Program:


08:30
Registrering. Croissanter og kaffe

08:55
Velkomst

09:00
Digital transformation – uha det lyder stort og voldsomt
Mange taler om vigtigheden af den digitale transformation, men hvordan får man som en travl ledelse taget hul på dette? Konkretiseret det og udført det i praksis?

Disse spørgsmål får du svar på i dette indlæg, hvor Daxiomatic vil komme med sit bud på, hvordan du læser disse udfordrinnger.

Paw Steffensen har arbejdet med implementering og forretningsudvikling af ERP-systemer siden 2001 og vil med sine erfaringer fra kunder og partnere give jer indblik i, hvordan I med succes høster værdien.
Oplægsholder:
Paw Steffensen
kommerciel ansvarlig
Daxiomatic
20 års erfaring i IT verden fra anerkendte danske og internationale virksomheder samt stort erfaring indenfor rådgivning og leverance af ERP/Forretningsprojekter, både i udland og indland.

09:30
Tag risiko ud af dit D365-projekt og høst gevinster med Lasernet Output Management
De eksterne dokumenter fra eD365 er ofte kilde til forsinkelser, ufleksible kodninger og overskridelse af tid/budget i et implementerings-forløb.

Kom og hør, hvorfor du aldrig må opgradere til D365 uden at tænke kunderettede dokumenter ind fra begyndelsen – og se eksempler fra Dynamics FO samt Sales.
Oplægsholder:
Lennart Garbarsch
partner
Tabellae A/S
Lennart har arbejdet med dokumenthåndtering til ERP systemer i mere end 18 år og har viden fra mere end 250 ERP implementeringer.

10:00
Pause

10:15
Sådan får du styr på stamdata i Dynamics 365
Stram styring af varestamdata kan være en stor udfordring. Hvis stamdata ikke er opdateret eller helt mangler, kan det få alvorlige konsekvenser.

Bredana Axcite har udviklet en løsning til Dynamics 365 for Finance and Operations, så stamdata nemt kan opdateres.
Oplægsholder:
Carsten Slot
Vice President, partner
Bredana Axcite
Carsten har arbejdet med Microsoft Dynamics AX - nu Dynamics 365 – siden løsningen blev lanceret. Han og hans team er sparringspartner for en række store virksomheder.

10:45
Power Platform – lad os lege lidt…
I dag drives mange virksomheder på ældre men velfungerende ERP systemer. Ofte er ERP-løsningen tilpasset virksomheden over mange år og systemet kører endeligt fornuftigt og stabilt.

Nu snakker alle så om Cloud og Digital Transformation. Men hvem har egentligt lyst til at opgradere deres ERP-system til nyeste version, når nu det eksisterende kører godt? Og hvornår og hvordan skal man gøre det?

SolutionHouse præsenterer eksempler på hvordan I kan integrere og flytte jeres gamle ERP-system til skyen og digitalisere kritiske forretningsgange - i et tempo I kan holde til.
Oplægsholder:
Niels Erik Petersen
partner
SolutionHouse
Niels Erik har arbejdet med ERP i 30 år og med AX siden ’97. Primært indenfor produktudvikling, integration af systemer og teknisk arkitektur i ind- og udland. Og altid med fokus på at debit/kredit er i balance.

11:15
Paneldebat
Paw Steffensen, Daxiomatics
Lennart Garbarsch, Tabellae A/S
Carsten Slot, Bredana Axcite
Niels Erik Petersen, SolutionHouse

11:45
Tak for idag og sandwich to-go
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:45
Sted:
Smedjen (Centralværkstedet)
Værkmestergade 7
8000 Aarhus C
Pris:
Gratis deltagelse