Program:


09:00
Velkomst ved dagens online moderator
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Det aktuelle trusselsbillede
Hør om de største og mest aktuelle cybertrusler i en tid, hvor trusselsbilledet hele tiden ændrer sig i takt med, at hackerne finder nye veje og metoder.
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter Kruse
head of eCrime Unit
CSIS

Peter Kruse er medstifter af CSIS Security Group, som er en privatejet dansk virksomhed med ca. 70 medarbejdere. Som noget ganske sjældent besidder Peter Kruse en dybtgående teknisk forståelse for malware kombineret med påskønnelse for og viden om forretningsbehov. Peter har en lang historie med aktiv deltagelse i lukkede IT-sikkerhedsfællesskaber, og har stærke forbindelser blandt antivirus,- og banksektorerne såvel som blandt retshåndhævende myndigheder og højere uddannelsesinstitutioner. Peter er som den eneste i Danmark medlem af den højtrespekterede CARO (Computer Antivirus Research Organisation). En optagelse, som udspringer fra hans baggrund i antivirus branchen, og dedikerede analyse af malware. Peter Kruse er 46 år gammel og leder den unikke og højtspecialiserede eCrime afdeling under CSIS Security Group.


09:35
Q&A til Peter Kruse

09:40
Awareness træning der producerer varige adfærdsændringer kræver en langvarig indsats efter bedste praksis, men hvad er bedste praksis egentlig?
Baseret på en velkendt træningsmetode, SANS anbefalinger og Deloittes Awareness profil viser vi, hvordan du, baseret på en risikovurdering og ledelsesforankring, kan implementere awareness træning i din virksomhed, som målbart virker og er sjov med respekt for virksomhedens kultur. Vores løsning til CBT – som er en vigtig del af den samlede awareness træningsproces – hedder Proofpoint Wombat Security.
oplægsholder
Oplægsholder:
Christian Schmidt
director, Risk Advisory Products and Services
Deloitte

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware blev i starten af februar 2020 opkøbt af Deloitte.


10:05
Q&A til Christian Schmidt, Deloitte

10:10
It-sikkerhed for virksomheder der arbejder remote
Når størstedelen af medarbejderne arbejder udenfor kontorets normale it-sikkerhedsperimetre, er det vigtigere end nogensinde at sikre virksomheden kan reagere imod cyberangreb.
oplægsholder
Oplægsholder:
Martha Chrisander
Head of Product Marketing
LogPoint

Martha is Head of Product Marketing at LogPoint and responsible for making sure all LogPoint’s products and services are easily understood.

She has nine years of experience working in the tech space. Her background in marketing and journalism gives her the ability to take complex ideas and turn them into something users find simple to digest.


10:35
Q&A til taler

10:40
Moderator samler op
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for, hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


10:55
Tak for i dag.
Partnere
Det får du ud af det
  • Online event
  • Konkrete råd til at styrke awareness
  • Mulighed for at spørge eksperterne
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
09:00 til 11:00
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse