Microsoft Business Central - få fuldt udbytte af intelligent ERP

Dato:
14/9 2022
Sted:
København
Pris:
0 kr

Microsoft Dynamics Business Central rummer meget store muligheder for at optimere forretningen med sin vifte af intelligente forretningsapplikationer, der med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics giver helt nye innovative muligheder for at skabe dyb indsigt, sammenhæng og digital værdiskabelse i forretningen og dens processer.

Dynamics 365 Business Central findes som både cloud, onprem og i en hybrid udgave, der løbende og gnidningsfrit kan opgraderes og justeres.

Med de intelligente funktioner i denne ERP-suite kan du fremskynde regnskabsafslutningen, automatisere store dele af din supply chain, optimere projekter og processer, optimere driften og få langt større indsigt i dine kunders handlemåde, så du får mulighed for at give bedre kundeservice – alt sammen i et eneste, sammenhængende univers.

Kom og hør om mulighederne i Dynamics 365 Business Central som en komplet løsning til administration i virksomhederne med et hav af spændende muligheder. Og hør, hvordan det kan hjælpe dig på vej.

Se program
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/9 2022
Tid:
08:30 til 11:50
Sted:
København
Pris:
0 kr.
Change language