CXO roundtable: Digitalisering

Dato:
15/11 2018
Sted:
Hørsholm
Pris:
Gratis deltagelse

Digitalisering, organisering og sikkerhed står højt på dagsordenen – også hos Jesper Riis, som i juni blev kåret til Årets CIO 2018.

Det er også nødvendigt, for de seneste par år har Jesper Riis´ it-organisation hos DSV skulle håndtere over 23.000 nye medarbejdere, hundredvis af nye systemer og forventninger om besparelser på trecifrede millionbeløb.

Løsningen har været et benhårdt fokus på omkostninger, automatisering og et projekt kaldet ”Kill it”, som tydeliggør og fordeler de reelle it-omkostninger for hver enkel enhed i forretningen.

Det projekt, og hele historien om DSVs kæmpe it-rejse, kan du høre mere om når Jesper Riis holder oplæg på Computerworlds eksklusive CXO-roundtable om digitalisering, organisering og sikkerhed d. 15. november 2018.

I oplægget kommer Jesper Riis desuden ind på hvordan it-afdelingen i samarbejde med forretningen sikrer, at DSVs globale systemer er tilgængelige 24 timer om dagen året rundt.

Udover muligheden for at diskutere Jesper Riis erfaringer sætter vi derfor i løbet af formiddagen også fokus på den altafgørende sikkerhed, herunder erfaringerne med at opdage og bekæmpe fremtidens it-trusler med strategisk it-sikkerhed og hurtigere incidence response

Om rundbordsdiskussionen
Deltagerpladserne er forbeholdt CIO’s, it-chefer, it-direktører, digitaliseringschefer, CFO’s, CTO’s og andre CXO’er.

Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra Ezantas kunder. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med oplægsholderen samt de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer med at sikre, at forretningen altid er tilgængelig.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • En unik indsigt i DSVs digitale rejse direkte fra Årets CIO 2018
  • Erfaringer med digitalisering, sikkerhed og organisering fra andre danske ledere
  • Mulighed for at drøfte og modtage feedback med udgangspunkt i egne erfaringer