AI Excellence Day - bliv klogere på de kloge algoritmer Digitalt event

Dato:
14/12 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed.

De intelligente løsninger og de underliggende teknologier åbner for dyb indsigt i dine processer - lige fra kunderejse og -vaner over til supply chain og produktion og videre til kundeservice, salg og opfølgning.

Mulighederne for automatisering, effektivitesering og dyb indsigt ved hjælp af de intelligente løsninger er enorme.

Og det er nemmere at komme i gang med at udnytte mulighederne, end du måske tror - ikke mindst fordi AI-løsninger og machine learning typisk er baseret cloud-baserede teknologier, og fordi du kan bygge videre på de erfaringer, som andre allerede har gjort sig.

En ny generation af de intelligente og automatiserede it-løsninger har nemlig allerede meldt deres ankomst på markedet - og vi har kun set den spæde begyndelse. Det er ikke for meget at sige, at vi allerede så småt har taget hul på noget, der for alvor kan ændre dagligheden i de danske virksomheder og organisationer.

Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens.

På Computerworld AI Excellence Day kigger vi nærmere på, hvordan man kommer godt i gang med AI, machine learning og intelligent automatisering samt hvor der især kan være gevinst at hente - og hvordan du kan tænke AI og machine learning ind i også de små og afgrænsede områder, der giver hurtig gevinst.

Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

Vi tager udgangspunkt i konkrete cases, der viser, hvordan kunstig intelligens, machine learning og deep learning bringer danske virksomheder ind i fremtiden.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Bliv klogere på AI
Thomas Normark
Oplægsholder:
Thomas Normark
Global Head of AI & Robotics
NTT DATA Business Solutions

09:40
Waveaccess

10:05
Taler kommer snart

10:25
Taler kommer snart

10:45
Tak for i dag