Tag med energiselskabet OK fra Excel-drevet budgetproces til ægte Corporate Performance Management

Dato:
07/11 2019
Sted:
Fredericia
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Mød blandt andre Financial Controller Jonatan Rasmussen og hør ham fortælle om OKs digitale transformation i økonomifunktionen.

På dette gratis event får du en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke helt farvel til Excel. Du vil få nyeste viden inden for systemer og metoder, der blandt andet omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst ved Computerworld
Niels Veileborg
Moderator:
Niels Veileborg
debatredaktør
Computerworld

09:00
Optimer forretningen med Finance Business Partnering
Med de nye teknologiske muligheder er det blevet smartere og hurtigere for finans-afdelingen at få indsigt i og se længere ud i fremtiden. Men hvordan bruger vi data smart, så det ikke kun handler om data, men om, hvordan data bliver til indsigt? Og ikke kun for finans-afdelingen, men for i høj grad for forretningen.

Finance business partnering-rollen er nøglen til at sikre, at vi bliver bedre sparringspartnere for forretningen.
Benita Ulrichs Nilsson
Oplægsholder:
Benita Ulrichs Nilsson
partner
Business Partnering Institute (BPI)

Benita er partner i BPI, som rådgiver finansorganisationer i hvordan finans kan være med til at skabe mere værdi for forretningen. Benita har været rådgiver siden 2007 inden for optimering af finansfunktioner, og fungerer i dag primært som rådgiver og facilitator specialiseret i Finance Business Partnering.


09:30
Økonomifunktionens digitale transformation – bliv datadrevet eller dø!
Kan du ”performe” uden at ”transforme”? Hvis du vil sikre virksomheden fra den visse død, så skal du i gang med en forretningsstrategi, der er datadrevet. Hør hvorfor – og hvordan!
Mikael Iuel-Brockdorff
Oplægsholder:
Mikael Iuel-Brockdorff
Partner
Accobat

Mikael Iuel-Brockdorff er CEO & Partner i IT-konsulenthuset Accobat, som han stiftede i 2003. Mikael har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomistyring (cand. Merc.), og han har tidligere arbejdet som både konsulent og CFO. Mikael har mere end 20 års erfaring med CPM, BI, Data Warehousing og rådgivning inden for bedre brug af data.


10:00
Pause

10:15
Få fem gode råd til bedre finansiel planlægning
Gode råd er gratis fra Frøjk. Fem gode råd til finansiel planlægning – se hvordan en CPM-løsning kan optimere din planlægning og give mere udbytte af forecast og budgetprocesserne. Christian Frøjk kender økonomifunktionen ud og ind, og han har tidligere fungeret som både Controller og Finance Director hos TDC, Siemens og Vestas. Christian tager udgangspunkt i en CPM-løsning fra Prophix, når han gennemgår de gode råd.
Christian Frøjk
Oplægsholder:
Christian Frøjk
Senior Consultant
Accobat

Christian Frøjk er konsulent hos Accobat og har deltaget i 30+ leverancer af Performance Management-systemer. Hans rolle har typisk dækket hele projektet fra analyse af behov, fastlæggelse af design og selve leverancen af løsningen. Leverancerne har primært været til mellemstore virksomheder (private eller offentlige) med en brugergruppe på mellem 20-200 personer.


10:45
CASE: Energiselskabet OK har opnået effektiv planning og forecasting med CPM
Hør, hvordan OK sparer tid og undgår ærgerlige Excel-fejl ved at bruge en CPM-løsning fra Prophix til budgetprocessen. OKs Financial Controller Jonatan Rasmussen viser virkeligheden før og efter Prophix ligesom han viser ledergruppens nye dashboard.
Jonatan Rasmussen
Oplægsholder:
Jonatan Rasmussen
Financial Controller
OK

Jonatan Rasmussen er Financial Controller hos OK og har stået for implementeringen af Prophix hos OK. Han er manden bag det datagrundlag og de rapporter, som virksomheden i dag baserer sine beslutninger på. Jonatans baggrund er fra Aarhus Universitet, hvorfra han har en kandidat i Erhvervsøkonomi.


11:15
Paneldebat
Benita Ulrichs Nilsson, Business Partnering Institute (BPI)
Mikael Iuel-Brockdorff, Accobat
Christian Frøjk, Accobat
Jonatan Rasmussen, OK


11:40
Sandwich og sodavand
Partnere
Det får du ud af det
  • Ny viden om, hvordan du digitaliserer finans- og økonomifunktionen
  • Introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer nuværende processer
  • Indblik i, hvordan andre har opnået succes med digitalisering
Praktiske Oplysninger
Dato:
07/11 2019
Tid:
08:30 til 12:05
Sted:
Trinity Hotel & Konference Center A/S
Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language