GDPR - persondatabeskyttelse i praksis

Dato:
08/2 2022
Sted:
København
Pris:
1495 kr

Denne konference afholdes også i Aarhus d. 9. februar


Beskyttelsen af persondata er efter indførelsen af GDPR blevet til en hverdags-opgave, der indgår i alle processer og alle systemer i alle organisationer i Danmark.

GDPR indgår derfor i dag som væsentligt element i det daglige compliance-arbejde, hvor der er en hel række love og regelsamlinger, som du skal leve op til.

Blandt andet har Schrems II-dommen ført til flere retningslinjer fra EU, som man skal håndtere, hvis de af organisationen indsamlede personoplysninger skal føres ud af EU - herunder kontrol med databehandleraftaler med leverandører uden for EU.

I al compliance-arbejde indgår krav om nedskrevne processer og procedurer, om fortegnelser og dokumentation og om nedskrevne aftaler.

I Datatilsynet er fokus blevet lagt på blandt andet områder som risikovurderinger, håndtering af cookies, spærrelister, fortegnelser, kontrol med databehandlere, overførsel af personoplysninger til tredjelande og persondata-sikkerhed.

I de ofte komplekse miljøer er det nødvendigt for organisationerne - og deres DPO’er - at fokusere på at sikre og fasttømre, at organisationen konsekvent, overalt og ensartet lever op til reglerne i det daglige arbejde - også hvor organisationen eksempelvis er spredt over flere lokationer, folk arbejder hjemmefra og nye prioriteringer presser sig på.

Computerworld giver dig overblikket seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste nye regler, og hvordan du håndterer dem.

Du får også indblik i, hvordan du sikrer løbende overholdelse af GDPR og Schrems II og lignende i fremtiden ved hjælp af procesuelle greb, værktøjer og systemer - og hvordan du kan arbejde på at sikre, at medarbejderne ikke dummer sig og animeres til at overholde reglerne.

Du vil desuden kunne stille spørgsmål og få vendt dine problemstillinger med juridiske eksperter på området.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote

09:40
Taler kommer snart

10:10
Taler kommer snart

10:35
Pause

10:55
Taler kommer snart

11:25
Taler kommer snart

11:55
Frokost

12:40
Keynote

13:10
Taler kommer snart

13:40
Taler kommer snart

14:05
Pause

14:20
Taler kommer snart

14:50
Keynote

15:20
Tak for idag