Analytics, BI og big data: Få succes med de nye løsninger og teknologier

Dato:
24/4 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

En række nye koncepter og teknologier vinder i disse år frem under kategorierne analytics, BI og big data. Uanset om vi kalder det BI, analytics eller noget helt tredje, er der tale om et it-område i en rivende udvikling.

Data-mængderne vokser og vokser, og samtidig er data blevet det nye 'guld' i de fleste virksomheder.

Man kan dog først for alvor realisere værdien af data, når man indsamler, håndterer og analyserer data på den optimale måde.

Antallet af datakilder og mængden af data vokser, og det samme gør mulighederne for at træffe de rette beslutninger ved hjælp af data-analyser.

Analyserne skal leveres hurtigt og gerne i realtid, og selve softwareløsningen skal være grafisk flot, brugervenlig og tilgængelig på alle platforme.

På dette event kan du møde en række eksperter inden for BI, analytics og big data. De giver dig et indblik i de nyeste teknologiske muligheder, gode råd til din strategi og de forretningsmæssige overvejelser.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Niels Veileborg
Moderator:
Niels Veileborg
debatredaktør
Computerworld

09:00
BIaaS – en revolution inden for BI
BIaaS, Business Intelligence as a Service, giver alle virksomheder adgang til BI uden store investeringer i ny hardware. Det hele begynder med gratis download af Microsofts Power BI. Dit nye datavarehus bliver bygget i skyen med Microsoft Azure, hvor du kan vokse i dit eget tempo, uden du skal udskifte dyr hardware. Det hele handler om bedre brug af data.

Vi kommer med eksempler fra den mindre virksomhed, der bruger 1.000 kr om måneden på dens BI-løsning, til enterprise-virksomheden med op til 14.000 brugere.
Steffen Bendorff Fallesen
Oplægsholder:
Steffen Bendorff Fallesen
partner
Accobat

Steffen har arbejdet professionelt med BI siden 1996. Siden 2000 i konsulentbranchen med leverancer til nogle af de største offentlige og private selskaber og de sidste 6 år I Accobat, der har specialiseret sig i Corporate Performance Management og Business Intelligence.


09:30
Experience the world’s leading analytics platform
Using data from the world of film and television, we'll introduce you to Tableau. Learn how to successfully combine big data, self-service analytics and dashboarding into your own blockbuster data story. Gain valuable insights for your daily decision making from any data source and take your company’s strategy to the next level. Write, direct and star in your own success story.
Alex Lokhov
Oplægsholder:
Alex Lokhov
Sales Consultant
Tableau Software

10:00
Sådan bygger du dit eget self-service data warehouse med Power BI Data Flow
Dataudtræk og klargøring (ETL) er ofte flaskehalse, der står i vejen for at komme i gang med at udnytte mulighederne indenfor analytics og big data.

Vi viser dig, hvordan du med Microsoft Data Flow for Power BI sparer værdifuld tid ved at give en superbruger mulighed for at trække data ud fra forskellige kilder og gemme disse i en Azure Data Lake i struktureret format (common data model).

Vejen til avanceret analytics bliver enkel, fordi data i Azure Data Lake kan bruges direkte af applikationer som eksempelvis machine learning, ligesom der kan udarbejdes rapporter direkte i Power BI.
Jesper Maltbæk Wittendorff
Oplægsholder:
Jesper Maltbæk Wittendorff
Business Solution Architect
Columbus A/S

Jesper har +19 års erfaring indenfor BI og CPM. Hans passion er, at gøre din virksomhed datadreven ved at kigge ind i fremtiden med data, så brugerne kan tage faktabaserede beslutninger der understøtter strategien.

Karina Behr Andersen
Oplægsholder:
Karina Behr Andersen
Business Development Director
Columbus A/S

Karina Behr Andersen beskæftiger sig med forretningsudvikling, analytics samt business intelligence med +20 års erfaring inkl. ledelse fra både branchen og fra produktions-, salg- og servicevirksomheder. Hendes særlige passion er, at sikre kunderne vækst og intelligent adfærd gennem det rette fokus i de daglige forretningsmæssige beslutninger og deres datadreven forretningsudvikling.

Thomas Bloch-Eidner
Oplægsholder:
Thomas Bloch-Eidner
Business Consultant
Columbus A/S

Thomas Bloch-Eidner har +6 års erfaring med BI hos enterprise virksomheder, hvor ansvaret og fokus var på at få bragt BI ud til slutbrugerne i organisationen med høj user rate og dermed sikre at alle blev i stand til at træffe faktabaseret forretningsbeslutninger i deres dagligdag og dermed blev datadreven.


10:30
Pause

10:50
Reducér omkostninger ved skalering af databehandling og analyse
Få indblik i, hvordan vores kunder transformerer deres beslutningsprocesser med Snowflake Cloud Data Warehouse til at træffe bedre og hurtigere beslutninger baseret på data.
Henrik Norhøj Nielsen
Oplægsholder:
Henrik Norhøj Nielsen
Sales Engineer
Snowflake Computing

Henrik har arbejdet med implementering af datavarehus og business intelligence løsninger siden 2001, primært på Oracle databaser og Exadata, Microsoft og Teradata. Skiftet til Snowflake i starten af 2019 var drevet af hvordan cloud-teknologien gør det muligt at opnå resultater på meget kortere tid end andre eksisterende løsninger. Det gyldne mål har altid været at levere troværdige data klar til analyse og indsigt på den korteste mulige tid.


11:20
Bliv data-dreven – fra avisudklip til datahåndtering
Gennemgang af Infomedias digitaliseringsrejse, hvor vi har implementeret Qlik Sense til at håndtere mange manuelle opgaver. Vi giver et indblik i, hvordan en mellemstor virksomhed benytter sig af teknologi til af fremtidssikre virksomhedens drift.
Frederik T. G. Julian
Oplægsholder:
Frederik T. G. Julian
Business Intellingence Lead
Infomedia

BA fra AAU-CPH i Teknoantropologi
MsC fra ITU i Digital Innovation & Management
Har været BI lead hos Infomedia det sidste 1,5 år


11:50
Den succesfulde implementering af business intelligence
Værdiskabende business intelligence kan gavne hele organisationen, udvikle kompetencerne og løfte måden, hvorpå beslutningsprocesser bliver defineret.

Bag den succesfulde implementering af business intelligence ligger den grundlæggende forståelse for:

  • Teknologien.
  • Forretningsmodellerne.
  • Menneskene.
Esben Duedahl
Oplægsholder:
Esben Duedahl
CEO, Solitwork A/S
Solitwork

Esben Duedahl har siden 2002 stået ved roret hos Solitwork. Han har med sin mange år i branchen opbygget en stor erfaring inden for Business Intelligence og broen mellem det forretningsøkonomiske og teknologien.


12:20
Tak for idag og sandwich
Det får du ud af det
  • Konkrete eksempler fra danske og internationale virksomheder
  • Bliv opdateret på de nyeste tendenser inden for analytics
  • Inspiration til hvordan I kommer i gang
Praktiske Oplysninger
Dato:
24/4 2019
Tid:
08:30 til 12:20
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language