It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Dato:
30/1 2018
Sted:
København S
Pris:
Gratis deltagelse

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer.

Både små kommuner, det danske forsvar og multinationale erhvervsgiganter som Mærsk og Deloitte har lært på den hårde måde, at de it-kriminelle hele tiden bliver dygtigere og mere udspekulerede.

Digitale masseødelæggelsesvåben som WannaCry og Petya har lammet tilfældige virksomheder over hele verden, og samtidig stiger antallet af målrettede phishing-angreb og email-svindel.
Angrebene koster virksomheder beløb i milliardklassen, og det står lysende klart, at it-sikkerhed er blevet forretningskritisk. For alle.

På konferencen it-sikkerhed 2018 tager vi temperaturen på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

Du kan blandt andet høre om:
- Hvordan de it-kriminelle i 2018 forsøger at få adgang til danske virksomheders fortrolige data
- Hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomhedsstruktur
- Hvordan man bedst prioriterer sikkerheden i forskellige typer virksomheder
It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed?

Se program
Det får du ud af det
  • Den nyeste viden om it-sikkerhed og trusselsbilledets udvikling
  • Indsigt i værktøjer og strategi til at styrke sikkerheden i din virksomhed
  • Masser af inspiration fra de dygtigste og mest vidende talere på området