Program:


09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Qëndrim Fazliu
Samfundsredaktør
Computerworld

09:05 - 09:35
Konvertér forespørgsler til salg og optimér dine medarbejderes tid med kunstig intelligens
Med udgangspunkt i en konkret case fra Topcast, som leverer dele, services og løsninger til lutfartselskaberne, fortæller Kasper Tranberg sammen med Bjarke Ruse Sejersen fra Go Autonomous, Bjarke Ruse Sejersen, om hvordan de ved hjælp af kunstig intelligens har automatiseret forespørgsler, der lander i email-indbakken, og identificere indholdet af emails i realtid med henblik på at gøre det lettere for medarbejdere at prioritere deres tid.
Keynote:
Bjarke Ruse Sejersen
Chief Executive Officer
Go Autonomous
Keynote:
Kasper Tranberg
Managing Director, Global Business Development og General Manager US Operations
Topcast

09:35 - 10:00
Automatisering af videndeling i globale B2B-virksomheder ved brug af AI
Aleks Amundsen fra Immeo fortæller om det transformative potentiale, AI har i automatiseringen af virksomheders vidensdeling.

Bliv klogere på, hvordan du ved at udnytte dine eksisterende data med AI, kan overvinde de mange facetterede udfordringer, som B2B-virksomheder står over for. Med afsæt i konkrete eksempler, vil Aleks vise, hvordan AI-drevne løsninger ikke kun kan mindske disse udfordringer, men også åbne nye veje for vækst.

Deltag og få indsigt og inspiration til hvordan din organisation kan transformere videndelingsprocesser gennem aktivering af data.

Oplægget holdes på engelsk.
Oplægsholder:
Aleks Amundsen
Manager
immeo

10:00 - 10:15
Pause

10:15 - 10:40
Automatiser virksomhedens gentagne processer og frigør dyrbar tid
Er du træt af at gentage de samme processer igen og igen? WorkFlow Automation er et nyt værktøj med automatiske triggere, der kan automatisere næsten ethvert workflow i vores CRM-system. Kombinér dette med live dataudveksling mellem dine vigtigste systemer såsom ERP og marketingplatforme for at optimere din arbejdstid og overblik.

Hør Product Manager hos Efficy, Thomas Pierog fortælle om og give eksempler på, hvordan virksomheder kan effektivisere deres hverdag, strømline interne workflows og dermed spare penge og ikke mindst tid, der kan bruges på de vigtigere opgaver.
Oplægsholder:
Thomas Pierog
Product Manager
Efficy

10:40 - 11:10
Automatisering i forretningen af forretningen
ATP har siden 2016 automatiseret mere end 400.000 timer ved brug af RPA. Hør om dette samt ATP’s next step i arbejdet med RDA og Digital Citizenship, hvor målet er, at alle medarbejdere har det digitale mindset til at kunne automatisere med robotter.
Keynote:
Thore Dankert
New Tech Senior Director
ATP

11:10 - 11:15
Tak for i dag!
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/6 2023
Tid:
09:00 til 11:15
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language