Digital Innovation Summit 2018: Inspiration, strategi og innovation til fremtidens digitale vindere

Dato:
27/2 2018
Sted:
Hørsholm
Pris:
1995 kr

Alle vil være mere innovative. Men innovation er svært, rigtigt svært. Måske især i eksisterende virksomheder fyldt med traditioner og faste arbejdsgange.

Det er farligt, for evnen til at innovere digitalt er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation når konkurrenterne bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer.

Derfor har virksomheder som Rambøll, A.P. Møller-Mærsk og DFDS taget udfordringen op og sat innovationen på dagsordenen - og i system.

De virksomheder er blot nogle af eksemplerne på dem som du kan møde, når vi på Digital Innovation Summit sætter fokus på digital innovation.

I løbet af dagen kan du både høre om erfaringer med strategierne og de konkrete værktøjer fra de ansvarlige i virksomhederne - og få det store billede om muligheder og grumme fejltagelser inden for digital innovation.

Samtidig har vi selvfølgelig sørget for en glimrende frokost og sikret dig rig mulighed for at netværke med de øvrige deltagere.

På Digital Innovation Summit får du blandt andet:


Torben Kjær, vinder af Årets CIO 2017 og senior group director for IT, Digital and Innovation hos Rambøll, der fortæller om sit arbejde med at inspirere og coache Rambølls forretningsområder frem mod en mere digital fremtid.
Mød Torben Kjær her


Anneli Bartholdy, head of innovation hos DFDS, som giver en indsigt i sine konkrete erfaringer med at anvende værktøjer som hackatons, idé-kampagner, accelerators og scenarie-bygning i Mærsk - og om planerne hos DFDS.
Læs mere om Anneli og hackatons hos Mærsk her


Jonathan Løw, iværksætter og foredragsholder, som giver forklaringen på hvorfor eksisterende virksomheder er bedre til innovation end de meget omtalte start-ups.
Mød Løw og hans budskab til eksisterende virksomheder her
Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i hvordan Rambøll, A.P. Møller-Mærsk og DFDS arbejder med innovation
  • Konkrete værktøjer fra innovations-rådgiverne hos Nosco
  • Tankevækkende og perspektiverende oplæg fra Museum of Failure og Jonathan Løw