Microsoft Dynamics 365 - få overblik over muligheder og hvordan du kommer i gang Digitalt event

Dato:
17/11 2020
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

Systemet er en del af Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer, der med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics giver helt nye muligheder for at skabe dyb indsigt, automatisering samt øget hastighed og sammenhæng i forretningen og dens processer.

Det hele er cloudbaseret og opdateres automatisk, så platformen er altid klar til kamp og nye initiativer.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange mm. kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?

Samtidig betyder skiftet til en cloud-baseret model med hyppige opdateringer at ikke bare it, men også resten af forretningen skal vænne sig til at arbejde på en anden måde.

Deltag i dette How To og få indsigt i Microsoft Dynamics 365 samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne og erfaringerne ind til nu.--------------------------------------------------------------------------------------------------

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på en række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
oplægsholder
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld

09:05
Keynote

09:25
Q&A til keynote

09:30
Få ERP-systemet live inden for tid og budget og gør ERP-output nemmere at vedligeholde
Ordrebekræftelser, følgesedler, e-mails, stregkoder og labels. Forretningsdokumenter har mange faldgruber. Håndtering og udveksling af ERP-output kan få tidsforbrug og økonomi til at løbe løbsk, hvis det ikke håndteres smart.

Tabellae er ERP-systemets bedste ven. Vi implementerer markedets førende standardsoftware til Output Management.
I får tilført ekstra værdi til ERP-systemet, undgår overraskelser og øger sandsynligheden for at gå live indenfor tid og budget.

Bliv klogere på hvorfor dokumenter bør tænkes ind fra begyndelsen i et ERP-projekt samt hvor enkelt det er at komme i gang.

Mere end 500 nordiske virksomheder anvender Output Management fra Tabellae.
oplægsholder
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
Partner
Tabellae A/S

Lennart har arbejdet med dokumenthåndtering til ERP systemer i mere end 20 år og har viden fra mere end 250 ERP implementeringer.


09:50
Q&A til Tabellae

09:55
Styrk din forsyningskæde med Microsoft Dynamics 365
I dette indlæg gør Carsten Slot dig klogere på, hvorfor Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (efterfølgeren til Dynamics AX) er markedets stærkeste system til automatisering og effektivisering af virksomheders forsyningskæde.

Han krydrer standardløsningen med værdiskabende tillægsløsninger, der styrker logistikkæden hele vejen rundt, og gør systemet særdeles velegnet til grossist- og produktionsvirksomheder.
oplægsholder
Oplægsholder:
Carsten Slot
Vice President og partner
Bredana Axcite

Carsten Slot har mere end 25 års erfaring med Microsofts forretningsløsninger, og er sammen med sit team strategisk sparringspartner for en række store virksomheder.


10:15
Q&A til Bredana Axcite

10:20
Taler kommer snart

10:40
Q&A til taler

10:45
Dagens moderator samler op
oplægsholder
Moderator:
Alexander Haslund
Premiumredaktør
Computerworld

11:00
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Dybere indsigt i Microsoft Dynamics 360
  • Overblik over valgmulighederne gennem en række centrale leverandører
  • Skal vælge en skræddersyet model, eller tilpasse standardmodulerne.
  • Skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?
  • Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig.