Digital HowTo: Sådan skaber du awareness og god it-sikkerhedskultur - også derhjemme

Dato:
28/4 2020
Sted:
Online
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Se eller gense hele seminaret her

Uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

Især pt. hvor både brugere og it-organisationen er spredt for alle vinde - og hvor de sikre rutiner og de gode råd nemt kan blive glemt når hverdagen skal hænge sammen.

Derfor er vigtigheden af effektive awareness-kampagner større end nogensinde før. For vi kan installere nok så mange avancerede firewalls, IDS’er, detection-systemer og antivirus-systemer, men vi er lige vidt, hvis medarbejderne bliver ved med at klikke på mystiske links i e-mails fra ukendte afsendere eller på anden måde bliver ved med tillidsfuldt at hoppe på de kroge, som hackerne udsender.

På dette online-event får du derfor en række gode råd af eksperter, som i flere år har rådgivet virksomheder og organisationer om sikkerhed. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på hvordan du skruer sikkerheden sammen til netop din organisation.

Du får desuden en række konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation – uanset tid og sted.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens online moderator
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:05
Det aktuelle trusselsbillede
Hør om de største og mest aktuelle cybertrusler i en tid, hvor trusselsbilledet hele tiden ændrer sig i takt med, at hackerne finder nye veje og metoder.
Peter Kruse
Keynote:
Peter Kruse
CISO
Clever

Peter Kruse er CISO hos Clever. Tidligere har han stiftet CSIS Security Group, som er en privatejet dansk virksomhed. Som noget ganske sjældent besidder Peter Kruse en dybtgående teknisk forståelse for malware kombineret med påskønnelse for og viden om forretningsbehov. Peter har en lang historie med aktiv deltagelse i lukkede IT-sikkerhedsfællesskaber, og har stærke forbindelser blandt antivirus,- og banksektorerne såvel som blandt retshåndhævende myndigheder og højere uddannelsesinstitutioner. Peter er som den eneste i Danmark medlem af den højtrespekterede CARO (Computer Antivirus Research Organisation). En optagelse, som udspringer fra hans baggrund i antivirus branchen, og dedikerede analyse af malware.


09:35
Q&A til Peter Kruse

09:40
Awareness træning der producerer varige adfærdsændringer kræver en langvarig indsats efter bedste praksis, men hvad er bedste praksis egentlig?
Baseret på en velkendt træningsmetode, SANS anbefalinger og Deloittes Awareness profil viser vi, hvordan du, baseret på en risikovurdering og ledelsesforankring, kan implementere awareness træning i din virksomhed, som målbart virker og er sjov med respekt for virksomhedens kultur. Vores løsning til CBT – som er en vigtig del af den samlede awareness træningsproces – hedder Proofpoint Wombat Security.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
Direktør
Dediko A/S

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware skiftede i slutningen af 2021 navn til Dediko A/S.


10:05
Q&A til Christian Schmidt, Deloitte

10:10
It-sikkerhed for virksomheder der arbejder remote
Når størstedelen af medarbejderne arbejder udenfor kontorets normale it-sikkerhedsperimetre, er det vigtigere end nogensinde at sikre virksomheden kan reagere imod cyberangreb.
Martha Chrisander
Oplægsholder:
Martha Chrisander
Head of Product Marketing
LogPoint

Martha is Head of Product Marketing at LogPoint and responsible for making sure all LogPoint’s products and services are easily understood.

She has nine years of experience working in the tech space. Her background in marketing and journalism gives her the ability to take complex ideas and turn them into something users find simple to digest.


10:35
Q&A til taler

10:40
Moderator samler op
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


10:55
Tak for i dag.
Det får du ud af det
  • Online event
  • Konkrete råd til at styrke awareness
  • Mulighed for at spørge eksperterne