AI - bliv klogere på de kloge algoritmer Digitalt event

Dato:
14/12 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed.

De intelligente løsninger og de underliggende teknologier åbner for dyb indsigt i dine processer - lige fra kunderejse og -vaner over til supply chain og produktion og videre til kundeservice, salg og opfølgning.

Mulighederne for automatisering, effektivitesering og dyb indsigt ved hjælp af de intelligente løsninger er enorme.

Og det er nemmere at komme i gang med at udnytte mulighederne, end du måske tror - ikke mindst fordi AI-løsninger og machine learning typisk er baseret cloud-baserede teknologier, og fordi du kan bygge videre på de erfaringer, som andre allerede har gjort sig.

En ny generation af de intelligente og automatiserede it-løsninger har nemlig allerede meldt deres ankomst på markedet - og vi har kun set den spæde begyndelse. Det er ikke for meget at sige, at vi allerede så småt har taget hul på noget, der for alvor kan ændre dagligheden i de danske virksomheder og organisationer.

Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens.

På seminaret kigger vi nærmere på, hvordan man kommer godt i gang med AI, machine learning og intelligent automatisering samt hvor der især kan være gevinst at hente - og hvordan du kan tænke AI og machine learning ind i også de små og afgrænsede områder, der giver hurtig gevinst.

Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

Vi tager udgangspunkt i konkrete cases, der viser, hvordan kunstig intelligens, machine learning og deep learning bringer danske virksomheder ind i fremtiden.

Se program

Program:


09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Virkeliggørelsen af AI – med helt fantastiske nyskabelser
Fantastiske nyskabelser fra NTT Data Innovation Lab.

Lær af de seneste nyskabelser fra NTT Data, der gør brug af AI, robotics og radikale udviklingsteknikker.
Ægte cases! Ægte brugere! Ægte resultater! Ægte etiske dilemmaer!
Thomas Nørmark
Keynote:
Thomas Nørmark
Global Head of AI & Robotics
NTT DATA Business Solutions

Thomas Nørmark is known as the Robot Whisperer and Father of Avatars. In his role as Global Head of AI & Robotics at NTT DATA, Thomas is one of the most experienced profiles in the space of artificial intelligence. Thomas has been involved in a wide number of AI projects all over the world, which gives him the ability to talk out of real experience instead of theory. Over the past years Thomas has had a deep focus on the ethical aspects of working with AI and Big data.


09:40
Hvorfor du muligvis undlader at anvende ML i din virksomhed
Implementering af ML i dine processer kan give enorme fordele for din virksomhed. Det er dog meget nemmere sagt end gjort, da det ikke drejer sig om et almindeligt it-standardprojekt.

Efterhånden som Data Science gik fra at være en ren akademisk disciplin til at blive en teknologi, der er aktivt implementeret i virksomheder, stod specialister og erhvervslivet over for udfordringer, som de aldrig tidligere har mødt. Alle kæmper for at bringe ML ind i det virkelige liv på deres egen måde, og det kan ofte være smertefuldt.

I løbet af dette foredrag vil jeg diskutere nogle af de almindelige problemer, folk står over for både i erhvervslivet og også inden for udvikling. Vi vil se på de problemer, der opstod under implementeringen af to projekter ud fra min egen erfaring: undersøgelser af halspulsårer og analyser af adfærd for køretøjer — så du vil kunne se nogle specifikke og relevante eksempler.

Mit mål for denne diskussion er at besvare det vigtige spørgsmål om, hvorfor det er så svært at inkorporere ML i erhvervslivet, og kan der gøres noget for at gøre det lettere og med et vellykket resultat. Jeg håber virkelig, det vil hjælpe dig med at håndtere nogle af de problemer, du vil støde på i dine fremtidige projekter.

Dette indlæg afholdes på engelsk.
Vladimir Rybakov
Oplægsholder:
Vladimir Rybakov
Head of Data Science
WaveAccess

Erfaren datalog med mere end 11 års erfaring inden for softwareudvikling, med en stærk matematisk baggrund og en kandidatgrad i Engineering.


