Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling Digitalt event

Dato:
05/11 2020
Sted:
Online
Pris:
1995 kr

Alle vil være mere innovative, mere digitale og udvikle smarte digitale services og lækre produkter hurtigere. Men hurtig udvikling og digital innovation er svært, rigtigt svært. Måske især i eksisterende virksomheder fyldt med traditioner, processer, siloer og faste arbejdsgange.

Det er farligt, for evnen til at hurtig digital udvikling er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation når konkurrenterne bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Og når forretningen og andre interne stakeholders forventninger stiger hurtigere end budgettet.

Det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen? Hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker har de? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

På Digitaliseringsledelse kan du derfor møde en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

Hele dagen styres af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og byder på rig muligheden for at lytte, lære og netværke med de øvrige deltagere.Se program

Program:


08:30
Login og tjek lyd og billede

09:00
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.

Jan Skelbæk
Oplægsholder:
Jan Skelbæk
Adm. direktør
Miracle A/S

09:10
Hør om Pandoras projekt med deres nye it-powerhouse
Peter Cabello Holmberg
Keynote:
Peter Cabello Holmberg
Chief Digital Officer
Fiskars Group

Peter Holmberg står i spidsen for at drive digitalisering og transformation hos Fiskars Group. Tidligere har Peter foretaget en gennemgribende transformation af Pandora IT med fokus på at gøre Pandora til et IT Powerhouse.

Uddannelse:
- 1968, M.Sc. (Econ), eMBA (e-commerce)

Tidligere roller:
- CDO, Fiskars Group, 2021–Present
- CIO, Pandora A/S, 2016–2021 (Elected 'CIO of the year 2020*
- CIO, GN Store Nord. 2014-2016
- Dir. Global IT Operations, A.P. Møller Maersk / Damco, 2012-2014
- VP of IT Operations, Carlsberg, 2007-2012
- VP of Global IT Operations, ISS A/S, 2006-2007


09:35
Hvad syntes du?
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

09:40
Organisationspsykologi for tech-people
Digital strategi er meget mere end teknik, økonomi, arkitektur og sikkerhed. Implementering af digital strategi er forandringsprojekter. Derfor er vi IT-mennesker nødt til at vide noget om organisationspsykologi. Så vi forstår spillepladen og kan få succes med vores IT-faglighed.
Ursula Krogsbøll
Oplægsholder:
Ursula Krogsbøll
Direktør, Digital strategi og innovation
Miracle A/S

Ursula Krogsbøll har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital Strategi og Innovation hos Miracle A/S. Ursula kan få ting til at ske og har bred praktisk erfaring fra den virkelige verden med fascilitering af med innovationsprojekter og implementering af strategi.


10:05
Hvad syntes du?
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

10:10
CxO talk - Forretning og innovation
Mød Kasper Tjørntved Davidsen og Anneli Bartholdy i en dialog om forretning og innovation, hvordan sikre man at udvælge de projekter, som gavner forretningen mest?
Anneli Bartholdy
Oplægsholder:
Anneli Bartholdy
CEO
Simply Broken

Anneli was a Strategic Partner at Nordea, working with digital products and business model evolution. She’s been working with innovation and digitalisation for the past 7 years in various large companies within Denmark. Her speciality is future scenarios and strategy design, new business and product validation, and corporate – startup collaboration. On the side she is also an entrepreneur working in tech for mental health.

Kasper Tjørntved Davidsen
Oplægsholder:
Kasper Tjørntved Davidsen
Group Senior Vice President (SVP) - Group IT (Europe)
Nets

10:30
Hvad syntes du?
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

10:40
Hvordan fungerer din operation model i den digitale virkelighed?
På det seneste har man kunne spørge sig selv, hvad der fremskynder digital transformation mest; er det administrerende direktører, CIO'er eller COVid? Vi hos Sofigate mener, at CIO'er trods alt har en vis indvirkning. Vi kan dog ikke benægte, hvordan COVID har fremmet digital transformation og brugen af cloudløsninger.
På dette indlæg dykker vi ned i udfordringerne og fordelene ved cloud, men også om, hvordan cloud-brugen modnes ud over de indledende implementeringsfaser.
Mikael Nurmi
Oplægsholder:
Mikael Nurmi
Managing Director
Sofigate Denmark

Mikael Nurmi is the Managing Director of Sofigate Denmark. He has +10 years of experience as a CIO/CTO in international companies such as IKANO Bank, Sanoma and Tamro, and was named Nordic CIO of the year in 2016. Mikael has vast experience within digital transformation, leading and building IT organizations in industries being disrupted by new digital competitors.


11:00
Hvad syntes du?
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

11:10
Er digital transformation kejserens nye klæder?
Digital transformation, disruption, eksponentielle fremskridt og agil udvikling. Vi kender alle de nye buzzwords. Men vi er jo langt fra Silicon Valley i en dansk kontekst, og her gælder det om se forbi hypen uden at gå i stå. Organisationer skal rykke sig - men det kan ske i anstændigt tempo med etikken i front. I oplægget kaster vi lys over, hvordan det kan ske gennem analyse, strategivalg og ledelse af forandringsprocesserne.
Brian Lystgaard Due
Oplægsholder:
Brian Lystgaard Due
Associate Professor og forfatter
Københavns Universitet

Brian Due, Ph.d., er lektor i kommunikation på Københavns Universitet, redaktør på Kforum og i bestyrelsen af strategifirmaet Nextwork. Brian Due har forsket, undervist og formidlet emner inden for strategi, udvikling, innovation og ny teknologi. Brian leder et større Velux-finansieret projekt om AI-teknologier og blindhed, og han er aktuel med bogen "Langt fra Silicon Valley. Digital transformation i danske virksomheder”, forfattet med Jesper Højberg.


11:35
CxO talk | Udvikling og innovation i organisationen: Labs, garages og koblingen til forretningen
Hos COOP sker meget af den digitale udvikling på en nedlagt gård et par kilometer fra hovedkvarteret – og hos DSB er Michael Moesgaard lige nu i fuld sving med en omfattende digitaliseringsplan, der skal optimere DSB på en række områder og skære drastisk ned på selskabets omkostninger.

Hør om baggrunden og overvejelserne bag de to forskellige modeller.
Morten Holm Christiansen
Keynote:
Morten Holm Christiansen
CDO/CIO
Haldor Topsoe A/S

Udover en Master in Economics og Executive MBA har Morten en lang baggrund indenfor it-ledelse fra virksomheder som Novo Nordisk, NNIT, NNE Pharmaplan, Maersk og COOP

Michael Moesgaard
Oplægsholder:
Michael Moesgaard
CIO
DSB

11:55
Tak for i dag