Dell Technologies - header billede

Fremtidens vindervirksomheder er digitale

Fremtiden tilhører de virksomheder der er innovative og digitale. De virksomheder der forstår at udvikle og drive attraktive services – og får de lækre produkter hurtigere på markedet. Men hurtig udvikling og digital innovation er svært, rigtigt svært. Måske især i eksisterende virksomheder fyldt med drift, afrapportering, legacy-systemer, traditioner, processer, siloer og faste arbejdsgange.

Følg derfor med når Dell Technologies i en serie af fem transformations-interviews talks stiller skarpt på den digitale omstillingsmuligheder, de kritiske medarbejdere og de store muligheder - og bagsider - som cloud-teknologien skaber.

Det handler om teknologi - men det handler især om at give dig inspiration til hvordan du leder den hastige forandring i organisationen, hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker du bør være opmærksom på og hvem der har eksemplerne til efterlevelse.


Dell technologies

Partnere

Intel VMWare
Sikkerhed sikkerhed

Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Video on demand

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på.

Måden vi har tænkt cybersikkerhed på, har ikke ændret sig ret meget igennem de sidste par årtier, men det har truslerne, og de bliver kun mere avanceret. Måden vi beskytter vores infrastruktur, skal tænkes ind allerede fra starten af, og ikke på efterfølgende, som vi så ofte gør.

Denne fremgangsmåde betyder, at vi kan reducere angrebsfladen, som kun er blevet større efter vores medarbejdere også har skulle arbejde hjemmefra, og risikoen ved cyberangreb. Mitigering af sikkerhedstrusler kan også ske langt hurtigere, ved at få det fulde billede omkring selve sikkerhedstruslen og 360 graders synlighed på tværs af infrastrukturen og ikke bare et udsnit heraf. Samtidig skal trusler stoppes før de bliver en alvorlig trussel mod virksomheden. Det er også muligheden for at kunne konsolidere og nedbryde de mange siloer, vi har fået bygget op igennem årene fra et sikkerhedsperspektiv, samt kunne drive mere effektiv cybersikkerhed og konsolidering af leverandørerne.

I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

Arbejdsplads arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Video on demand

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset.

Derfor er gnidningsfri vidensdeling, sammenkobling af processer på kryds og tværs og optimal udnyttelse af de digitale værktøjer drivakslerne under den innovation og det tempo, som alle virksomheder i dag er afhængige af.

Samtidig forventer både medarbejdere og kunder, at din organisation skaber pladsen og friheden til at arbejde, handle og samarbejde når de vil. Og at din virksomheds løsning samtidig er sikker og brugervenlig nok til at arbejdet, samarbejdet eller transaktionen kører problemløst 24/7.

I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

Arbejdsplads arbejdsplads
Digital innovation digital innovation

Sådan skaber du rum til innovation i en verden fyldt med it-driftsopgaver og afrapportering

Video on demand

Evnen til at innovere digitalt er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation. Det er derfor virksomheder i dag fokuserer på at mestre den digitale innovation, der er vejen til nye forretningsmodeller, de afgørende digitale økosystemer og muligheden for at etablere nye relationer med kunder og brugere.

Udfordringen er, at du ikke er alene om opgaven. Billig cloud-teknologi og den mobile revolution har skabt nye konkurrenter som bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Samtidig er de misundelsesværdigt gode til at skabe konstant innovation, kortere time-to-market og at skabe opbakning til de vigtige nye initiativer internt.

I denne talk får du inspiration til hvordan du får skaber rum og handlekraft til innovation i en verden fyldt med driftsopgaver og afrapportering.

Fremtidens datacenter fremtidens datacenter

Fremtidens datacenter er selve omdrejningspunktet for den effektive digitale virksomhed

Video on demand

Kunder, forbrugere og samarbejdspartnere har i dag tårnhøje forventninger til at få data, information og viden i realtid. Det stiller store krav til behandlingen af de enorme datamængder.

Derfor er det moderne datacenter – og de strategiske, teknologiske og organisatoriske valg, der er forbundet med det – selve omdrejningspunktet for den effektive digitale virksomhed.

Digitalisering kræver viden om fremtidige forventninger på markedet, men den digitale virksomhed skal også forholde sig til myndighedernes øgede krav til databehandling og databeskyttelse.

I denne talk får du overblik over de væsentligste problemstillinger ved fremtidens datacenterdrift – herunder prismodeller, vedligeholdelse og de hybride muligheder.

Fremtidens datacenter fremtidens datacenter
Cloud cloud

Cloud er godt, men cloud er ikke billigt: Sådan håndterer du bedst den nye komplekse cloud-verden

Video on demand

Cloud-teknologien giver adgang til store fordele: Skalerbarhed, sikkerhed, fleksibilitet og adgang til nye teknologier.

Men cloud er ikke altid billigst, især ikke hvis din forretningsmodel og dit forbrugsmønster ikke er skabt til det hurtige skift til cloud-first, som sker i øjeblikket. Derfor indebærer anvendelsen af cloud også en række vigtige strategiske valg på både personale- og teknologisiden.

I denne talk stiller vi derfor skarpt på de optimale it-strategiske valg, prismodellerne og fælderne ved det store cloud-skifte.