AI - bliv klogere på de kloge algoritmer Digitalt event

Dato:
14/12 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed.

De intelligente løsninger og de underliggende teknologier åbner for dyb indsigt i dine processer - lige fra kunderejse og -vaner over til supply chain og produktion og videre til kundeservice, salg og opfølgning.

Mulighederne for automatisering, effektivitesering og dyb indsigt ved hjælp af de intelligente løsninger er enorme.

Og det er nemmere at komme i gang med at udnytte mulighederne, end du måske tror - ikke mindst fordi AI-løsninger og machine learning typisk er baseret cloud-baserede teknologier, og fordi du kan bygge videre på de erfaringer, som andre allerede har gjort sig.

En ny generation af de intelligente og automatiserede it-løsninger har nemlig allerede meldt deres ankomst på markedet - og vi har kun set den spæde begyndelse. Det er ikke for meget at sige, at vi allerede så småt har taget hul på noget, der for alvor kan ændre dagligheden i de danske virksomheder og organisationer.

Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens.

På seminaret kigger vi nærmere på, hvordan man kommer godt i gang med AI, machine learning og intelligent automatisering samt hvor der især kan være gevinst at hente - og hvordan du kan tænke AI og machine learning ind i også de små og afgrænsede områder, der giver hurtig gevinst.

Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

Vi tager udgangspunkt i konkrete cases, der viser, hvordan kunstig intelligens, machine learning og deep learning bringer danske virksomheder ind i fremtiden.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

Chefredaktør

Computerworld

Thomas Nørmark

Thomas Nørmark

Global Head of AI & Robotics

NTT DATA Business Solutions

Vladimir Rybakov

Vladimir Rybakov

Head of Data Science

WaveAccess

Jacob Elkjær

Jacob Elkjær

Executive Consultant Intelligent Solutions

Globeteam

Nicklas Fledelius

Nicklas Fledelius

Vejle Kommune

IT-Enterprise Arkitekt

Kevin Hammering Lopes

Kevin Hammering Lopes

Senior Consultant

KPMG

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

09:05 - 09:40
Virkeliggørelsen af AI – med helt fantastiske nyskabelser
Fantastiske nyskabelser fra NTT Data Innovation Lab.

Lær af de seneste nyskabelser fra NTT Data, der gør brug af AI, robotics og radikale udviklingsteknikker.
Ægte cases! Ægte brugere! Ægte resultater! Ægte etiske dilemmaer!
Oplægsholder:
Thomas Nørmark
Global Head of AI & Robotics
NTT DATA Business Solutions

09:40 - 10:05
Hvorfor du muligvis undlader at anvende ML i din virksomhed
Implementering af ML i dine processer kan give enorme fordele for din virksomhed. Det er dog meget nemmere sagt end gjort, da det ikke drejer sig om et almindeligt it-standardprojekt.

Efterhånden som Data Science gik fra at være en ren akademisk disciplin til at blive en teknologi, der er aktivt implementeret i virksomheder, stod specialister og erhvervslivet over for udfordringer, som de aldrig tidligere har mødt. Alle kæmper for at bringe ML ind i det virkelige liv på deres egen måde, og det kan ofte være smertefuldt.

I løbet af dette foredrag vil jeg diskutere nogle af de almindelige problemer, folk står over for både i erhvervslivet og også inden for udvikling. Vi vil se på de problemer, der opstod under implementeringen af to projekter ud fra min egen erfaring: undersøgelser af halspulsårer og analyser af adfærd for køretøjer — så du vil kunne se nogle specifikke og relevante eksempler.

Mit mål for denne diskussion er at besvare det vigtige spørgsmål om, hvorfor det er så svært at inkorporere ML i erhvervslivet, og kan der gøres noget for at gøre det lettere og med et vellykket resultat. Jeg håber virkelig, det vil hjælpe dig med at håndtere nogle af de problemer, du vil støde på i dine fremtidige projekter.

Dette indlæg afholdes på engelsk.
Oplægsholder:
Vladimir Rybakov
Head of Data Science
WaveAccess

10:05 - 10:30
ML & AI på arbejde på VejleMuseerne

For Vejle Museerne er det væsentligt at forstå, hvad der kan gøre udstillingerne og brugen af museet endnu bedre. Ved at analysere:

  • antal besøgende
  • om besøgende kommer i grupper
  • alder og køn på de besøgende
  • flows, eller veje, som bruges mest og mindst på museet
kan der tages beslutninger og laves tiltag, der øger værdien af besøget, for gæsterne.

På indlægget fortæller Vejle Kommune om deres erfaringer med implementering af Globeteam-løsningen Art Gallery Intelligence, teknisk såvel som organisatorisk. Hvad skal der til, for at AI & ML skaber værdi og kan konsumeres og anvendes til værdiskabelse?
Oplægsholder:
Jacob Elkjær
Executive Consultant Intelligent Solutions
Globeteam
Oplægsholder:
Nicklas Fledelius
Vejle Kommune
IT-Enterprise Arkitekt

10:30 - 11:05
Conversational AI som platform for fremtidens kundeinteraktioner – voicebots, generative sprogmodeller og meget mere
Conversational AI skal ikke ses som enkeltstående produkter i form af chatbots, eller voicebots, men som en platform. Når du først har etableret din Conversational AI platform er mulighederne for at give dine kunder unikke, personlige oplevelser nærmest uendelige. Teknologierne integreres på nye måder, virkelig og virtuel verden smelter sammen og grundstenen for fremtidens kundeinteraktioner er lagt. Kevin Lopes fra KPMG NewTech tager os på en tour-de-force igennem nogle af de muligheder, som fremtiden byder på
Keynote:
Kevin Hammering Lopes
Senior Consultant
KPMG

11:05 - 11:10
Tak for i dag
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld
Det får du ud af det
  • Indblik i hvordan du kommer i gang
  • Indsigt i hvordan andre virksomheder bruger AI
  • Viden om teknologierne