It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Dato:
30/1 2018
Sted:
København S
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer.

Både små kommuner, det danske forsvar og multinationale erhvervsgiganter som Mærsk og Deloitte har lært på den hårde måde, at de it-kriminelle hele tiden bliver dygtigere og mere udspekulerede.

Digitale masseødelæggelsesvåben som WannaCry og Petya har lammet tilfældige virksomheder over hele verden, og samtidig stiger antallet af målrettede phishing-angreb og email-svindel.
Angrebene koster virksomheder beløb i milliardklassen, og det står lysende klart, at it-sikkerhed er blevet forretningskritisk. For alle.

På konferencen it-sikkerhed 2018 tager vi temperaturen på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

Du kan blandt andet høre om:
- Hvordan de it-kriminelle i 2018 forsøger at få adgang til danske virksomheders fortrolige data
- Hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomhedsstruktur
- Hvordan man bedst prioriterer sikkerheden i forskellige typer virksomheder
It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed?

Se program

Program:


08:30
Morgenmad & Registering

08:55
Velkomst
Adam Fribo
Moderator:
Adam Fribo
Journalist
Computerworld

09:00
Sådan arbejder Sony Mobile Communications med informations-sikkerhed
Informations-sikkerhed i en moderne international virksomhed er meget mere end firewalls og antivirus og patching af systemer.

Hvilke sikkerhedsrelaterede aktiviteter arbejder man med? Og hvordan?

Ken Bonefeld Nielsen kommer med en række eksempler på konsekvenser af informationslækager og vil give et indblik i efterforskning og håndtering af disse.
Ken Bonefeld Nielsen
Keynote:
Ken Bonefeld Nielsen
Vice President & CISO
Norlys

I Norlys er Ken Bonefeld chef for Norlys Cyber & Information Security (NCIS). I alt arbejder omkring 40 ansatte ud af Norlys’ 300 ansatte direkte med cybersikkerhed, hvoraf 17 af disse sikkerhedsmedarbejdere rangerer direkte under Bonefeld. Dette er i øvrigt næsten fordobling af afdelingen i forhold til niveauet for blot to år siden. På de næsten to år, som Ken Bonefeld nu har stået ved CISO-roret i Norlys, har store cybersikkerhedsindsatser set dagens lys i teleselskabet. Ken Bonefeld er kendt for sin ”management by walking and talking”-facon alle steder i organisationens lag.


09:45
Styrk sikkerheden gennem en effektiv endpoint protection-strategi
Er dine pc’er og printere en del af virksomhedens samlede sikkerhedsstrategi? Mange virksomheder fokuserer deres indsats på datacenteret, mens endpoints efterlades med grundlæggende beskyttelse og uden monitorering. Det gør dem sårbare overfor angreb.

Flemming Pregaard og Claus Thomsen viser med konkrete eksempler hvorfor endpoints bør være en del af en samlet sikkerheds-strategi, og hvad din virksomhed kan gøre for at blive bedre til at sikre sig
Flemming Pregaard
Oplægsholder:
Flemming Pregaard
chief technologist
HP

Flemming Pregaard har været hos HP siden 1995, hvor han startede som Solution Architect. Siden har han haft forskellige roller med udvidede ansvarsområder, herunder løsningsrådgivning, teknisk indsigt, forretningsudvikling og slutbrugeransvar.

Claus Thomsen
Oplægsholder:
Claus Thomsen
print and solution specialist
HP

10:15
Sikkerhed og visibilitet – det stærkeste udgangspunkt for virksomhedens netværk
Conscia går i dybden med sikkerhed indenfor tre vigtige områder:
  • Sikkerhed og mobilitet.
  • Cloud-baseret sikkerhed.
  • Simple og effektive workflows.
Vi taler om, hvordan virksomheden bedst sikrer medarbejdernes mobile enheder, beskytter mod phishing og giver visibilitet på app-niveau.

Du vil også høre om Conscias viden om og erfaringer med de nyeste sikkerhedsteknologier, og hvordan din virksomhed kan få gavn af disse teknologier til at få et overblik over, hvad der egentlig foregår i netværket. Og endelig beskriver vi, hvordan man udarbejder en sikkerhedsarkitektur, som skaber effektive og simple workflows.
Torben Nissen Ernst
Oplægsholder:
Torben Nissen Ernst
security expert
Conscia

Torben er Security Lead hos Conscia. Med et særligt fokus på trusler inden for Informationsteknologi og Operationel Teknologi leder og udvikler Torben Conscias forretningsområde inden for IT Sikkerhed.


