Digital transformation med Microsoft Dynamics 365

Dato:
05/3 2019
Sted:
Kolding
Pris:
Gratis deltagelse

Der skal træffes vigtige valg under den digitale transformation, som alle toneangivende virksomheder i disse år gennemgår.

Det rette forretningsssystem, de rigtige værktøjer og de rette processer kan udløse enorme gevinster - uanset hvor langt din virksomhed er kommet i processen.

Det kræver en strategisk, fokuseret og målrettet indsats - og teknologi til at understøtte processen.

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med Microsoft Dynamics 365, Azure, Power BI og advanced analytics nye innovative muligheder for at skabe dyb indsigt, sammenhæng og digital værdiskabelse i forretningen og dens processer.

Kom og hør om de nye muligheder præsenteret af Microsoft samt en af verdens førende Microsoft-partnere, CGI, der med sin indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

Arrangementet er for både nuværende MS Dynamics-kunder, virksomheder der allerede er godt i gang med den digitale transformation, samt virksomheder, der står på tærsklen til at sætte gang i digital transformation.

Vi runder denne spændende eftermiddag af med mulighed for en uddybende snak med andre beslutningstagere samt eksperter i Dynamics, digital transformation og innovative emerging technologies.

Se program