It sikkerhed - de nye trusler og teknologier

Dato:
19/6 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

It-truslerne mod din virksomhed har aldrig været flere, og de it-kriminelle blive hele tiden dygtigere.

Digital kriminalitet er blevet en kæmpe forretning, og professionelle hackere udvikler hele tiden nye metoder til at angribe både erhvervs-giganter som A.P Møller-Mærsk og helt almindelige danske virksomheder. Med stor succes.

Som Mærsk-eksemplet tydeligt illustrerede i 2017 kan hackerangreb have mærkbare konsekvenser på bundlinjen, og samtidig betyder den europæiske persondataforordning nu, at det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke sikrer din virksomheds data ordentligt.

På Computerworlds heldagsarrangement bliver du introduceret til de nyeste teknologier indenfor it-sikkerhed anno 2018, og de bedste og mest vidende talere i Danmark vil klæde dig på til at sikre din virksomhed bedre mod it-kriminalitet.

Du kan blandt andet blive klogere på:
• Hvordan moderne it-kriminelle arbejder.
• Hvordan du vurderer it-truslerne mod din virksomhed.
• Hvilke teknologier og redskaber, der kan højne sikkerhedsniveauet i lige præcis din virksomhed.
• Hvordan du begrænser skaderne og minimerer risikoen for at miste værdifulde data, hvis hackerne alligevel skulle få foden indenfor.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Lars Jacobsen
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør og moderator
Computerworld

Chefredaktør for Computerworld siden 2013. Har i over 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning og samfund som taler, moderator, journalist og podcastvært. Medlem af juryen for Årets CIO og er initiativtager og jurymedlem til den nystiftede pris som Årets CISO.


09:00
Trusselsbilledet 2018
Jens Christian Høy Monrad
Oplægsholder:
Jens Christian Høy Monrad
konsulent og analytiker
Global Intelligence Liaison, FireEye

Jens Christian Høy Monrad, har arbejdet med IT-sikkerhed i mere end 15 år og er konsulent og analytiker hos FireEye. Her beskæftiger han sig med rådgivning omkring cyber kriminalitet, avancerede og målrettede cyberangreb mod private virksomheder og myndigheder.

I sin rolle som analytiker, beskæftiger Jens sig primært med risikoanalyse af det trusselslandskab virksomheder, myndigheder og organisationer befinder sig i, udfra den måde der opereres på. Jens er hyppigt brugt i nationale og internationale medier, som ekspert i IT-sikkerhedstrusler og cyberangreb og skriver i øjeblikket klummer for det danske medie Computerworld, samtidig er han aktivt medlem i IT-branchens sikkerhedsråd og threat landscape community medlem i European Union Agency for Network and Information Security (ENISA).


09:45
Security culture
I en verden, hvor truslerne ofte er rettet mod det menneskelige aspekt, får individet en til stadighed vigtigere rolle, som beskytter af virksomhedens aktiver.

Hør hvordan Nets arbejder med at højne sine medarbejderes opmærksomhed og viden omkring sikkerhed med henblik på at forbedre sikkerhedskulturen i virksomheden.
Morten Ingvard Jensen
Oplægsholder:
Morten Ingvard Jensen
Senior security advisor at Nets Denmark A/S
Nets

10:15
Pause

10:45
Zero Trust som enterprise-sikkerhedsløsning
Som en konsekvens af den digitale omstilling på en række områder er virksomheder nødt til at gentænke deres grundlæggende sikkerhedsarkitektur. Datalæk forekommer stadigt hyppigere, brugerne bliver mere og mere mobile, og både data og applikationer flytter i stigende omfang ud i skyen, så som virksomhed må man overveje, om den traditionelle perimeter-baserede sikkerhedsmodel i det hele taget er tidssvarende.

Hør Akamais Andy Crail fortælle om implementering af Zero Trust som sikkerhedsarkitektur.
Andrew Crail
Oplægsholder:
Andrew Crail
manager, solutions engineering EMEA
Akamai

Andrew runs the enterprise solution engineering team at Akamai, helping customers transform their security to Zero Trust models as the traditional perimeter as we know it dissolves with digital transformation. He started his career as tech support at a small security reseller, almost two decades later is helping customers migrate security to one of the largest cloud security platforms in the world. His experience spans various industries and regions after roles in both EMEA and APAC, covering compliance, security testing, incident response, managed and cloud security.


