Digitaliseringskrav, ledelse og fremtidens kommunikationsudfordringer

Dato:
25/4 2018
Sted:
Herlev
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Invitation til seminar om digitalisering, big data og forandrings-kommunikation.
Mange digitale-ledere fokuserer på teknologi, hardware/software samt de nyeste it-løsninger, når digitalisering er på dagsordenen i virksomhederne. Teknologi er vigtigt, men selve indstillingen til teknologierne, forandringerne og hvordan ledere kommunikerer om herom, spiller en mindst lige så afgørende rolle for succesfuld digitalisering og udvikling.
Et vigtigt element i denne sammenhæng er din egen indstilling, som digital leder, og din egen evne til at ændre andres indstilling gennem effektiv kommunikation. På dette gå-hjem-møde kan du møde en række eksperter inden for digitalisering, ledelse og kommunikation, alle fra IDG Kursers lederuddannelse IT-Executive Masterclass (ITEM). Du får en række gode eksempler og cases samt råd til strategi og ledelse.

Deltag på dette gratis gå-hjem-møde og hør om:

  • Digitalisering og ledelse: Hvordan understøttes digitalisering, og de øgede mængder datainformation (big data), med andet end teknologi? Hvordan påvirker udviklingen den digitale lederrolle? Få en gennemgang af fem udfordringer på markedspladsen anno 2018. (Illustreret med eksempler og cases fra oplægsholderne Torsten Ringberg (CBS) og Per Østergaard Jacobsen (Efficiens)
  • Kommunikation: Hør om værktøjer og effektive metoder til at udvikle din virksomhed og få de relevante interessenter med. Bliv bedre til at motivere og lede din it-afdeling, kommunikere til både interne og eksterne interessenter samt bidrage til forretningsudviklingen. Gode råd til at strukturere og systematisere din ledelses-kommunikation. Oplægsholderen er Maria Sennels (BySennels/CBS)
  • Beskrivelse af ITEM: Kort om baggrunden for- og indholdet i It Executive Masterclass (ITEM) - Computerworld og IDG Kursers ledelsesuddannelse til digitale ledere med ansvar for udvælgelsen og implementeringen af digitale løsninger og teknologier. (Læs mere om uddannelsen her) Oplægsholder Jakob Eriksen (ASAPConsult)
  • Spørgetid/Diskussion.Arrangementet afholdes af IDG Kurser i vores kursusfaciliteter på Hørkær 18, 2. 2730 Herlev.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.