Datadrevet Forretningsudvikling

Dato:
07/6 2018
Sted:
Lyngby
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Virksomheder og organisationer har i mange år flittigt indhentet og opbevaret data. Men for mange er den forretningsmæssige værdi endnu ikke høstet.

Opgaven er derfor ikke nødvendigvis at skabe mere data, men at skabe den teknologiske og organisatoriske forandring, der skal til for at kunne omsætte de store datamængder til forretning og værdiskabelse for kunderne - og kundernes kunder.

De tidlige erfaringer viser dog allerede, at en offensiv anvendelse af data kan give et nyt syn virksomheden og dens værdiskabelse hele vejen rundt: På efterspørgslen, produktionen, marketing samt salg og det vigtige skift mod etableringen af services.

På konferencen Datadrevet forretningsudvikling kan du derfor blandt andet møde:

  • Mikkel Hippe Brun, medstifter af den globale succes Tradeshift
  • Erick Thürmer, CEO for Thürmer Tools & Exponential Entrepreneur
  • Jacob Guldberg , Head of Division, Business & Applications, Inspari A/S
Det kan du fordi talerne på konferencen Datadrevet forretningsudvikling retter blikket mod konkrete løsninger og konkrete input til, hvordan man skaber værdi med data: Hvordan gør man? Hvad er perspektiverne? Hvordan opdager man brugbare mønstre i datamængderne?

Konferencen er samtidig en anledning til at blive inspireret på både teknologi- og forretningsdelen, når en række spændende keynote-talere går på scenen i de to centrale konferencespor:

• Fremtidens virksomhed – vind med data, robotics og AI
• Digitaliseringsledelse – succes med kultur, strategi og forandring

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Trends ifølge Computerworld
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:15
How to disrupt a 120 year old company
Erick Thürmer har forvandlet sin oldefars rustne værktøjsvirksomhed til en digital forretning af helt andre dimensioner. Han har disrupted sin virksomhed og sig selv og er nu veludrustet til fremtiden iført ”Danmarks digitale førertrøje” og et 3D patent vurderet til 200 mio. kr.

Via eksponentiel og transformerende ledelse har Erick Thürmer styret familievirksomheden fra Titanic til Amazon, fra et industrikvarter i udkanten af København til det ydre rum og produktionen er hentet hjem fra Kina.

Det sidste årti har han udforsket spiritualitet og fremtidsteknologier, blandt andet på Singularity University´s Graduate Studies Program, den verdensberømte Silicon Valley tænketank med undervisere Harvard, MIT, Google m.fl. Her har han som en af de få danske erhvervsledere udforsket, hvordan eksponentielle teknologier kan udnyttes til at håndtere menneskehedens store udfordringer.
Erick Thürmer
Oplægsholder:
Erick Thürmer
CEO
Thürmer Tools & Exponential Entrepreneur

Erick Thürmer er en af dansk erhvervslivs mest visionære og markante ledere med 20+ års erfaring som fremgangsrig entreprenør, 1. mover arving og brobygger mellem digitalisering, forretning og menneskehed og mellem fortid, nutid og fremtid. Han er endvidere medlem af Børsens Disruptionsråd, debattør og rådgiver i eksponentielle teknologier og ledelsestransformation. Han interviewes ofte til danske medier, hvor han er kendt som Mr. Disruption, Rock Star CEO, talsmand for små og mellemstore virksomheder og 3D og digitaliseringsspecialist.

Som populær foredragsholder afholdt han mere end 80 foredrag i 2017 i ind- og udland og rådgiver og inspirerer nu andre virksomheder og ledere i eksponentiel transformation, ledelse og forretning.


09:55
Future BI-trends
Vær med, når vi kigger ind i fremtidens business intelligence og ser på de nye teknologier, som for alvor kan indfri potentialet i dine data og sende dig foran konkurrenterne.
Jacob Guldberg
Oplægsholder:
Jacob Guldberg
Head of Division, Business & Applications
Inspari A/S

Jacob Guldberg har været ansat ved Inspari siden 2015 og har ansvaret at inspirere og drive en række kunder. Han har med mange års erfaring fra blandt andet energibranchen bred erfaring med Business Intelligence og data analytics, der understøtter og påvirker bundlinjen positivt. Jacob tager udgangspunkt i forretningen og søger de løsninger, der giver synlig værdi på den korte bane - og samtidig følger det langsigtede roadmap. Hos Inspari rådgiver Jacob blandt andet omkring Big Data og IoT og interesserer sig for, hvordan man kan udfordre status quo.


10:40
Pause

11:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Fremtidens virksomhed
11:00 - 11:30 (30 min)
Vækstkometens vej til datadrevne beslutninger – den moderne BI & Analytics platform

Universal Robots har siden de kom på markedet med de første robotter i 2008, været på en voldsom vækstrejse, og rundede i 2017 en milliard kr. i omsætning. Næste omsætningsmål hedder en milliard i dollars i 2021. I en virksomhed der vokser så hurtigt

Michael Hildebrand Hansen, BI Consultant, Universal Robots

Lars Filstrup, Group IT Manager, Universal Robots

Læs mere

Vælg dette indlæg

Digitaliseringsledelse
11:00 - 11:30 (30 min)
Digital transformation, hvordan griber du det an?

