Predictive business analytics - Brug AI og Machine learning til at forstå og forudsige dine kunders adfærd

Dato:
27/2 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Machine Learning og kunstig intelligens er ikke længere bare hype. Det er et værktøj, der for eksempel kan hjælpe dig med at give dine kunder individualiserede og relevante tilbud – og dermed øge både salg og kundetilfredshed.

Data om dine kunder og deres adfærd er en uundværlig ressource i salgsarbejdet. Uden indsigt og kendskab til kunderne, er det en hovedløs jagt at skabe mersalg og styrke kundeloyaliteten. Machine Learning hjælper dig og dit salgspersonale med at bruge alle disse data og med meget stor sikkerhed at forudsige kundens næste køb.

Alle etablerede virksomheder kan drage fordel af Machine Learning uden at skulle lave om på forretningsmodellen eller produkterne. Machine Learning muliggør automatiseringen af gentagende og tidskrævende opgaver og kan give ny viden om forbrugeradfærd gennem forudsigelser. Det kan føre til besparelser og større overskud. Den afgørende tekniske forudsætning for at kunne arbejde med Machine Learning er data, og det har de fleste virksomheder mere end nok af. Det, der afholder mange fra at bruge Machine Learning og kunstig intelligens, er mangel på inspiration til, hvordan de kan gøre brug af forudsigelser og automatisering.

Derfor afholder Computerworld denne spændende konference om predictive business analytics den 27/2 hvor du kan få mere af vide om konkrete eksempler og løsninger samt få inspiration til hvordan du kommer i gang.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
Niels Veileborg
Moderator:
Niels Veileborg
debatredaktør
Computerworld

09:05
Asser Smidt - BotSupply
Asser Smidt
Oplægsholder:
Asser Smidt
founder
BotSupply

09:35
Sådan får du værdi af AI i din virksomhed
Alle taler om de fantastiske muligheder, der er med AI – men hvad kan man bruge det til, sådan helt konkret?

Hør om, hvordan intelligent cloudløsninger vha. en kombination af data, machine learning og AI kan spotte eksempelvis vandtab i forsyningsnettet, kommende fejl i vindturbiner – og kunder, som overvejer at forlade dig.

Uanset hvilken branche, du er i, kan AI give dig indsigt, som er guld værd.
Jakob Ladekær
Oplægsholder:
Jakob Ladekær
senior data scientist
Kapacity

Jakob Ladekær er senior data scientist i Kapacity og har fokus på at designe og udforme machine learning løsninger der bliver brugt og skaber værdi i virksomheder og organisationer.

Jeppe Dahl Jensen
Oplægsholder:
Jeppe Dahl Jensen
partner, Customer Strategy
Kapacity

Jeppe Dahl Jensen er partner i Kapacity og har arbejdet med intelligent brug af data i mere end 20 år. Jeppe er specialist i at løse komplekse forretningsproblemstillinger vha. data.


10:05
Pause

10:25
Konkrete anvendelser af maskinlæring
AI og maskinlæring er på alles læber, men det kan være svært at filtrere, hvad der er hype, og hvad der er konkret. Vi vil i denne præsentation dykke ned i nogle konkrete eksempler på maskinlæringsløsninger, som KPMG har udviklet, og som har bred anvendelse. Vi vil blandt andet kigge på
  • Maskinlæring til omfordeling af post.
  • Maskinlæring til målrettet markedsføring.
  • Maskinlæring til en mere effektiv indkøbsproces.
Vi vil også komme ind på vores anbefalinger til nemmere at gå i produktion med de fleste maskinlærings-løsninger.
Christian Schulz
Oplægsholder:
Christian Schulz
manager, NewTech
KPMG P/S

Christian Schultz er Manager i KPMG med 5 års erfaring i at lede AI-projekter med særlig fokus på maskinlæring. Christian har både været udvikler og projektleder, så han har en god forståelse for både teknikken og helikopterperspektivet.


10:55
Sådan forbedrer du kundernes online-oplevelse ved at analysere deres digitale adfærd
Med udgangspunkt i Ateas eShop giver Søren Bartels et indblik i, hvordan Atea arbejder datadrevet med forbedring af brugeroplevelsen for b2b-kunder: Identifikation af forbedringsmuligheder, prioritering af indsatser og opfølgning på effekt. Værktøjskassen spænder fra kundeinterviews til avancerede værktøjer som Deep Vision bygget på IBM Tealeaf.
Søren Bartels
Oplægsholder:
Søren Bartels
program director
Atea

11:25
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Inspiration til at komme i gang med digital transformation
  • Øget indsigt i modeller, der kan bane vejen frem mod digital transformation
  • Praktiske cases
Praktiske Oplysninger
Dato:
27/2 2019
Tid:
08:30 til 11:25
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language