"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

Dato:
23/9 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Set i lystet af de seneste mange måneders situation i verden, kan vi ikke komme udenom, at en stor del af vores hverdag har ændret sig. Ét område hvor der er sket væsentlige ændringer er i vores arbejdsliv, hvor fjernarbejde i høj grad er blevet implementeret i manges arbejdsliv. Det vil uden tvivl medføre en lang række spørgsmål og overvejelser om, hvordan og hvorledes det skal fungere, så effektiviteten stadig opretholdes.

Vi vil med disse sessioner forsøge at svare på, hvordan du sikrer, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

I samarbejde med DocuWare, afholder vi 2 forskellige sessioner med inspiration til, hvordan du kan optimere og effektivisere dine processer, hvori et vigtigt værktøj til samarbejde og effektivitet er dokumenthåndtering og digital transformation.

Vi vil med denne session give dig indblik i, hvordan du kan optimere dine processer, skabe effektive workflows og holde styring på dine dokumenter fra ét samlet program. Dette vil i høj grad opretholde og på nogle punkter øge effektiviteten på arbejdspladsen, når ALT er samlet.

Ved at deltage i denne session vil DU høre om følgende råd og vejledninger til øget effektivisering og optimering af dine processer:

  • Send forespørgsler, korte spørgsmål eller godkendelser direkte til den ansvarlige medarbejdere
  • Hold styr på dine forskellige dokumenter med en simpel liste- og mappestruktur
  • Giv hurtigt et eller flere dokumenter et "stempel", så du kan komme videre i teksten

Taler:
David Malan
Regional Sales Director of South Africa
DocuWare

Del 1 afholdes den 16. september - se mere her

Se program