Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Dato:
26/3 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
495 kr

I Odense har kommunens softwarerobot Tyra sparet sagsbehandlerne for 700 timers arbejde. I forsikringsselskabet Alka har chatrobotten Alma været med til at sikre selskabet dets største overskud nogensinde. Og hos Pension Danmark forventer direktøren, at robotter inden for et par år vil overtage mere end 50 procent af arbejdet.

Erfaringer fra Odense, Alka og Pension Danmark er blot toppen af isbjerget i den udvikling, som foregår lige nu.

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Det er samtidig et opgør med den tid og de ressourcer, som alt for i høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Det er tid og ressourcer, som i stedet bør bruges til at prioritere kunder, kunderejsen og på at etablere eller understøtte nye tjenester og nye forretningsmodeller.

Det kan lade sig gøre, fordi ’touchless operations’ bygger på automatisering og kunstig intelligens, som tilsammen kan sikre en radikal omlægning af procedurer i hele virksomheden.

Det kan for eksempel være automatisering af kundehenvendelser med softwarerobotter, der chatter i realtid, automatisk godkendelse af rejseafregninger eller etableringen af intelligente ’dashboards’, der vurderer og klassificere afvigelser.

På denne konference kan du høre mere som RPA og softwarerobotter og få svar på blandt andet:

 • Hvordan mulighederne er i din branche.
 • Hvordan teknologien ser ud lige nu?
 • Hvad er investeringsbehovet for de virksomheder, som ønsker at automatisere de manuelle processer?
 • Hvordan kommer man nemmest i gang med at automatisere processer og høste fordele?

Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKRPA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Niels Veileborg
Moderator:
Niels Veileborg
debatredaktør
Computerworld

09:00
Kom rigtigt i gang med RPA - fra 0 til 100 automatiserede processer på 18 måneder
Efterhånden har de fleste firmaer kigget på software-robotter, mange er i gang, og nogle har været det gennem længere tid.

Langt fra alle har dog fået den forventede værdi af RPA. I bedste fald har det taget meget længere tid og været langt dyrere end forventet.

I denne præsentation vil du få gennemgået hele rejsen fra valg af platform og implementations-partner over de første automatiserede processer i produktion og hen til, at organisationen har taget RPA til sig og kontinuerligt og skalerbart høster høj værdi.

Der vil også blive gennemgået, hvordan værdi-kriterier og automatiserings-behov ændrer sig over tid, og hvordan man sikrer, at man tager højde for det helt fra begyndelsen.
Stefan Andreasen
Oplægsholder:
Stefan Andreasen
Co-Founder
SmartRPA

09:25
Spørgsmål til SmartRPA

09:35
Boost produktiviteten og kvaliteten med Digital Workers
Forestil dig en utrættelig, ufejlbarlig medarbejderstab, der knokler 24-7, og som du kan tilføre utallige nye kompetencer. En stab, som du kan trække på efter behov og som frigør dine ansatte af kød og blod fra trivielt rutinearbejde - til fordel for kundeservice, innovation og udvikling.

Velkommen til Digital Workers’ verden, robotic process automation, hvor du kan forvente håndgribelige resultater på ganske få uger. I sin præsentation vil Saulius Zilenas komme med eksempler på de konkurrencefordele, der kan opnås med Digital Workers og redegøre for, hvordan du undgår typiske faldgruber i forbindelse med implementeringen.
Saulius Zilenas
Oplægsholder:
Saulius Zilenas
Key Account Manager
Digital Workforce

10:00
Spørgsmål til Digital Workforce

10:10
Pause

10:40
RPA: Fra glas til diamant
Danmark skal digitaliseres, og hvordan gør vi det bedst muligt? RPA er et spændende nyt automatiseringskoncept, som både egner sig til nye systemer og særligt til rigide legacysystemer.

Kan teknologien udnyttes til gradvist og sikkert at udfase organisationers nuværende og fremtidige legacysystemer eller er RPA blot en respirator?
Hvilke risici har RPA for at blive fremtidens legacy-teknologi, og hvordan sikrer organisationer sig en mere robust stack?

Disse overvejelser belyser Simon Miller, head of marketing i it- og digitaliseringvirksomheden HTML24, i sin tale Fra glas til diamant.
Simon Miller
Oplægsholder:
Simon Miller
Head of Marketing
HTML24

11:05
Spørgsmål til HTML24

11:15
Automatisering ≠ optimering: 'Kan du bygge en robot til at løse mit problem?'
Det er et spørgsmål, som jeg er blevet stillet mange gange. Alle gange har svaret været: 'Ja, men...'.

