AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice Digitalt event

Dato:
02/3 2021
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på.

På dette digitale HowTo om den praktiske anvendelse af kunstig intelligens og machine learning kan du derfor høre om de aktuelle erfaringer, de relevante cases og få ideer til hvordan du kan udnytte teknologien i din organisation.

Det handler om baggrunden, strategien og de reelle resultater der er opnår – og måske en lille smule om fremtiden når oplægsholderne i løbet af formiddagen løfter sløret for deres forventninger til hvad kunstig intelligens snart kan hjælpe med.

På seminaret møder du derfor førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere der fokuserer på best practise på området.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Ole Winther

Ole Winther

Professor

DTU COMPUTE og KU

Andreas Berre Eriksen

Andreas Berre Eriksen

CEO

Ambolt

Vladimir Rybakov

Vladimir Rybakov

Head of Data Science

WaveAccess

Josephine Honoré

Josephine Honoré

Vidensingeniør

Computas

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:30
Case. Sådan formår raffle.ai at bruge dyb læring til at gøre informationssøgning lettere
Raffle.ai har en mission, og den går ud på at bruge AI til at gøre det lettere for medarbejdere og brugere at finde information i andre firmaers vidensbaser. Det er vigtigt at det er muligt at kunne stille spørgsmål i et naturligt sprog og få den præcise information tilbage. Moderne dyb læring har netop gjort det muligt at løse denne opgave uden, at virksomheden skal investere mange ressourcer i at tilpasse data, samle træningsdata og bygge regler.

Jeg vil derfor fortælle om, hvilke udfordringer vores kunder oplever, de produkter vi har lanceret og hvordan vi bruger de seneste udviklinger inden for maskinlæring til naturlig tekstanalyse for at realisere vores mission. Hertil vil jeg også fortælle om vores strategier for blandt andet brugen af sprogmodeller som Google’s BERT og opsamling af brugerfeedback til træning af modeller.
Keynote:
Ole Winther
Professor
DTU COMPUTE og KU

09:30 - 09:35
Q&A til Ole Winther

09:35 - 09:55
Du kan selv få din computer til at se og træffe beslutninger – Huntigere end du tror
I dette indlæg vil vi dele med jer, hvordan en virksomhed løst et dokumentationsbehov automatisk i forhold til brug af værnemidler. I dette indlæg bevæger vi os hurtig fra problem til løsning via en docker containerized microservice indeholdende en AI drevet algoritme.
Oplægsholder:
Andreas Berre Eriksen
CEO
Ambolt

09:55 - 10:00
Q&A til Ambolt

10:00 - 10:20
AI-Empowered Processing of Customer Requests
Today, introducing AI in daily operations has become a frequently asked question for businesses willing to adopt the latest practices. Quite a few companies try to give an answer, by developing different frameworks and services. Mostly they consist of either targeted out-of-the-box solutions, or universal systems that can handle almost any task, given the time and resources.

Each of those have their own pros and cons in terms of customization limits, cost, user experience, and so on. The hardest part is to choose which solution suits you the best. But what if we try to find a middle ground, taking the best of both worlds?

Let’s see how real businesses empower themselves with AI solutions, using this approach, and lessons they learn from that.
Oplægsholder:
Vladimir Rybakov
Head of Data Science
WaveAccess

10:20 - 10:25
Q&A til taler

10:25 - 10:45
Kunstig intelligens i praksis – 3 skridt, der fører dig på rette vej

Verden er midt i en digital transformation. Mere data, stærkere algoritmer og billigere computerkraft. Alt dette udgør fundamentet for at skabe ekstrem produktivitet i forretningsprocesserne – og for kundeoplevelser på et helt nyt niveau. Men hvordan får vi succes med kunstig intelligens i praksis – når både etik og værdiskabelse skal vægtes højt? I dette oplæg viser vi dig tre konkrete skridt, der kan føre dig på en vellykket KI-rejse.

Oplægsholder:
Josephine Honoré
Vidensingeniør
Computas

10:45 - 10:50
Q&A til taler

10:50 - 11:05
Dagens moderator samler op
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

11:05 - 11:05
Tak for i dag