Business intelligence & prediction - sådan bygger og styrer du forretningen med data

Dato:
02/9 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Forretningspotentialet i data og den indsigt i data, som moderne business intelligence-lønsinger giver, er enormt. Så enormt, at det for mange moderne vækstvirksomheder har været den udløsende faktor mellem succes og fiasko.

For med korrekt udnyttelse af data og indsigt i kundeadfærd, konkurrenter, medarbejdere, hastighed, markeder og brugen af vores produkter kan du for alvor få kant til konkurrenterne. Og måske ideer til nye service og produkter. Samt ikke mindst forudse trends og ændringer inden de sker.

Fremtidens vindervirksomheder er med andre ord dem, der bedst formår at bygge eller styre forretningen efter de rette og rettidige data. I den kontekst er det mere vigtigt end nogensinde få at have styr på sine master data, ikke kun i en BI-kontekst, men også på tværs af de operationelle applikationer, så hele forretningen og alle processer får fuldt udbytte af dem, og medvirker i vedligeholdelsen.

I nogle tilfælde kræver det, at man gentænker hele eller dele af sin forretning ud fra den viden og de muligheder, som data giver. I andre tilfælde kan enkel og billig brug af data, kunstig intelligens og analytics-værktøjer udløse store gevinster med minimal indsats.

På dette seminar får du:

  • Indsigt i forskellige løsninger, som kan hjælpe dig med at træffe de rigtige strategiske valg og investeringer.
  • Indsigt i hvordan du i både det små og store kan indtænkte data og master data og digitalisering på nye måder i dagligdagen.
  • Viden om de vigtigste områder, som du bør fokusere på.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.
  • Gennemgang af en række leverandør- og kundecases.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
journalist
Computerworld

09:00
Indsigt i tendenser og brugeradfærd, som understøtter ledelses-beslutninger - et værdifuldt og essentielt redskab for Danskernes Digitale Bibliotek
Vi kommer til at få indsigt i tendenser og brugeradfærd, der kan understøtte ledelsesbeslutninger om den vej, vi skal gå og de indsatser, der skal prioriteres – og det ser vi som et utroligt vigtigt redskab for bibliotekerne.” citat, bibliotekschef Kirsten Boelt på Aalborg Bibliotekerne.

For Danskernes Digitale Bibliotek har det været vigtigt, at de med én centralt forankret løsning kunne give alle biblioteker adgang til både egne og eksterne data på tværs af en række systemer i et let tilgængeligt statistisk værktøj, uanset det enkelte biblioteks størrelse, økonomi og kompetencer.

Kom og hør hvordan Danskernes Digitale Bibliotek og BIWise hurtigt og agilt har bygget en succesfuld løsning. Løsningen har sikret adgang til data fra mange spredte kilder, og der bliver fortsat tilføjet nye relevante datakilder, således at rapporteringen hele tiden lever op til forventningerne for bibliotekerne.
oplægsholder
Oplægsholder:
Peter Bernhard Hansen
head of Product Development
BIWise
oplægsholder
Oplægsholder:
Ann Sofie Richardy
konsulent
Danskernes Digitale Bibliotek

09:30
Byg broen over kløften - få indsigt i, hvordan du samarbejder og forbedrer dine machine learning-projekter.
På trods af løftet om data science og investeringer i data science-teams holder ineffektive workflows virksomheder tilbage fra at realisere det fulde potentiale i machine learning. Vil du vide, hvordan du kan forbedre dine machine learning-workflows?

Vi viser, hvordan forretningens brugere og data science kan samarbejde om og realisere et projekt til at forudsige potentielle mål for et loyalitetsprogram til at opretholde og vækste din markedsandel.
oplægsholder
Oplægsholder:
Flemming Floor
solution presales
Oracle

10:00
Pause

10:15
Kapacity A/S
oplægsholder
Oplægsholder:
Søren Toft Joensen
partner & CCO
Kapacity A/S

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat
Flemming Floor, Oracle
Søren Toft Joensen, Kapacity A/S
Peter Bernhard Hansen, BIWise

11:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i hvordan du kan udnytte dine data til at få indsigt i kundeadfærd
  • Viden om de vigtigste områder, som du bør fokusere på.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.
  • Hør hvordan andre virksomheder har lært at bruge deres data til at optimere forretningen.