10:45
Pause

11:15
De kriminelle har allerede en plan for 2018. Har din virksomhed også en plan for beskyttelse?
I Danmark er vi ofte lidt naive, når det gælder it-sikkerhed. Selv om der kom flere ”lig på bordet” i 2017,er vi stadig ikke gode nok til at beskytte os effektivt imod blandt andet ransomware og DDoS-angreb. Og når det gælder kritisk infrastruktur og produktions miljøer, så er vi kun lige begyndt at tænke på det.

Leif Jensen vil fortælle om, hvad vi kan forvente os fra de kriminelle i 2018 samt på længere sigt – også her i Danmark.
Leif Jensen
Keynote:
Leif Jensen
Chief Business Officer
ESET Nordics

11:45
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Trusselsanalyse
11:45 - 12:10 (25 min)
GDPR: Hvilke dele af i dit databeskyttelsesprogram kan automatiseres?

For at efterleve persondataforordningen skal virksomheder indbygge Privacy by Design-principperne i samtlige forretningsprocesser. Få indblik i de forskellige elementer i et databeskyttelsesprogram.

Jacob Eborn, Privacy Consulting Manager, CIPP/E, OneTrust

Læs mere

Vælg dette indlæg

Sikkerhed i virksomheden
11:45 - 12:10 (25 min)
It-sikkerhed – det behøver ikke at være dyrt og kompliceret

Nedetid og konsekvenserne heraf er først ved at blive anerkendt nu som et direkte resultat af den stigende digitale afhængighed.

Henrik Hartvig, business development manager, 365uptime ApS

Læs mere

Vælg dette indlæg

Digitalt selvforsvar: Trends, trusler og teknologi
11:45 - 12:10 (25 min)
Digital Defence

David Olander will present his thoughts on trends, challenges and technology under the headline Digital Defence - based on his experience being globally responsible for the Cyber Defense Centers at SecureLink. SecureLinks expectations for 2018 amo

Marcus Bengtsson, CTO, Orange Cyberdefence

Læs mere

Vælg dette indlæg


12:15
Frokost

13:00
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Trusselsanalyse
13:00 - 13:25 (25 min)
Secure Your Future with a Government-Grade SOC

Præsentation af Verint iSOC's platform, der er skræddersyet til at imødekomme fremtidens behov blandt offentlige myndigheder, leverandører af kritisk infrastruktur samt virksomheder.

Ben Kapon, director of Marketing, Verint Cyber Security

Læs mere

Vælg dette indlæg

Sikkerhed i virksomheden
13:00 - 13:25 (25 min)
Synchronized security – koordineret forsvar på tværs af løsninger

Sophos Synchronized Security er en optimeret strategi, hvor løsninger taler sammen på tværs og giver et optimeret og koordineret forsvar mod fremtidens trusler som avanceret malware, hacking, exploits, ransomware mv.

Alexander Hägglund, sales engineer, Sophos

Læs mere

Vælg dette indlæg

Digitalt selvforsvar: Trends, trusler og teknologi
13:00 - 13:25 (25 min)
Make Threat Intelligence work for you!

Sharing Threat Intelligence and Indicators of Compromise, IOC, across your entire security platform, endpoint, network and cloud is today not an option if you want to be able to combat advanced attacks.

Christoffer Callender, sales engineering, Nordics, McAfee

Læs mere

Vælg dette indlæg


13:30
Trusselsanalyse ved Center for Cybersikkerhed
Thorsten Foldager Johnsen fra Trusselsvurderingsenheden orienterer om enhedens arbejde med at analysere cybertrusler og producere trusselsvurderinger til brug for myndigheder og virksomheders risikovurderingsproces.
Thorsten Foldager Johnsen
Oplægsholder:
Thorsten Foldager Johnsen
Chef for Trusselsvurderingsenheden
Centre for Cyber Security

14:00
Sikkerhed i en skyet fremtid - fokus på Microsoft Office 365. Hør erfaringerne fra Mærsk Training
Sikkerhedsbilledet ændrer sig konstant, og det kan være svært at følge med, når der skal understøttes nye teknologier og cloud-tjenester.