11:15
Humor mod hacking
De fleste medarbejdere synes, at it-sikkerhed og GDPR er uinteressant og uvedkommende.

Men medarbejdernes adfærd er helt afgørende for organisationens it-sikkerhed. Derfor skal historier om it-sikkerhed og persondata fortælles, så medarbejderne bliver inddraget, involveret og inspireret.

Den udfordring tager vi op med humor som vores bedste våben mod hackerne.
Lis Kelså
Oplægsholder:
Lis Kelså
Direktør
Humor mod hacking | Kelsa Media ApS

Lis Kelså er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik siden 1980, både i Danmarks Radio og i egen virksomhed Kelsa Media. Hun har specialiseret sig i storytelling med digitale medier på mange platforme og forskellige udtryksformer og har et stort netværk indenfor it-sikkerhed.

Lars Henriksen
Oplægsholder:
Lars Henriksen
Partner - VP Sales and Marketing
GlobalSequr A/S
Bo Flemming Bay
Oplægsholder:
Bo Flemming Bay
vice president, GDPR, Security and Compliance (CISO)
EG

11:45
Frokost

12:30
Automatisk patching på tværs af din organisation
Vi sætter fokus på emnet ”automatisk patching på tværs af din organisation” og giver dig en gennemgang af de faldgruber og ikke mindst de mange sikkerhedsmæssige årsager, som gør, at skal sørge for, at patching bliver et fast del af din it-sikkerhedspolitik.

PATCH MORE THAN THE OS

Eighty-six percent of reported vulnerabilities stem from third-party apps. Patch these as well as the Windows OS.

SECURE VIRTUAL SERVERS

Discover, inventory, and patch physical servers, VMs, and templates, regardless of power state or if they are on or offline.

REDUCE IT EFFORT AND COST

Automate patch management, from discovery to assessment to delivery of updates. View efforts from an intuitive interface.

BRING TOGETHER SECURITY, IT, AND DEVOPS

Integrate patch management with other functions, for more resilient infrastructure.
Anne Jacobsen
Oplægsholder:
Anne Jacobsen
markedschef og it-sikkerhedsrådgiver
SecureIT

13:00
Hvordan kan hacking hæve cyber- og informationssikkerheden?
Hør hvordan hacking på den gode måde kan være med til at hæve cyber- og informationssikkerheden i virksomheder og organisationer.

Som et af verdens mest digitaliserede lande har vi måske netop ikke haft den nødvendige fokus på cyber- og informationssikkerhed. Derfor bør det være en topprioritet for ledelser i hele Danmark at have dette punkt på dagsordenen.
Dennis B. Ellebæk
Oplægsholder:
Dennis B. Ellebæk
Chief White Hat Hacker
Prueba Cybersecurity ApS

13:30
Håndtering af Reaktiv Cyber Risk – Værdien af Responsiv Kapacitet
Trusselslandskabet for cyber-angreb har de sidste år vist en øget grad af risici. Angreb er ikke kun blevet hyppigere, men ifølge flere undersøgelser også udvist en øget grad kompleksitet. Evnen til at forebygge cyber-hændelser for både private og offentlige organisationer, er derfor blevet en nødvendig og obligatorisk del af organisationers sikkerhedsinitiativer.

Men evnen til at reagere og håndtere aktive cyber-angreb er i lige så høj grad en nødvendighed og kan understøtte en effektiv brug af resurser.

Præsentationen vil gennemgå nogle af de nyere regulatoriske områder, som stillerkrav til organisationers evne til at kunne håndtere og reagere aktivt på cyber-angreb samt belyse nogle af de metoder, som gør dette muligt.
Tue Jagtfeldt
Oplægsholder:
Tue Jagtfeldt
director, Risk Assurance
BDO Denmark

Flere års baggrund indenfor IT sikkerhed, IT Governance og IT Risk Assurance.


14:00
Pause

14:15
Cybertruslerne mod Danmark
Trusselsvurderingsenhedens vurdering af cybertruslen mod Danmark samt de fremtidige tendenser i trusselsbilledet.

Yderligere vil Thorsten Foldager Johnsen kort beskrive Trusselsvurderingsenheden og dens opgave.
Thorsten Foldager Johnsen
Oplægsholder:
Thorsten Foldager Johnsen
Chef for Trusselsvurderingsenheden
Centre for Cyber Security

15:00
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan de it-kriminelle arbejder
  • Tips til hvordan du vurderer truslerne
  • Viden om teknologier og værktøjer der styrker sikkerheden