Business intelligence & prediction - sådan bygger og styrer du forretningen med data

Dato:
19/3 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Forretningspotentialet i data og den indsigt i data, som moderne business intelligence-lønsinger giver, er enormt. Så enormt, at det for mange moderne vækstvirksomheder har været den udløsende faktor mellem succes og fiasko.

For med korrekt udnyttelse af data og indsigt i kundeadfærd, konkurrenter, medarbejdere, hastighed, markeder og brugen af vores produkter kan du for alvor få kant til konkurrenterne. Og måske ideer til nye service og produkter. Samt ikke mindst forudse trends og ændringer inden de sker.

Fremtidens vindervirksomheder er med andre ord dem, der bedst formår at bygge eller styre forretningen efter de rette og rettidige data.

I nogle tilfælde kræver det, at man gentænker hele eller dele af sin forretning ud fra den viden og de muligheder, som data giver. I andre tilfælde kan enkel og billig brug af data, kunstig intelligens og analytics-værktøjer udløse store gevinster med minimal indsats.
På dette seminar vil du derfor få indsigt i forskellige løsninger som kan hjælpe dig med at træffe de rigtige strategiske valg og investere i de rigtige data-orienterede teknologier og medarbejdere, der kan bidrage til innovationen og de nødvendige forandringer.

På denne konference gennemgår vi en række leverandør- og kundecases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
journalist
Computerworld

09:00
Biwise

09:30
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:15
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i hvordan du kan udnytte dine data til at få indsigt i kundeadfærd
  • Viden om de vigtigste områder, som du bør fokusere på.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.
  • Hør hvordan andre virksomheder har lært at bruge deres data til at optimere forretningen.