Et eksempel er Office 365. Løsningen er et fantastisk værktøj til enhver organisation, men der er også indbygget en stor risiko, da al virksomhedens data gemmes ét sted. Mange tror fejlagtigt, at cloud-tjenester er ensbetydende med backup, når løsningerne i virkeligheden blot har brug for støtte.

Kom og hør om sikkerhed i en skyet fremtid, når Bjørn Sindahl Poulsen, forhenværende head of Group IT / CISO fra Maersk Training kommer og fortæller om selskabets løsninger og udfordringer i forhold til Office 365.

På indlægget bliver du klogere på sikkerhed i clouden og hører mere om de primære kilder til datatab i skyen samt hvilke elementer, det er vigtigt at overveje, når data flyttes til en cloud-tjeneste som Office 365.
Magnus Cohn
Oplægsholder:
Magnus Cohn
Chief Commercial Officer
Uniqkey
Bjørn Sindahl Poulsen
Oplægsholder:
Bjørn Sindahl Poulsen
Forhenværende head of Group IT / CISO
Maersk Training

14:30
Pause

14:45
Built in, not bolt on. Microsofts tilgang til sikkerhed.
Sikkerhedstruslerne har bevæget sig fra at være enkeltstående drengestreger til at være sofistikeret og organiseret it-kriminalitet. På globalt plan er der sket en tredobling i antallet af sager om ransomware. Det understreger behovet for, at vi får skabt en effektiv sikkerhedskultur, der forankres på øverste ledelses- og bestyrelsesniveau.

I sit indlæg giver Peter Bing Simmons en introduktion til, hvordan Microsoft tænker sikkerhed som fundament. På den måde bliver sikkerhed noget, som tænkes ind i alle løsninger – og ikke noget, der bygges oven på efterfølgende.

Vi giver også et fascinerende indblik i, hvordan Microsoft anvender enorme datamængder og machine learning til at holde brugerne beskyttet.
Peter Bing Simmons
Oplægsholder:
Peter Bing Simmons
Microsoft 365 Cloud Specialist
FLSmidth

Ansvarlig for end-to-end rejsen mod digital workplace hos FLSmidth herunder Office 365 - samt ansvarlig for at varetage cloud infrastrukturen, definere IT-governance samt øge adoptionen samt anvendelsen af cloud services i koncernen.


15:15
Skab awareness og ryk på medarbejdernes it-sikkerhedsadfærd
Awareness, adfærd og compliance kræver mere end et quick fix. Hør hvordan kombinationen af adfærdskommunikation og forandringsteori kan skabe varige ændringer for medarbejdernes it-sikkerhedsadfærd. Med det rette fokus bliver det lige så naturligt at kryptere følsomme oplysninger, holde paraderne oppe mod phishing og benytte sikre passwords, som det er at spænde sikkerhedsselen, når medarbejderne sætter sig i en bil.
Philippe Motet Jessen
Keynote:
Philippe Motet Jessen
it-sikkerhedsrådgiver med speciale i awareness, behavior og compliance

Philippe Motet Jessen er indehaver af Cyber Security Communication, der specialiserer i IT-sikkerhedskommunikation.
Fokus er på at styrke virksomheders informationssikkerhedskultur ved at øge medarbejderens opmærksomhed og indføre bedre vaner til beskyttelse af virksomhedens data.
Philippe Motet Jessen er tidligere intern kommunikationschef i DONG Energy og har løst awareness-opgaver for en række danske virksomheder.


15:45
Sådan skaber hacking bedre sikkerhed
Sikkerhed bliver ofte omtalt som en hæmsko for den teknologiske udvikling, der bremser innovation. Men her får du indblik i, hvordan en hackers viden og evner kan omsættes til sikring af løsninger, der udvikles agilt. Med en forståelse af, hvordan en hacker omgår og overvinder begrænsninger, kan virksomheder integrere sikkerhed som en naturlig del af udviklingsprocessen.
Mikkel Holm Brøndum
Oplægsholder:
Mikkel Holm Brøndum
CEH, OSCP, OSWP – senior analyst
CGI

16:15
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Den nyeste viden om it-sikkerhed og trusselsbilledets udvikling
  • Indsigt i værktøjer og strategi til at styrke sikkerheden i din virksomhed
  • Masser af inspiration fra de dygtigste og mest vidende talere på området