De fleste virksomheder har efterhånden en god fornemmelse af, hvorfor digital transformation er nødvendig at forholde sig til. Næste skridt er at forstå, hvordan de griber det an.

Nana Bule, CMO, Microsoft Danmark

Læs mere

Vælg dette indlæg


11:35
Hvordan digitaliserer man en 114-årig?
Her får du digitaliseringsledelse i praksis! Hvordan kommer man i gang med digitalisering og begynder rejsen mod datadrevne beslutninger i en 114 år gammel organisation?

Hvad er udfordringerne i værdikæden? Og hvordan griber man systematisk virksomhedens systemer, processer og kultur an, så man bliver i stand til at adoptere nye teknologier og blive ”digital”?

Glæd dig til at komme helt tæt på den digitale rejse hos Georg Jensen.
Rasmus Brogaard Hede
Oplægsholder:
Rasmus Brogaard Hede
head of Global IT and Digital Transformation
Georg Jensen

Rasmus Brogaard Hede er oprindelig uddannet ingeniør og har 20 års bred erhvervserfaring. Rasmus startende som forretningskonsulent i ERP branchen, siden som Leder i industrien og før Georg Jensen arbejdede han 11 år som konsulent og COO i Valcon Gruppen. Rasmus har siden 1. maj 2017 været ansat i Georg Jensen med ansvaret for den digitale transformation.


12:10
Frokost

12:55
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Fremtidens virksomhed
12:55 - 13:25 (30 min)
Trends 2018: “Af-siloficering” af data, mennesker og idéer - Genetablering af tilliden til en distribueret verden.

Dan Sommer, Senior director, Market Intelligence Lead, Qlik

Læs mere

Vælg dette indlæg

Digitaliseringsledelse
12:55 - 13:25 (30 min)
Skab en datadrevet kultur – og dermed øget forretningsværdi

- 64 procent af organisationerne peger på kultur som den største udfordring, når der skal etableres en datadrevet forretning. - Hvad er best practice i bestræbelserne på at gennemføre den datadrevne kulturelle transformation? - Hvordan indarbejder

Linda Brown, sales manager, itelligence

Læs mere

Vælg dette indlæg

Fremtidens virksomhed
13:30 - 14:00 (30 min)
Hvordan kommer du i gang med en stærk BI-platform?

En stærk BI-platform er afgørende for datadrevet forretning. Men hvad kræver den af en organisation, hvordan kommer man i gang og hvordan ser morgendagens løsninger ud?

Lasse Svane Ryby, produktchef for Windows, Microsoft

Læs mere

Vælg dette indlæg

Digitaliseringsledelse
13:30 - 14:00 (30 min)
Innovationskultur med digitalisering som kompas

En førstehåndsfortælling om hvordan Maersk og andre store virksomheder arbejder med at forene udviklingen af deres innovationskultur med digitaliseringsledelse, ved at give medarbejderne mulighed for at samles om deres passion for nye digitale løsnin

Jesper Müller-Krogstrup, CEO, Nosco

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:05
Pause

14:25
Hvordan kan den datadrevne udvikling hjælpe dig til at forudsige, om din innovation og forretningsudvikling bliver en succes eller en fiasko?
Oplægsholder:
Michael Moesgaard Andersen
Iværksætter, investor og gennem 10 år adj. professor
CBS

15:00
Der skal to til tango - værdien af forretningsdata
Værdien af forretningsdata er ikke lineær i forhold til mængden af data.

Værdien øges markant, når man har adgang til store datamængder - og endnu mere markant, når disse data kan kombineres med andre datakilder.

Platforme med store mængder data kan opnå uforholdsmæssige fordele sammenlignet med deres mindre konkurrenter. Med de store datamængder følger data-etiske udfordringer, og vi har på det seneste været vidne til, at data fra store platforme som Facebook er blevet misbrugt.

Som en mindre virksomhed kan det være vanskeligt at få sine data i spil og virkelig skabe værdi for kunder og for ens egen virksomhed. Nye netværks-baserede forretningsmodeller (for eksempel baseret på blockchain) skaber dog nye muligheder for at data kan kombineres på tværs mellem mindre aktører.
Mikkel Hippe Brun
Keynote:
Mikkel Hippe Brun
Medstifter
Tradeshift

Mikkel er medstifter af Tradeshift, som er en platform for elektronisk samhandel mellem nogle af verdens største virksomheder og deres underleverandører. Der omsættes for over 120 milliarder kroner på platformen hver måned og der indsamles store mængder data omkring varer, ordrer, logistik-dokumenter og fakturaer. Mikkel vil i sit oplæg diskutere værdien af forretningsdata på Tradeshift platformen og de data-etiske problematikker og overvejelser som følger med.


15:30
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indsigt i forretningsudvikling med data
  • Viden om nye teknologier
  • Cases
Praktiske Oplysninger
Dato:
07/6 2018
Tid:
08:30 til 15:30
Sted:
Microsoft
Kanalvej 7
2800 Lyngby
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language