Digital HowTo: Sådan skaber du awareness og god it-sikkerhedskultur - også derhjemme

Dato:
28/4 2020
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

Især pt. hvor både brugere og it-organisationen er spredt for alle vinde - og hvor de sikre rutiner og de gode råd nemt kan blive glemt når hverdagen skal hænge sammen.

Derfor er vigtigheden af effektive awareness-kampagner større end nogensinde før. For vi kan installere nok så mange avancerede firewalls, IDS’er, detection-systemer og antivirus-systemer, men vi er lige vidt, hvis medarbejderne bliver ved med at klikke på mystiske links i e-mails fra ukendte afsendere eller på anden måde bliver ved med tillidsfuldt at hoppe på de kroge, som hackerne udsender.

På dette online-event får du derfor en række gode råd af eksperter, som i flere år har rådgivet virksomheder og organisation om sikkerhed. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på hvordan du skruer sikkerheden sammen til netop din organisation.

Du får desuden en række konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation – uanset tid og sted.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved moderator

09:05
Peter Kruse
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter Kruse
head of eCrime Unit
CSIS

Peter Kruse er medstifter af CSIS Security Group, som er en privatejet dansk virksomhed med ca. 70 medarbejdere. Som noget ganske sjældent besidder Peter Kruse en dybtgående teknisk forståelse for malware kombineret med påskønnelse for og viden om forretningsbehov. Peter har en lang historie med aktiv deltagelse i lukkede IT-sikkerhedsfællesskaber, og har stærke forbindelser blandt antivirus,- og banksektorerne såvel som blandt retshåndhævende myndigheder og højere uddannelsesinstitutioner. Peter er som den eneste i Danmark medlem af den højtrespekterede CARO (Computer Antivirus Research Organisation). En optagelse, som udspringer fra hans baggrund i antivirus branchen, og dedikerede analyse af malware. Peter Kruse er 46 år gammel og leder den unikke og højtspecialiserede eCrime afdeling under CSIS Security Group.


09:35
Q&A til keynote

09:40
Deloitte
oplægsholder
Oplægsholder:
Christian Schmidt
director, Risk Advisory Products and Services
Deloitte

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware blev i starten af februar 2020 opkøbt af Deloitte.


10:00
Q&A til Christian Schmidt, Deloitte

10:05
Taler kommer snart

10:25
Q&A til taler

10:30
Keynote

11:10
Q&A til keynote

11:15
Moderator samler op