Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Dato:
21/3 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
1495 kr

Blockchain er en af tidens mest omtalte teknologier. Med sin decentrale struktur bliver den af nogle hyldet som en teknologi, der som internettet har potentialet til at forandre verden.

Blockchain blev kendt som strukturen bag bitcoin, ethereum og de mere end tusinde andre kryptovalutaer, men blockchain er langt mere end kryptovalutaer og rummer store muligheder for den finansielle verden.

Med blockchain-teknologien kan man nemlig skabe fuld gennemsigtighed og fuld sikkerhed gennem mange produktionsled, og i en række lande ser man for tiden på mulighederne for at bygge en blockchain-baseret udgave af den lokale valuta.

I Norden arbejder nationalbankerne på at udvikle elektroniske valutaer. Og i Danmark er eksempelvis Coinify langt med i udviklingsarbejdet af en ”elektronisk krone” baseret på blockchain, mens Nets forventes at rulle en blockchain-baseret betalingsløsning ud inden længe.

Så uanset hvilken rolle og kontakt, du har med betalinger, bør blockchain være en mulighed, som du bør overveje. Potentialet er der, og et gennembrud står for døren.

På denne konference ser vi på, hvor langt er teknologien egentlig nået, og hvordan den virker i praksis.

Kom og hør om en række helt nye blockchain-tiltag på betalingsområdet, der føre til store besparelser på cashflow, højere hastighed, styrkelse af tilliden, reduktion af risikoen ved transaktioner og højere opfyldelse af de compliancemæssige krav.

Du får også en Finanstilsynets vurdering af teknologien, en modenhedsanalyse af den samt en vurdering af de juridiske aspekter.

Så er du godt klædt på til at vurdere blockchains relevans for din virksomhed på et oplyst grundlag.

Se program
Mediepartner
Det får du ud af det
  • Konkrete eksempler på blockchain-anvendelse.
  • Hvordan du kan komme i gang med blockchain på betalingsområdet.
  • Høre Finanstilsynets vurdering af blockchain.
  • Få en modenhedsanalyse af blockchain-teknologien.