Office 365 og Windows 10: Sådan udnytter du de nyeste værktøjer og funktioner

Dato:
12/12 2017
Sted:
Lyngby
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

BEMÆRK - EVENTET BLIVER AFHOLDT HOS MICROSOFT I LYNGBY

Du kan parkere i Lyngby Storcenters parkeringskælder. Den første time er gratis og derefter koster det 6 kr. pr. halve time. Hvis du kommer med offentlig transport ligger Lyngby Station kun 800 m. fra Microsoft.

Office 365 hitter stort hos danske virksomheder og organisationer, der nu også har taget Windows 10 til sig. Vi sætter på denne konference fokus på de mange muligheder, du får med Microsofts løsninger.

Du kan høre om, hvordan datasikkerhed og compliance er en integreret del af Office 365, og hvordan cloud-løsningen kan bruges som en platform og løftestang for at få digitaliseret hele organisationen.

Dagen vil naturligvis også byde på et indblik i den nyeste innovation inden for Windows 10 og Office 365; hør blandt andet om machine based learning og kunstig intelligens. Det er ikke fremtid, det er konkrete løsninger, du kan tage i brug allerede i dag.

SharePoint er også en vigtig del af Office-miljøet og et centralt omdrejningspunkt i medarbejdernes dagligdag. Du kan få gode råd og inspiration til, hvordan du i højere grad kan få brugerne engagerede i Office 365 og SharePoint Online.

For at kunne høste alle gevinsterne ved Microsofts løsninger, kan tredjeparts-værktøjer og -løsninger tages i brug. Det vil du også kunne blive klogere på.

Du får et indblik i de mange muligheder på denne event, hvor vi fokuserer på, hvordan du får det fulde udbytte af Microsofts cloud-baserede Office 365 og det nye Windows 10.

Mød talerne

Kim Stensdal

Kim Stensdal

teknologiredaktør

Computerworld

Jørgen Rahbek

Jørgen Rahbek

customer success manager

Atea A/S

Mads Nikolaj Bessing

Mads Nikolaj Bessing

Co-founder

SimplySo ApS

Andreas Aksglæde Stahl

Andreas Aksglæde Stahl

produktchef, Office 365

Microsoft

Se program

Program:


08:30 - 09:00
Morgenmad & Registering

09:00 - 09:05
Velkomst
Moderator:
Kim Stensdal
teknologiredaktør
Computerworld

09:05 - 09:35
Slip mobilitet, produktivitet og samarbejde fri med Microsoft Office 365
Bygget på en platform med integrerede funktioner til understøttelse af datasikkerhed og compliance leverer Office 365 fundamentet for en tidssvarende arbejdsplads for mobile og produktive medarbejdere i både offentlige og private virksomheder. I dette indlæg vil du dels få et overblik over hele værktøjskassen og dels få flere detaljer om de nyeste muligheder for at understøtte samarbejde både internt og eksternt.
Oplægsholder:
Jørgen Rahbek
customer success manager
Atea A/S

09:35 - 10:05
Aktivér brugerne i Office 365/SharePoint med SimplySo
Mange organisationer kæmper med at få brugerne engageret i Office 365 generelt og i SharePoint Online i særdeleshed. Dette skyldes ofte en høj grad af kompleksitet af SharePoint-brugerfladen. SimplySo er en simplificeret “glasplade”-brugerflade som helt simpelt maksimerer brugernes engagement i SharePoint og OneDrive med en forenklet brugeroplevelse som minder om “Facebook-med-stifinder”.
Oplægsholder:
Mads Nikolaj Bessing
Co-founder
SimplySo ApS

10:05 - 10:30
Pause

10:30 - 11:00
SimplySo case
Få et indblik i processen omkring aktivering og ibrugtagning samt de organisatoriske samarbejdseffekter af SimplySo-brugerfladen. Med udgangspunkt i kundecase.

11:00 - 11:30
Microsoft 365 og den moderne arbejdsplads
Med Microsoft 365 har vi i dag en unik mulighed for at effektivisere organisationer gennem simple digitale værktøjer. På sessionen vil Microsoft fortælle om de mange muligheder, somteknologien giver os, når det handler om at omstille organisationer digitalt. Ligeledes skal vi høre om, hvordan teknologi kan være med til at underbygge og optimere fremtidige arbejdsgange og samarbejdsprocessor. I præsentationen vil vi zoome ind på den nyeste innovation inden for Windows 10 og Office 365; herunder intelligent håndtering af data, og vise, hvordan ”machine based learning” og ”artificial intelligence” allerede i dag kan hjælpe organisationer.
Oplægsholder:
Andreas Aksglæde Stahl
produktchef, Office 365
Microsoft

11:30 - 11:35
Tak for i dag
Det får du ud af det
  • Indblik i de nyeste teknologier og muligheder i Office 365 og Windows 10
  • Forstå mulighederne og få inspiration til at komme i gang
  • Sådan høster I gevinsterne
Praktiske Oplysninger
Dato:
12/12 2017
Tid:
08:30 til 11:35
Sted:
Microsoft
Kanalvej 7
2800 Lyngby
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language