Microsoft Dynamics 365 – det næste skridt mod den digitale transformation

Dato:
02/5 2019
Sted:
Aarhus C
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Hvordan kommer virksomheder i gang med en digital transformation? - Og hvilke værktøjer kan bringe virksomheden bedst muligt igennem forandringerne?

Microsoft bud er Microsoft Dynamics 365. Her er samlet alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af apps og en fælles datamodel.

Det hele er cloudbaseret og opdateres automatisk, så platformen er altid klar til kamp og nye initiativer.

Dynamics 365 er en intelligent udvikling af ERP-systemerne Dynamics AX og NAV. Det giver mulighed for at få Microsoft Power BI og CRM til at arbejde sammen med virksomhedens ERP-system og strømline processer og brugervenlighed.

Det store spørgsmål er som altid, om man skal vælge en skræddersyet model, eller om virksomhedens arbejdsgange mm. kan tilpasses standardmodulerne. Og så er der selve implementeringen - skal man satse på Big Bang eller en gradvis udrulning?

Deltag i dette How To og få indsigt i Microsoft Dynamics 365 samt nyttig viden om valgmulighederne.

Se program

Program:


08:30
Registrering. Croissanter og kaffe

08:55
Velkomst

09:00
Digital transformation – uha det lyder stort og voldsomt
Mange taler om vigtigheden af den digitale transformation, men hvordan får man som en travl ledelse taget hul på dette? Konkretiseret det og udført det i praksis?

Disse spørgsmål får du svar på i dette indlæg, hvor Daxiomatic vil komme med sit bud på, hvordan du læser disse udfordrinnger.

Paw Steffensen har arbejdet med implementering og forretningsudvikling af ERP-systemer siden 2001 og vil med sine erfaringer fra kunder og partnere give jer indblik i, hvordan I med succes høster værdien.
Paw Steffensen
Oplægsholder:
Paw Steffensen
kommerciel ansvarlig
Daxiomatic

20 års erfaring i IT verden fra anerkendte danske og internationale virksomheder samt stort erfaring indenfor rådgivning og leverance af ERP/Forretningsprojekter, både i udland og indland.


09:30
Tag risiko ud af dit D365-projekt og høst gevinster med Lasernet Output Management
De eksterne dokumenter fra eD365 er ofte kilde til forsinkelser, ufleksible kodninger og overskridelse af tid/budget i et implementerings-forløb.

Kom og hør, hvorfor du aldrig må opgradere til D365 uden at tænke kunderettede dokumenter ind fra begyndelsen – og se eksempler fra Dynamics FO samt Sales.
Lennart Garbarsch
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
Partner
Tabellae A/S

Lennart Garbarsch er medstifter af Tabellae, som er et internationalt anerkendt rådgivningsfirma inden for dokumentstyring.

Tabellae har hjulpet mere end 600 virksomheder globalt med at håndtere udskrifter og dokumenter effektivt og blive i stand til at minimere risiko for tids- og budgetoverskridelser i ERP-projektet, interagere effektivt med kunderne samt fremtidssikre deres ERP-system til en foranderlig verden


10:00
Pause

10:15
Sådan får du styr på stamdata i Dynamics 365
Stram styring af varestamdata kan være en stor udfordring. Hvis stamdata ikke er opdateret eller helt mangler, kan det få alvorlige konsekvenser.

Bredana Axcite har udviklet en løsning til Dynamics 365 for Finance and Operations, så stamdata nemt kan opdateres.
Carsten Slot
Oplægsholder:
Carsten Slot
CEO og partner
Bredana Axcite

Det var passionen for programmering og virksomhedsøkonomi, der fik Carsten til at søge mod ERP-branchen i sin tid. I dag har han været en del af Bredana Axcite i over 27 år.

Med sine mange år i branchen har Carsten Slot et usædvanligt stort kendskab til Microsofts ERP-løsninger, og hvad der skal til for at lykkes med dem – og til jeres held har han aldrig været nærig med at dele ud af hverken viden eller erfaringer.


10:45
Power Platform – lad os lege lidt…
I dag drives mange virksomheder på ældre men velfungerende ERP systemer. Ofte er ERP-løsningen tilpasset virksomheden over mange år og systemet kører endeligt fornuftigt og stabilt.

Nu snakker alle så om Cloud og Digital Transformation. Men hvem har egentligt lyst til at opgradere deres ERP-system til nyeste version, når nu det eksisterende kører godt? Og hvornår og hvordan skal man gøre det?

SolutionHouse præsenterer eksempler på hvordan I kan integrere og flytte jeres gamle ERP-system til skyen og digitalisere kritiske forretningsgange - i et tempo I kan holde til.
Niels Erik Petersen
Oplægsholder:
Niels Erik Petersen
partner
SolutionHouse

Niels Erik har arbejdet med ERP i 30 år og med AX siden ’97. Primært indenfor produktudvikling, integration af systemer og teknisk arkitektur i ind- og udland. Og altid med fokus på at debit/kredit er i balance.


11:15
Paneldebat
Paw Steffensen, Daxiomatics
Lennart Garbarsch, Tabellae A/S
Carsten Slot, Bredana Axcite
Niels Erik Petersen, SolutionHouse

11:45
Tak for idag og sandwich to-go
Praktiske Oplysninger
Dato:
02/5 2019
Tid:
08:30 til 11:45
Sted:
Smedjen (Centralværkstedet)
Værkmestergade 7
8000 Aarhus C
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language