Kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

Dato:
07/11 2019
Sted:
Fredericia
Pris:
Gratis deltagelse

Excel er det foretrukne værktøj i mange virksomheders finansfunktion, og der findes mange gode værktøjer til at både at omfavne Excel og bringe virksomhederne videre i den digitale omstilling.

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst ved Computerworld

09:00
Har du modet til at tage budgetprocessen med på et eventyr?
Budgetprocessen er som en ny opdagelsesrejse. Brug erfaringerne fra eventyreren Ernest Schackleton, når du skal navigere jeres flåde igennem budgettering, forecasting, planning og .. overlevelse.

Kom på en guidet tur i Corporate Performance Management anno 2019.

(Sessionen afholdes på engelsk).
oplægsholder
Oplægsholder:
Curt Anderson
manager
Jedox

Curt Anderson, MBA i Finans, kender alt til den komplekse budgetproces. Men han kender også løsningen. Han har arbejdet med Corporate Performance Management siden 90’erne hos blandt andre Oracle, Hyperion, Cubus og nu Jedox.


09:30
Bedre balance – mellem CPM, BI og Excel
Den teknologiske udvikling inden for værktøjer der arbejder med data, er eksploderet inden for de seneste 2-3 år. Gamle dyder inden for budgettering, rapportering og analyse holder stadig – men de skal tilpasses de nye muligheder og den hastige udvikling. Steffen deler 20 års erfaring og bringer dig up-to-date – så du er med fra ”BI & CPM” til ”Data & AI”.
oplægsholder
Oplægsholder:
Steffen Bendorff Fallesen
partner
Accobat

Steffen har arbejdet professionelt med BI siden 1996. Siden 2000 i konsulentbranchen med leverancer til nogle af de største offentlige og private selskaber og de sidste 6 år I Accobat, der har specialiseret sig i Corporate Performance Management og Business Intelligence.


10:00
Pause

10:15
DEMO: Bedre balance – mellem CPM, BI og Excel
Oplev hvordan du via professionelle budgetværktøjer kan skabe sammenhæng og transparens i din planning-, forecasting-, og konsolideringsproces, der hjælper finansafdelinger med at ”spå om fremtiden”. Advarsel! Vi går lige på og hårdt med demo og eksempler fra den virkelige verden.
oplægsholder
Oplægsholder:
Martin Nybo Eskildsen
Head of Business Consulting
Accobat

Martin Nybo Eskildsen leder Accobats forretningskonsulenter og rådgiver større virksomheder om systemunderstøttede budget- og rapporteringsprocesser. Han er uddannet ved CBS og tidligere Business Controller.


10:45
TBA

11:15
Paneldebat
Curt Anderson, Jedox
Steffen Bendorff Fallese, Accobat
Martin Nybo Eskildsen, Accobat

11:40
Sandwich og sodavand
Partnere
Det får du ud af det
  • Ny viden om hvordan du digitaliserer finans- og økonomifunktionen
  • Introduktion til software der omfavner Excel og optimerer nuværende processer
  • Indblik hvordan andre har opnået succes med digitalisering