10:05
ML & AI på arbejde på VejleMuseerne

For Vejle Museerne er det væsentligt at forstå, hvad der kan gøre udstillingerne og brugen af museet endnu bedre. Ved at analysere:

  • antal besøgende
  • om besøgende kommer i grupper
  • alder og køn på de besøgende
  • flows, eller veje, som bruges mest og mindst på museet
kan der tages beslutninger og laves tiltag, der øger værdien af besøget, for gæsterne.

På indlægget fortæller Vejle Kommune om deres erfaringer med implementering af Globeteam-løsningen Art Gallery Intelligence, teknisk såvel som organisatorisk. Hvad skal der til, for at AI & ML skaber værdi og kan konsumeres og anvendes til værdiskabelse?
Jacob Elkjær
Oplægsholder:
Jacob Elkjær
Executive Consultant Intelligent Solutions
Globeteam

Jacob er passioneret executive konsulent med ekspertise indenfor blandet andet integrationsløsninger, brug af data og kunstig intelligens samt metode og proces-baseret anvendelse af data som beslutningsgrundlag. Jacobs grundlæggende passion er drevet af lysten til at skabe vækst og tilføre værdi ved at arbejde med mennesker, processen og teknologi. Teknologien kan ikke stå alene – heller ikke vores løsninger. Ligesom data ikke giver svaret eller reaktionerne på eksempelvis et museum, en fysisk butik eller på en online platform. Det gør de mennesker, som forstår at udvinde data på baggrund af nye processer og muligheder.

Nicklas Fledelius
Oplægsholder:
Nicklas Fledelius
Vejle Kommune
IT-Enterprise Arkitekt

Nicklas arbejder som IT-Enterprise Arkitekt i Vejle Kommune i et team på fire IT-arkitekter, hvis primære formål er, at være sparringspartner for Vejle Kommunes seks forvaltninger og hjælpe disse med at indkøbe og implementere IT-løsninger, som passer ind i et arkitektur- samt infrastrukturperspektiv. Nicklas brænder derudover for at arbejde med Internet-of-Things, hvor han bl.a. har hjulpet alt fra Teknik & Miljø med at implementere en ren cloud-baseret infrastruktur til et projekt vedr. parkeringsdata til Børn & Unge, hvor der, via wearables, er blevet indsamlet aktivitetsdata på en række udvalgte skoler og klasser, der skal vise, hvorvidt børn i Vejle Kommune lever op til Børn & Undervisningsministeriets krav om 45 minutters bevægelse i løbet af skoledagen.


10:30
Conversational AI som platform for fremtidens kundeinteraktioner – voicebots, generative sprogmodeller og meget mere
Conversational AI skal ikke ses som enkeltstående produkter i form af chatbots, eller voicebots, men som en platform. Når du først har etableret din Conversational AI platform er mulighederne for at give dine kunder unikke, personlige oplevelser nærmest uendelige. Teknologierne integreres på nye måder, virkelig og virtuel verden smelter sammen og grundstenen for fremtidens kundeinteraktioner er lagt. Kevin Lopes fra KPMG NewTech tager os på en tour-de-force igennem nogle af de muligheder, som fremtiden byder på
Kevin Hammering Lopes
Keynote:
Kevin Hammering Lopes
Senior Consultant
KPMG

Kevin er én af KPMGs ledende eksperter indenfor Conversational AI, hvor han med særligt fokus på menneske-maskine interaktionen både rådgiver og implementerer løsninger indenfor området hos danske og internationale organisationer.


11:05
Tak for i dag
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
Chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.

Det får du ud af det
  • Indblik i hvordan du kommer i gang
  • Indsigt i hvordan andre virksomheder bruger AI
  • Viden om teknologierne
Praktiske Oplysninger
Dato:
14/12 2021
Tid:
09:00 til 11:10
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language