AI - bliv klogere på de kloge algoritmer Digitalt event

Dato:
14/12 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed.

De intelligente løsninger og de underliggende teknologier åbner for dyb indsigt i dine processer - lige fra kunderejse og -vaner over til supply chain og produktion og videre til kundeservice, salg og opfølgning.

Mulighederne for automatisering, effektivitesering og dyb indsigt ved hjælp af de intelligente løsninger er enorme.

Og det er nemmere at komme i gang med at udnytte mulighederne, end du måske tror - ikke mindst fordi AI-løsninger og machine learning typisk er baseret cloud-baserede teknologier, og fordi du kan bygge videre på de erfaringer, som andre allerede har gjort sig.

En ny generation af de intelligente og automatiserede it-løsninger har nemlig allerede meldt deres ankomst på markedet - og vi har kun set den spæde begyndelse. Det er ikke for meget at sige, at vi allerede så småt har taget hul på noget, der for alvor kan ændre dagligheden i de danske virksomheder og organisationer.

Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens.

På seminaret kigger vi nærmere på, hvordan man kommer godt i gang med AI, machine learning og intelligent automatisering samt hvor der især kan være gevinst at hente - og hvordan du kan tænke AI og machine learning ind i også de små og afgrænsede områder, der giver hurtig gevinst.

Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

Vi tager udgangspunkt i konkrete cases, der viser, hvordan kunstig intelligens, machine learning og deep learning bringer danske virksomheder ind i fremtiden.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Virkeliggørelsen af AI – med helt fantastiske nyskabelser
Fantastiske nyskabelser fra NTT Data Innovation Lab.

Lær af de seneste nyskabelser fra NTT Data, der gør brug af AI, robotics og radikale udviklingsteknikker.
Ægte cases! Ægte brugere! Ægte resultater! Ægte etiske dilemmaer!
Thomas Nørmark
Keynote:
Thomas Nørmark
Global Head of AI & Robotics
NTT DATA Business Solutions

Thomas Nørmark is known as the Robot Whisperer and Father of Avatars. In his role as Global Head of AI & Robotics at NTT DATA, Thomas is one of the most experienced profiles in the space of artificial intelligence. Thomas has been involved in a wide number of AI projects all over the world, which gives him the ability to talk out of real experience instead of theory. Over the past years Thomas has had a deep focus on the ethical aspects of working with AI and Big data.


09:40
ML-systemer, som løser problemer i den faktiske verden
Lad os udvikle flere ML-systemer, som kan løse ægte verdensproblemer! Men først inviterer vi dig med til at udforske hvor meget ML-systemer kan afvige fra løsninger bygget til konkurrence eller forskning.
Da ML gik fra at være en rent akademisk disciplin til at blive en teknologi, der aktivt bliver implementeret i virksomheder, begyndte specialister at møde nye og endnu usete udfordringer indenfor databehandling, algoritme-udvælgelse, kommunikation med kunden, forventningsledelse og meget mere.

Dette indlæg vil forberede dig lidt mere på disse emner, hvadenten du er udvikler eller entreprenør. Vi vil se på to projekter, implementeret i produktion:
  • halspulsåre-undersøgelse og
  • køretøjs-adfærds-analyse.
Vi gennemgår nogle af de vigtige udfordringer vi mødte i løbet af udviklingen, vi analyserer hvordan de blev tacklet, og hvilke muligheder har vi, når det kommer til at adressere den type problemer. Vores forventning er, at disse eksempler vil kunne hjælpe dig med at håndtere de problemer, som kan opstå i dine kommende reelle projekter.

Dette indlæg afholdes på engelsk.
Vladimir Rybakov
Oplægsholder:
Vladimir Rybakov
Head of Data Science
WaveAccess

Vladimir holds a Master’s degree in engineering. He became interested in machine learning and Data Science since the first years of studying. During that time, he published several publications, participated in two grants, and wrote both his Bachelor's and Master’s papers in the field of ML. Since 2015, Vladimir manages the ML R&D team in WaveAccess.


10:05
Globeteam

10:25
Taler kommer snart

10:45
Conversational AI som platform for fremtidens kundeinteraktioner – voicebots, generative sprogmodeller og meget mere
Conversational AI skal ikke ses som enkeltstående produkter i form af chatbots, eller voicebots, men som en platform. Når du først har etableret din Conversational AI platform er mulighederne for at give dine kunder unikke, personlige oplevelser nærmest uendelige. Teknologierne integreres på nye måder, virkelig og virtuel verden smelter sammen og grundstenen for fremtidens kundeinteraktioner er lagt. Kevin Lopes fra KPMG NewTech tager os gennem på en tour-de-force igennem nogle af de muligheder, som fremtiden byder på
Kevin Hammering Lopes
Keynote:
Kevin Hammering Lopes
Senior Consultant
KPMG

Kevin er en KPMGs ledende eksperter indenfor Conversational AI, hvor han både udvikler løsninger og rådgiver kunder i deres implementeringer af teknologier indenfor området. Med fokus på menneske-maskine, eller snarere menneske-robot, interaktionen har Kevin ledt flere succesfulde implementeringer af Conversational AI i danske organisationer. Med ønsket om hele tiden at kunne tilbyde kunder og slutbrugere de bedste, og mest banebrydende oplevelser, holder Kevin fingeren på pulsen for hvad teknologien kan tilbyde nu og i fremtiden, med konkret brug af teknologierne som sit erfaringsgrundlag.


11:15
Tak for i dag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.

Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i hvordan du kommer i gang
  • Indsigt i hvordan andre virksomheder bruger AI
  • Viden om teknologierne
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 11:15
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse
Change language