Awareness – få styr på virksomhedens medarbejdere

Dato:
11/4 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige, for uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

Vi kan installere nok så mange avancerede firewalls, IDS’er, detection-systemer og antivirus-systemer, men vi er lige vidt, hvis medarbejderne bliver ved med at klikke på mystiske links i e-mails fra ukendte afsendere eller på anden måde bliver ved med tillidsfuldt at hoppe på de kroge, som hackerne udsender.

Grunden er enkel: Mange medarbejdere forstår ikke alvoren, de forstår ikke hackerne, og de forstår ikke vigtigheden af nye arbejdsgange, der indføres af it-sikkerhedsmæssige årsager.

Det betyder også, at effektive awareness-kampagner har målbar og meget stor effekt på it-sikkerheden.

Awareness-kampagner handler om med både kommunikative og teknologiske greb at give medarbejdere en øget forståelse for it-sikkerhed - og dernæst få dem til permanent at ændre deres adfærd.

Lykkes det, kan man stoppe en stor del af hackerne, allerede inden de kommer inden for murene.

På dette event får du konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Smarte og enkle metoder til at skabe awareness om it-sikkerhedsproblemer i organisationen.
  • Metoder til at understøtte awareness med teknologi og dermed komme (lidt) i kontrol.
  • Inspiration til at komme videre med dit awareness-arbejde og dermed forbedre it-sikkerhedsniveauet i din organisation markant.