Dell Talk: Sådan skaber du rum til innovation i en verden fyldt med it-driftsopgaver og afrapportering Digitalt event

Dato:
13/11 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Evnen til at innovere digitalt er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation. Det er derfor virksomheder i dag fokuserer på at mestre den digitale innovation, der er vejen til nye forretningsmodeller, de afgørende digitale økosystemer og muligheden for at etablere nye relationer med kunder og brugere.

Udfordringen er, at du ikke er alene om opgaven. Billig cloud-teknologi og den mobile revolution har skabt nye konkurrenter som bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Samtidig er de misundelsesværdigt gode til at skabe konstant innovation, kortere time-to-market og at skabe opbakning til de vigtige nye initiativer internt.

I denne talk får du inspiration til hvordan du får skaber rum og handlekraft til innovation i en verden fyldt med driftsopgaver og afrapportering.

Bemærk: Arrangementet af en del af i alt fem Dell Technology Talks hvor vi sætter fokus på cloud, sikkerhed, datacentre, digital innovation og fremtidens arbejdsplads. Du kan se alle arrangementer her.

Mød talerne

Nicolai Moresco

Nicolai Moresco

Senior Vice President and General Manager

Dell Technologies Sales Central and North Europe

Se program

Program:


09:00 - 09:25
Nicolai Moresco - Dell Technologies
Oplægsholder:
Nicolai Moresco
Senior Vice President and General Manager
Dell Technologies Sales Central and North Europe

09:30 - 09:30
Tak for i dag