WEBINAR: Hjemmearbejdspladsen 2.0 – Tag de nye vaner med tilbage på arbejde!

Dato:
06/5 2020
Sted:
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Webinaret er lukket for tilmelding.


Det tager i gennemsnit to måneder at ændre en vane. Mange medarbejdere er netop nu ved at skabe en ny vane med at arbejde hjemme, arbejde fleksibelt og benytte nye værktøjer til at samarbejde på afstand. Effekten er tydelig. Vi sparer transporttid, holder mere effektive møder og hjælper med at skabe et mere miljøvenligt klima.


Men hvordan sikrer vi, at de nye vaner hænger ved, når alle er tilbage til en normal hverdag?

Har du valgt at tage et nyt værktøj i brug til videokald, er det tid til at undersøge, om platformen lever op til sikkerhedskravene og løser opgaven bedst muligt. Dernæst skal mødelokalet gøres klar med de rette løsninger, således at broen mellem arbejdet hjemme og i mødelokalet fungerer.

Til sidst kommer den vigtigste del, som drejer sig om at tillægge sig nye vaner. Medarbejdere skal nu trænes i at benytte værktøjet bedst muligt både internt, men også med eksternt, så samarbejdet kan fungere - uanset hvem der skal holdes møder med.

Uanset om I benytter Microsoft, Google, Zoome eller andre tjenester, kan Ricoh hjælpe med at skabe en komplet løsning samt implementere og træne jeres medarbejdere.

I samarbejde med Pexip afholder vi et webinar, der sætter fokus på, hvordan du kan tage den bedste oplevelse og vaner fra hjemmearbejdspladsen med tilbage på arbejdet. Vi vil have fokus på videomøder, og hvad det betyder for vores muligheder for at kommunikere med andre videoløsninger, både på pc og fra vores møderum.

Pexip er strategisk partner med Microsoft og Google på videokald og hjælper en stor del af de danske virksomheder med at skabe en komplet videostrategi.

Agenda:
  • Hjemmearbejdsplads 2.0 – Hvordan tager du den gode oplevelse med tilbage på arbejde?

  • Sikkerhed – Krisetider giver dig ikke tid til at gøre dig samme overvejelser omkring valg af løsning. Få en hurtig gennemgang af sikkerheden og de features, som løsningen tilbyder.TALER

Kenneth Thorsager
Country Manager Denmark hos PexipSe program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan I skaber en komplet løsning samt implementere og træner jeres medarbejdere uanset om I benytter Microsoft, Google, Zoome eller andre tjenester.
  • Fokus på sikkerheden i løsningerne