engelsk.
Aleks Amundsen
Oplægsholder:
Aleks Amundsen
Manager
immeo

Aleks Amundsen har mange års erfaring med at rådgive internationale B2B-virksomheder, herunder blandt andet Alfa Laval, FLSmidth og GN Store Nord. Med en stærk matematisk baggrund er Aleks hurtig til at afgøre, hvordan data og processer kan løse komplekse udfordringer relateret til digitaliseringsinitiativer i et mangefacetteret it-systemlandskab.


10:00
Taler kommer snart

10:25
Automatisering i forretningen af forretningen
ATP har siden 2016 automatiseret mere end 400.000 timer ved brug af RPA. Hør om dette samt ATP’s next step i arbejdet med RDA og Digital Citizenship, hvor målet er, at alle medarbejdere har det digitale mindset til at kunne automatisere med robotter.
Thore Dankert
Keynote:
Thore Dankert
New Tech Senior Director
ATP

Thore Dankert er New Tech Senior Director hos ATP.
Bestyrelsesmedlem og leder. Erfaren leder i digitaliseringens tidsalder. 10 års erfaring med digital transformation fra offentlige og private virksomheder.


10:55
Tak for i dag!
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/6 2023
Tid:
09:00 til 11:00
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language