RPA kan ikke løse alle problemer. Automatiserer vi en dårlig proces, opnår vi godt nok en automatisk proces - men altså en dårlig en af slagsen.

I får ni konkrete læringspunkter, som I kan bruge i jeres fremtidige arbejde med at optimere og automatisere forretningsprocesser.
Stine Høiberg Rasmussen
Keynote:
Stine Høiberg Rasmussen
RPA Teacher & YouTuber
andersjensenorg

Stine Høiberg Rasmussen er en førende ekspert i implementering af RPA & AI. Stine fokuserer på at matche forretningsbehov med teknologiske løsninger, der effektiviserer og gavner økonomi, kunder samt medarbejdere. Siden 2015 har Stine samlet værdifuld erfaring med implementering af både RPA og Ai i adskillige topvirksomheder. Stine er medstifter af virksomheden andersjensenorg, der via YouTube, LinkedIn og skræddersyet undervisning deler viden om RPA og AI med både professionelle udviklere og forretningsbrugere.


11:45
Frokost

12:30
Case: Norsk Stål kombinerer digitale medarbejdere med kunstig intelligens
Norsk Stål fortæller historien om, hvordan selskabet styrker sin markedsledende position ved at udnytte banebrydende teknologi – digitale medarbejdere og kunstig intelligens. Helge Runer, CFO og chef for forretningsudvikling, vil fortælle om, hvordan anvendelse af fremtidsrettet teknologi anvendes til at udvikle Norsk Ståls kerneforretning forankret i selskabets langsigtede strategi.

Projekets anvender robotter og Microsoft Azure Functions til at forenkle nøgleprocesser. Resultatet er en mere effektiv ordreproces, produktionsplanlægning og opfølgning af leveringer.
Helge Runer
Oplægsholder:
Helge Runer
CFO and Business Development Manager
Norsk Stål

13:00
Case: Erfaringer med RPA i PostNord
 • Hvordan begyndte det?
 • Hvor langt er vi kommet?
 • Hvilke udfordringer har der været, og hvilke er der nu? Løsninger herpå.
 • Fremtiden.
Jimi Mejlfort
Oplægsholder:
Jimi Mejlfort
Manager for Sales & Operation Planning
PostNord

13:30
Case: Telenor
 • Hvem driver RPA? It eller business?
 • Hvordan har vi sat RPA fri i Telenor?
 • Hvad vil fremtiden bringe?
Jon Andersen
Oplægsholder:
Jon Andersen
Senior Manager of AI & Robotics
Telenor

14:00
Case: Nykredit
Omdrejningspunktet er den praktiske erfaring med robotter. Og med streg under praktiske.

Jeg vil fortælle om, hvordan vi spotter robotpotentialer og hvilken forskel, der er på det, som jeg vil karakterisere som de nemme og de svære robotter.
Kristian Holm-Nielsen
Oplægsholder:
Kristian Holm-Nielsen
seniorkonsulent, procesoptimering og forretningsoptimering
Nykredit

14:30
Pause

14:45
Paneldebat med PostNord, Telenor, Norsk Stål og Nykredit: Hvordan høster man de lavthængende frugter, og hvor er udfordringerne
Jimi Mejlfort, PostNord.
Jon Andersen, Telenor.
Helge Runer, Norsk Stål.
Kristian Holm-Nielsen, Nykredit.15:15
Hvordan gør man "dumme" robotter smartere ved brug af AI og ML?
Kunstig intelligens har gennem længere tid været det helt store buzzword men hvordan bruger man det i praksis? Findes der plug-and-play-løsninger? Og hvordan undgår man de største faldgruber?

I denne præsentation vil jeg gennemgå de nødvendige udviklings-processer, kompetencer og værktøjer, som kan anvendes, hvis AI og ML skal blive en succes i jeres RPA-projekt.

Derudover vil jeg fortælle jer om de nyeste trends på området, så I kan forberede jer til den næste AI-bølge.
Morten Rufus Blas
Oplægsholder:
Morten Rufus Blas
CEO
Sensomind ApS

Morten Rufus Blas har vejledt mange international virksomheder omkring strategi og implementering af AI. Derudover har han arbejdet med projektledelse i 10 år og har 15 års teknisk erfaring i robotteknologi og AI.


15:45
Tak for i dag
Det får du ud af det
 • Indsigt i mulighederne med RPA og softwarerobotter
 • Cases - hør hvordan andre arbejder
 • Tips til hvordan I kommer igang