Digital HowTo: Sådan skaber du awareness og god it-sikkerhedskultur - også derhjemme

Dato:
28/4 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Se eller gense hele seminaret her

Uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

Især pt. hvor både brugere og it-organisationen er spredt for alle vinde - og hvor de sikre rutiner og de gode råd nemt kan blive glemt når hverdagen skal hænge sammen.

Derfor er vigtigheden af effektive awareness-kampagner større end nogensinde før. For vi kan installere nok så mange avancerede firewalls, IDS’er, detection-systemer og antivirus-systemer, men vi er lige vidt, hvis medarbejderne bliver ved med at klikke på mystiske links i e-mails fra ukendte afsendere eller på anden måde bliver ved med tillidsfuldt at hoppe på de kroge, som hackerne udsender.

På dette online-event får du derfor en række gode råd af eksperter, som i flere år har rådgivet virksomheder og organisationer om sikkerhed. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på hvordan du skruer sikkerheden sammen til netop din organisation.

Du får desuden en række konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation – uanset tid og sted.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Mød talerne

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Peter Kruse

Peter Kruse

CISO

Clever

Christian Schmidt

Christian Schmidt

Direktør

Dediko A/S

Martha Chrisander

Martha Chrisander

Head of Product Marketing

LogPoint

Se program

Program:


09:00 - 09:05
Velkomst ved dagens online moderator
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

09:05 - 09:35
Det aktuelle trusselsbillede
Hør om de største og mest aktuelle cybertrusler i en tid, hvor trusselsbilledet hele tiden ændrer sig i takt med, at hackerne finder nye veje og metoder.
Keynote:
Peter Kruse
CISO
Clever

09:35 - 09:40
Q&A til Peter Kruse

09:40 - 10:05
Awareness træning der producerer varige adfærdsændringer kræver en langvarig indsats efter bedste praksis, men hvad er bedste praksis egentlig?
Baseret på en velkendt træningsmetode, SANS anbefalinger og Deloittes Awareness profil viser vi, hvordan du, baseret på en risikovurdering og ledelsesforankring, kan implementere awareness træning i din virksomhed, som målbart virker og er sjov med respekt for virksomhedens kultur. Vores løsning til CBT – som er en vigtig del af den samlede awareness træningsproces – hedder Proofpoint Wombat Security.
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

10:05 - 10:10
Q&A til Christian Schmidt, Deloitte

10:10 - 10:35
It-sikkerhed for virksomheder der arbejder remote
Når størstedelen af medarbejderne arbejder udenfor kontorets normale it-sikkerhedsperimetre, er det vigtigere end nogensinde at sikre virksomheden kan reagere imod cyberangreb.
Oplægsholder:
Martha Chrisander
Head of Product Marketing
LogPoint

10:35 - 10:40
Q&A til taler

10:40 - 10:55
Moderator samler op
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

10:55 - 10:55
Tak for i dag.